Jump to content

Зустріч з Йоханом ван ден Бонгардом

Маестро
 Share

Recommended Posts

Шановне товариство!
Даю остаточну інформацію по зустрічі з Йоханом ван ден Бонгардом.
Дана зустріч відбудеться 3 листопада у рамках міжнародного науково-практичного форуму "Світовий досвід у галузі бджільництва та перспективи розвитку в Україні" який проходитиме з 2 по 4 листопада у м. Кам'янець-Подільський у Подільському аграрно-технічному університеті. Нам віддано повністю третє число. Про програму першого дня форуму писати не буду, бо доповідачі ще записуються, і повністю вона буде сформована на 20 жовтня, та буде опублікована на сайті університету а також я опублікую у всіх зацікавлених групах і форумах. Тепер конкретно по Бонгарду:
- дата - 3 листопада
- формат. Перша половина дня - лекція, до якої максимально будуть включені питання які Вас цікавили і які Ви надсилали мені у вайбер та на пошту. Але оскільки питання дуже різнопланові, то вписати їх в один виступ практично неможливо. Тому друга половина дня пройде у форматі круглого столу, де всі, хто не почув відповідей на свої запитання, зможе їх задати. Велике прохання до всіх підготуватись заздалегідь, написати свої запитання у нотатнику чи, принаймні, мати такий нотатник та ручку при собі, оскільки спілкування буде через перекладача.
- вартість. Вартість участі складає 380 гривень на особу. Ці кошти включають в себе часткове покриття адміністративних витрат та обід. Також на вечір планується банкет, про участь у ньому потрібно буде повідомити вранці під час реєстрації, та оплатити окремо.
- як зареєструватись. Все просто. Потрібно перерахувати організаційний внесок 380 грн. на розрахунковий рахунок ГО "Кам'янець-Подільська спілка пасічників" ЄДРПОУ 42013530
  р/р 26007052312793 ПАТ КБ " Приватбанк" МФО 315405, призначення платежу:"цільовий внесок на організацію семінару 3.11.2018". Важливо!!! Якщо хтось їде удвох, то потрібно переказувати кошти за кожну особу окремим платежем, вказуючи повністю прізвище ім'я та по-батькові платника, оскільки з цієї інформації я буду готувати бейджі учасників та запрошення. 
- інше. В рамках форуму 2-4 листопада буде проходити виставка-ярмарка продуктів бджільництва, інветаря, обладнання, тощо. Участь скоріш за все безкоштовна. Запрошую усіх бажаючих представити свою продукцію. Координує цю ярмарку Олександр Маринюк, тож всі питання з цього приводу - до нього.
Хто залишиться на 4 число і виживе після банкету - екскурсія Старим містом бонусом від мене особисто.
- інформація для гостей з Білорусі, Молдови та ін. Якщо виникають проблеми з проплатою, бронюванням готелів, чи будь-які інші - зв'язуйтесь зі мною, все вирішимо.
Вроді все.

P.S. Да, кількість учасників обмежена цифрою 100 осіб. Шоб не було непоняток по типу "а я заплатив" після 100 проплат рахунок буде прикрито на вхідні платежі. І ще прохання не тягнути, бо саме з цих коштів треба купити авіаквитки для німецької сторони.

Мої контакти незмінні: тел.:/viber +380971560062 Ігор Севастьянов

• 3 weeks later...

Скажіть будь ласка, як стикується ваше повідомлення з ось цим: http://www.tsatu.edu.ua/wp-content/uploads/naukovo-praktychna-konferencija-bdzhilnyctvo-ukrayiny.pdf

в частині оплати за участь в форумі? 

Тобто, мене цікавить, чому за учать в форумі, який проходить 2 - 4 листопада і в програмі якого є лекція і круглий стіл з Йоханом ван ден Бонгардом, необхідно заплатити 200 грн, а Ви ж вказуєте цифру 380 грн?

Прошу розяснити.

• Like 1

1 час назад, ЮМос сказал:

Прошу розяснити

Так ще й реквізити різні!

• Like 1

2 години тому, ЮМос сказав:

Скажіть будь ласка, як стикується ваше повідомлення з ось цим: http://www.tsatu.edu.ua/wp-content/uploads/naukovo-praktychna-konferencija-bdzhilnyctvo-ukrayiny.pdf

в частині оплати за участь в форумі? 

Тобто, мене цікавить, чому за учать в форумі, який проходить 2 - 4 листопада і в програмі якого є лекція і круглий стіл з Йоханом ван ден Бонгардом, необхідно заплатити 200 грн, а Ви ж вказуєте цифру 380 грн?

Прошу розяснити.

Наскільки ,я в курсі справ.Різні рахунки та різна оплата.

Організаційний внесок – 200 грн (передбачає часткове покриття організаційних 

витрат на проведення заходу, у т.ч. видання програми форуму, друк сертифікатів учасників, технічну підтримку 
заходу тощо). 
Передбачений для учасників (науковців та практиків) які приймають участь в перший день форуму ,оскільки їхні доповіді будуть розміщені у наукових бюлетнях для адміністрування яких і потрібні кошти.

2.Зустріч з Йоханом ван ден Бонгардом проводиться за рахунок бджолярів ,тому оплата 380 грн.

Якщо хто має бажання виступити у конференції у перший день ,ласкаво просимо,можна до 20 жовтня зареєструватися на доповідь,заплатити 200 грн ,організатори нададуть час для доповіді.

• Thanks 1

6 хвилин тому, Борода-1 сказав:

Наскільки ,я в курсі справ.

Тобто якщо перший і другий день - то треба платити 580?

8 хвилин тому, gardener сказав:

Тобто якщо перший і другий день - то треба платити 580?

Так ,саме так ,якщо Ви плануєте бути доповідачем в перший день,це 200 грн і плануєте 3 листопада бути на зустрічі з Йоханом ван ден Бонгардом це буде коштувати ще 380 грн цього 580 грн.

Любий пасічник може бути присутнім перший день (2 листопада) на форумі безкоштовно , щоб послухати лекції та доповіді.

Порядок денний буде сформований до 20 жовтня ,після чого буде опублікований.

• Like 1
  • Thanks 1

12 хвилини тому, Борода-1 сказав:

Ще є вільні місця для виступів-просимо!

• 3 weeks later...

кошти перерахував, але жодної реакції чи зворотнього звязку.