Jump to content

Мітинг під кабміном

mukola-s
 Share

Recommended Posts

5 часов назад, Вадім Полтава сказал:

Прижать тих самих фермерів, наприклад.

Как можно прижать самих себя 

• Like 4

41 минуту назад, Мико сказал:

Как можно прижать самих себя 

Мелких фермеров. 

Позганять остатки людей с земли.

2 минуты назад, Вадім Полтава сказал:

Мелких фермеров. 

Позганять остатки людей с земли.

Над этим усиленно работают банки ,

а кто во главе банков тоже известно 

• Like 1

Всім ,хто був на акції протесту мій низький улін, молодці, якщо ми небудем відстоювати наших інересів ,цього за нас незробить ніхто.Ця акція показала, як так звані голови спілок позасовували хвости в с......у, ну туда куда Зеленський посилав, і проігнурували такий важливий захід.Це ,що відбулось 5.10. стало першою краплею тієї хвилі яка обовязково повториться,но з новою силою, і буде та хвиля до тих пір поки влада не виконає вимог. Я підтримую цю акцію, а тих хто був на цій акції вважаю сильними людьми, це вже дух нації, це ті які побороли в собі кріпацтво, і власні інтереси будуть відстоювати.Слава Україні! Героям Слава! Українські бджолярі Будьмо!

• Like 13

В 05.10.2018 в 19:05, davolodya сказав:

Даремно Ви так, народ зневірився, непоїхав на мітинг, бо вже наперід відомий результат: з того ніц небуде

те , що я зневірився у владі, це моє особисте, а те що я маю боротись за свій інтерес мене обєднує із спільниками які мають такий ж самий інтерес, а коли ми обєднуємось ми сильні, коли ми прагнем вирішення питання, ми відкриті та вносим пропозиції для вирішення, ми зробим це.Ніколи не треба здаватись, ніколи.

• Like 10

20 минут назад, miro сказал:

поки влада не виконає вимог

я конєшно звиняюсь, для темних і не освідчених, яких вимог? якщо можна, короткими тезами:hi:

• Like 1

32 хвилини тому, miro сказав:

Всім ,хто був на акції протесту мій низький улін, молодці, якщо ми небудем відстоювати наших інересів ,цього за нас незробить ніхто.Ця акція показала, як так звані голови спілок позасовували хвости в с......у, ну туда куда Зеленський посилав, і проігнурували такий важливий захід.Це ,що відбулось 5.10. стало першою краплею тієї хвилі яка обовязково повториться,но з новою силою, і буде та хвиля до тих пір поки влада не виконає вимог. Я підтримую цю акцію, а тих хто був на цій акції вважаю сильними людьми, це вже дух нації, це ті які побороли в собі кріпацтво, і власні інтереси будуть відстоювати.Слава Україні! Героям Слава! Українські бджолярі Будьмо!

А чому про цю акцію я, наприклад, дізнаюсь оце тільки зараз?!:blink::hmm:

Отож до організаторів: Вчіться інформувати людей, шановні, якщо хочете хоть чогось добитися у цьому житті -

Хто володіє інформацією, той володіє і світом!

• Like 1

В 05.10.2018 в 18:11, mukola-s сказав:

А знаєте думаю варто купляти бджодопакети і матки в  Закарпатській  та Чернівецькій областях в них бджоли стійкі до отруєнь  і вони навіть не уявляють собі   що їх бджоли можуть бути отруєні   і як це при такій  стійкості до пестицидів    ........  можливо тому жодного представника  з цих областей .  А може це від підлитого бакфаста  і карніки  проявилась така стійкість.

Ага, і брата Адама покійного ще згадайте... І вам не соромно?

Навіть й тут свою "карпатку поштою" так недоречно  пробуєте рекламувати?:dntknw::blink:

2 часа назад, Вадім Полтава сказал:

Мелких фермеров. 

Мне в этом году мелкий фермер пасеку травонул. По мелочи травонул. Обработал свой "клаптик земли" в 2га от клопа-черепашки в ветренную погоду. Ветром отраву снесло на луг. Итог - летная пчела посыпалась, имнунитет семей снизился и полезли  гнильцы... Мелкие потравы не менее страшны - их результат не так заметен по падежу летной пчелы но через десяток дней потрава вылазит болячками расплода. 

Так шо разницы нет - мелкие фермеры или крупные. Мелкие шкодят не меньше, а может и больше, и как правило, у них  участки близко к селу.

• Like 5

21 минуту назад, ДобровоЛ сказал:

Отож до організаторів: Вчіться інформувати людей, шановні, якщо хочете хоть чогось добитися у цьому житті -

про цю акцію відомо більше 2х місяців ( в бухті обговорювалось в калагарівці в зарваниці) а чому ви не чули не знаю  може треба хоть один раз в рік поїхати на зібрання пасічників?

• Like 6

1 година тому, larson сказав:

я конєшно звиняюсь, для темних і не освідчених, яких вимог? якщо можна, короткими тезами:hi:

теж буду вельми культурний, подивіться відео, прослідкуйте у фб, тай тут, також ЗМІ повідомляли, які вимоги і тд., а ізвінятись можете .......

• Like 1
  • Haha 1

47 минут назад, Ысч сказал:

Мне в этом году мелкий фермер пасеку травонул. По мелочи травонул. Обработал свой "клаптик земли" в 2га от клопа-черепашки в ветренную погоду. Ветром отраву снесло на луг. Итог - летная пчела посыпалась, имнунитет семей снизился и полезли  гнильцы... Мелкие потравы не менее страшны - их результат не так заметен по падежу летной пчелы но через десяток дней потрава вылазит болячками расплода. 

Так шо разницы нет - мелкие фермеры или крупные. Мелкие шкодят не меньше, а может и больше, и как правило, у них  участки близко к селу.

Та да. Есть такое. У нас прямо среди села один протравил. У людей рядом клубника, малина... пасека стояла там небольшая  - пропали все...

И все-равно. Не верю ни в деда мороза ни в благие намерения властей.

1 година тому, ДобровоЛ сказав:

Від себе шановного скажу про акцію ще старенький глухенький Стретович не чув, так не чув , що обіцяний Круг у Києві, традиційно відбувається в Харкові, а на час акції Стретович відбув в Голандію, звідтіля вчора мені доводив ,що ця акція нічого не дасть " курчат по осінні рахують" це дослівно передаю його слова, на що я його запитав, чиї він курчата збирається рахувати, адже акцію не він організовував і не підтримав, а значить він ще хоче щось рахувати, та нехай вчинить гідну акцію і рахує свої "курчата."

53 хвилини тому, ДобровоЛ сказав:

Ага, і брата Адама покійного ще згадайте... І вам не соромно?

Навіть й тут свою "карпатку поштою" так недоречно  пробуєте рекламувати?:dntknw::blink:

Ви пане Леонід уважно читайте, там реклами породі немає, не чиніть в темі непотрібного:).

• Like 4

3 часа назад, Демків Юра сказал:

про цю акцію відомо більше 2х місяців ( в бухті обговорювалось в калагарівці в зарваниці) а чому ви не чули не знаю  може треба хоть один раз в рік поїхати на зібрання пасічників?

Мож нужно баннер вешать с инфой, а не за столом с рюмкой строить план. На встречи ездит 100 пчеловодов, а в Украине их сотни тысяч. 

• Confused 1

7 годин тому, Джаз сказав:

Мож нужно баннер вешать с инфой, а не за столом с рюмкой строить план. На встречи ездит 100 пчеловодов, а в Украине их сотни тысяч. 

Постарайтесь не ображати, за рюмкою дане питання ніхто не вирішував, ваш сарказм личить лише одному місцю, яке флешмобом прокотилось всією Україною. Ця тема доволі серйозна, безумовно можна піднімати питання організації заходу, можна вносити пропозиції, висловити власне бачення, щодо організації такої роботи надалі, но не треба робити образ. Наше право протидіяти тим злочинам які прокотились Україною, це потрава бджіл, через недотримання правил та недосконалість законодавства, щодо покарання в разі скоєних збитків бджолосімям, акція і для того була, щоб влада зупинила такі злочини які не лише стають матеріальними збитками для пасічників але і є прямою шкодою для екології даного регіону де це відбувається. Пасічники даною акцією звернули увагу суспільства до небезпеки яка не посилі одному для того щоб з нею боротись, тому на законодавчому рівні потрібно негайно внести закон який вказуватиме, що скоєння збитків бджолам є кримінальною відповідальністью для тих осіб які це вчинили, незважаючи на обставини(халатність, чи пряме порушення через невідповідні дії). Нам пасічникам аж ніяк не личить критикувати даний захід, навпаки ми маємо сприяти таким заходам, метою яких є захистити бджіл. Сьогодні ми критикуємо, бо ще нестали жертвами свавілля недобросовісних фермерів, агрохолдингів і тп., і дай Боже,щоб ніхто невідчув, як це є, коли сімя залишається без джерела доходу, і тільки через чиюсь безвідповідальну дію. 

• Like 10
  • Confused 1

12 часов назад, miro сказал:

те , що я зневірився у владі, це моє особисте,

Стаття 5. Україна є республікою.

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

• Like 1
  • Thanks 1

3 хвилини тому, Николай Ахтырка сказав:

Стаття 5. Україна є республікою.

Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.

вірно, саме те "через" ми і повинні турбувати та доносити ,які необхідні закони і тд. Сказане мною "зневірився" і є тим, що влада яка через органи державної влади і тд., не завжди створює законодавчу базу такою, яка б мала відповідати вимогам суспільства.

• Like 3

11 часов назад, Ысч сказал:

Від клопа - черепашки кроплять  завжди і давно . Цілком згідний, що дрібний фермер, пару гектарів ріпаку , гороху , саду ,малини шкоду може зробити велику Проконтролювати дрібноту на  0, 25га. малини не можливо, коли і чим обробляв і щей по квітках , то наслідки плачевні. Один можливий вихід , всі ядохімікати  нище 2-гого класу продавати в комплексі  з репілентами , абсолютно всі. Нам не легше якими ядами відбулась потрава, дешевими чи дорогими. Хімічні засоби захисту заборонити не можливо! Безвредних препаратів немає , при обробітку соняшника від гнилі гинув розплід, хоча обробка була в ночі і в день був дощ.      

• Like 1

14 години тому, larson сказав:

Головна вимога кримінальна відповідальність за потраву бджіл. Щоб прописали в кримінальному кодексі статтю за потраву бджіл. Щоб був механізм за яким можна притягти до відповідальності за потраву. Зараз це не можливо зробити. В цьому році багато потравили а за законом нічого неможна зробити. Тільки самосуд, але це не вихід.

• Like 4

26 хвилин тому, Иван Иваныч сказав:

Не знание законов и приводит к поиску черной кошки в темной комнате.Есть прекрасная статья за нанесение материального ущерба в особо крупных размерах.Что на том митинге кроме глупости требовали вообще не понятно.Это ж надо додуматься ввести статью за потраву пчел,а то что гибла и птица и животные это значит в порядке вещей.Да кто на такой митинг и с такими требованиями внимание то обращать будет.

Что и надо было требовать так это запрета на ввоз препаратов наносящий вред не только пчеловодству но всей фауне,то бы может хоть экологи и защитники животных подключились,а оно и здесь ума не хватило

Ума хватило ці вимоги теж були. Наступного разу шановний И.И. намалюєте плакат, зі своїми вимогами, долучетесь до акції протесту, я думаю вам дадуть слово озвучить свої вимоги. Якщо вони будуть стосуваться бджільництва. 

А то ви любете встороні сидіти і розказувать що в усіх остальних не хватає ума, і не ті вимоги озвучують.

• Like 4

21 година тому, ДобровоЛ сказав:

А чому про цю акцію я, наприклад, дізнаюсь оце тільки зараз?

Мабудь тому що :       1) Не анонсували по АЙСІТІВІ.

2)   Цей захід організував та проводив Овдієнко Ю.:wave:

• Like 2

21 година тому, Демків Юра сказав:

Я їздив постійно на Круг пока він був у Баришівці. А Львів чи Харків - тепер нам, пенсіонерам, ніяк не по карману... :dntknw: Пенсія моя зменшилася з часу її призначення рівно в 6 (шість!) разів...:ah:

21 година тому, miro сказав:

Ви пане Леонід уважно читайте, там реклами породі немає, не чиніть в темі непотрібного:).

А нападати на баків - то потрібне?:ah:

1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

А нападати на баків - то потрібне?:ah:

Є бажання тему перетворити у флуд?

• Like 2