gardener Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 04.10.2020 в 22:13, ДобровоЛ сказав: Хто ж буде купувати зіпсований пилок наполовину з вуликовим сміттям? а з чого Ви взяли що там сміття? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 1 година тому, ved сказав: Собираю на розницу пару сот кг.... Имелось ввиду что не собираю на опт.... Я смотрю бывших "журналистов" не бывает Так як і кегебістів зі священниками... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted December 13, 2020 Share Posted December 13, 2020 1 година тому, gardener сказав: а з чого Ви взяли що там сміття? А кудою ж воно виноситься з вулика, як не через нижній льоток ? От тому й попереставляв я усі свої пилковловлювачі на верхні льотки. З тих пір усі проблеми із засміченою обніжкою у мене зникли. Правда, збираю її мало - жалко бджілок обкрадати... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valik1986 Posted November 17 Share Posted November 17 вітаю, є декілька питань хто якою сіткою користується між пилкозбірною решіткою та лотком? чі користувалися просічно витяжною сіткою, нержавійкою, оцинковкою і якою ячейкою? чі вистачає 1ї пилкозбірної решітки? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted November 17 Share Posted November 17 6 хвилин тому, valik1986 сказав: вітаю, є декілька питань хто якою сіткою користується між пилкозбірною решіткою та лотком? чі користувалися просічно витяжною сіткою, нержавійкою, оцинковкою і якою ячейкою? чі вистачає 1ї пилкозбірної решітки? На скільки знаю більшість використовують ткану нерж. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valik1986 Posted November 17 Share Posted November 17 це маєте на увазі в лотку? а вище лотка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted November 17 Share Posted November 17 1 хвилину тому, valik1986 сказав: це маєте на увазі в лотку? а вище лотка? Саме для просипання пилку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
valik1986 Posted November 17 Share Posted November 17 а яку ячейку? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Конструктор Posted November 17 Share Posted November 17 Тільки що, valik1986 сказав: а яку ячейку? Чув що використовують 3мм і 3.2мм , а яка краще не знаю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted November 17 Share Posted November 17 3 хвилини тому, Конструктор сказав: Чув що використовують 3мм і 3.2мм , а яка краще не знаю. В пилкозбірнику апіс, мають щілини шириною 4 мм. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts