Перейти к содержанию

Продаються бджолосім’ї з вуликами


Рекомендуемые сообщения

Продаються бджолосім’ї з вуликами 

Даю це оголошення по просьбі одного мого знайомого. Просто він на даний момент не має вдома інтернета, тому попросив мене дати оголошення про продаж його декількох бджолосімей. 

Чоловік пропонує бджолосім’ї  в кількості 4-5 штук в багатокорпусних вуликах по ціні 2000 гривень за комплект. В комплект входить два корпуси з бджолою на 7-8 рамок в кожному корпусі, дно, дах. Продає тільки частину своїх сімей разом з вуликами. Вулики майже нові в доброму стані. Не знаю точно, чому продає. Мабуть потрібні гроші. При бажанні запитайте його самого. Наскільки я знаю він не бажає розпрощатися з пасічникуванням. Просто він має в Німеччині добрих знайомих, через яких планує на весну отримати відводки німецької карніки. Щось він загорівся карнікою. Крім того, на весну він планує в одному місці дістати абсолютно нові вулики. Просто має таку можливість. І повторюся, пропоновані для продажу з бджолами вулики теж майже нові і в хорошому стані, тому мова зовсім не йде про те, що товариш просто хоче позбутися непотрібу.

Пасіка даного товариша знаходиться в 20 км. від м.Рівне в сторону м.Луцьк. Доїзд (дорога) прекрасна. Даний товариш пасічник можна сказати починаючий, хоча не молодий, особливо великого досвіду ще не має в бджільництві. Влітку я допомагав йому в дечому з бджолами, наприклад, помітив йому деякі його матки і т.д. Наскільки я знаю, в основному пропоновані сім’ї закормлені на зиму, поставлені полоски від кліща. Хвороб ніяких немає, в чому сам я було переконався особисто, коли допомагав цьому чоловіку проглянути його бджоли. Матки деякі мічені, деякі ні. Бджола місцева, порода невідома. Оскільки пропонуються для продажу сім’ї не мої, то було домовлено з цим товаришем, що дам номер його мобільного телефона, що і роблю тут в оголошенні. Так що про деталі телефонуйте йому і розмовляйте з ним особисто:

Чорний Микола – тел. моб.: 068-981-55-96

Гадаю, що краще було б телефонувати ввечері, хоча можете спробувати і в іншу пору дня.

Особисто я ніякого свого інтересу в цій справі не маю. Просто вирішив допомогти приятелю по його просьбі, бо і він мені в дечому іноді допомагає в деяких справах.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 2 weeks later...

Повідомляю, що мій товариш, по просьбі якого я розмістив це оголошення про продаж бджіл з вуликами, повідомив мене, що все задумане продав, тому тема закривається.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Заархивировано

Эта тема находится в архиве и закрыта для дальнейших ответов.

Гость
Эта тема закрыта для публикации ответов.
×
×
  • Создать...