miro Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Користуючись нагодою присутності на форумі головів районих спілок, обласних та головів, чи призедентів обєднань хотілось би попросити у них підготовлені проекти програми розвитку бджільництва в області, саме ті програми які подані на затвердження в обл.раду. Лише на форумі ми бачимо наскільки важливо сьогодні сприяння розвитку бджільництва з боку держави, безумовно товариство форуму з різних регіонів України тож і програми можуть бути різні хоча мета одна. Тому звертаюсь до всіх форумчан які можуть володіти інформацією про програму розвитку бджільництва в їх області, будьласка такі , поділіться з даним проектом, щоб ми могли оцінити та розгледіти в світлі сьогодення. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 За наявною інформацією була створена така група для розробки проекту програми розвитку бджільництва у області http://leopolis.news/na-lvivshhyni-rozroblyatymut-programu-rozvytku-galuzi-bdzhilnytstva/ на скільки відомо участь в цих зборах у Львівській області прийняли наші форумчани, ба більше того вони швидко підготовили проект цієї програми, було б вельми добре поділитись даною програмою на форумі, як і про інші досягнення, прощо розповідають на форумі, дякую. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted July 18, 2018 Author Share Posted July 18, 2018 враховуючи початок лайків з моменту написаного прошу допомоги ,щодо залучення форумчан до даної теми думаю пане Василь @Укроп може Ви щось знаєте? вибачте @Іван Михайлович але знаю про Вашу інціативу в розробці проекту програми розвитку в Львівській області, може ще з інших областей можуть розказати ,чи подати проекти програм які подані для розвитку бджільництва, щиро буду вдячний із форумчанами про надання тексту який ви надіслали на затвердження в обласні ради. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted July 18, 2018 Share Posted July 18, 2018 Програми розробляються управлынням АПР ОДА. Ми обговорювали проблемні питання , також участь засобів інформації у висвітленні процесу розробки та прийняття програми. Програма підготовлена, знаходиться у п. Ігоря Вуса , який поняття не має в бджільництві, але "себе не бачить в програмі" , тому програма лежить без руху. Наталя Хмиз звільнилася, і нікому більше займатися і п.Вусом і програмою. Я не надсилав ніяких програм до Обласних Рад, у Вас неправдива інформація. Я подав своє бачення до координатора написання програми , у відділ АПР, а що вони використали чи не використали , мені не відомо. Там нікому займатися питаннями бджільництва. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted July 19, 2018 Share Posted July 19, 2018 6 часов назад, Іван Михайлович сказал: Програми розробляються управлынням АПР ОДА. Ми обговорювали проблемні питання , також участь засобів інформації у висвітленні процесу розробки та прийняття програми. Програма підготовлена, знаходиться у п. Ігоря Вуса , який поняття не має в бджільництві, але "себе не бачить в програмі" , тому програма лежить без руху. Наталя Хмиз звільнилася, і нікому більше займатися і п.Вусом і програмою. Я не надсилав ніяких програм до Обласних Рад, у Вас неправдива інформація. Я подав своє бачення до координатора написання програми , у відділ АПР, а що вони використали чи не використали , мені не відомо. Там нікому займатися питаннями бджільництва. На скільки розумію текст програми не є секретом чи захищений авторським правом і як шаблон для дій, ним можна поділитися тут на форумі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts