Jump to content
ss77

Самогон из мёда

Recommended Posts

15 годин тому, Серж 82 сказав:
21 година тому, Крук сказав:

Хоч ціди хоч не ціди але переціджувати доведеться. Хто не вірить нехай спробує сам.

Та я серйозно питав.

Не секрет що в мед переходять білкові речовини із коконів лялечок які були в розварених стільниках і в перзі. Якщо змішати начебто чисту масу із спиртом тоді отримаємо подібну до вати каламуть яку знову доведеться відфільтровувати. Виникає питання - для чого робити роботу два рази замість одного?

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
1 година тому, Серж 82 сказав:

І яка кількість форі уроду на кг маси призводить до клініки?

На нашу мову переклад наступний - І яка кількість оксиметилфурфуролу на кілограм живої маси приводить до клініки?

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
2 минуты назад, Крук сказал:

На нашу мову переклад наступний - І яка кількість оксиметилфурфуролу на кілограм живої маси приводить до клініки?

Дійсно, не побачив що телефон на свій лад переклав.

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
1 година тому, ДобровоЛ сказав:

Це ви, тезко, про ту річ, що шкідливою стає, коли чоловік вже другий десяток тонн за день з'їсть? :ah::hmm:

У Вас якісь космічні масштаби. За життя десяток тонн ще можна зрозуміти а за день десяток тонн зжерти то це як? В один кінець вливається а з іншого виливається? Яку пропускну здатність повинна мати ця труба і де взяти стільки сили для перекачування такої кількості рідини...:hmm:

  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
1 година тому, Крук сказав:

У Вас якісь космічні масштаби. За життя десяток тонн ще можна зрозуміти а за день десяток тонн зжерти то це як? В один кінець вливається а з іншого виливається? Яку пропускну здатність повинна мати ця труба і де взяти стільки сили для перекачування такої кількості рідини...:hmm:

А ви так прямолінійно все й сприйняли ?! :umora:

Та тож мова саме про те, що цієї речовини так мало у меді , що вона могла б зашкодити людині лише у тому випадку , коли б та людина ото скільки меду за раз уплетіла б...:ah:

 

Edited by ДобровоЛ
  • Like 3
Link to post
Share on other sites
1 година тому, Серж 82 сказав:

Дійсно, не побачив що телефон на свій лад переклав.

О! У пасічництві з"явився вже перший штучний інтелект!:umora::ay:

  • Like 1
  • Haha 2
Link to post
Share on other sites
В 17.02.2020 в 01:20, ДобровоЛ сказав:

А ви так прямолінійно все й сприйняли ?! :umora:

Та тож мова саме про те, що цієї речовини так мало у меді , що вона могла б зашкодити людині лише у тому випадку , коли б та людина ото скільки меду за раз уплетіла б...:ah:

 

А де та межа,щоб сказати,що не зашкодить. Думаю, не має бути критерієм ,що настає негайно клініка.Чогось при експорті мед завертають при мінімальних слідах антибіотиків та іншої хріні, хоч ніхто не переконуватиму, що відчує шкоду при вживанні того меду (навіть кілограмами).Швидше, тут досліджень з чітким результатом і нема.Комусь і нічого, а комусь і може бути (і як визначити той вплив?). Тому береженого бог береже, і разом з тим кожен собі господар.

Link to post
Share on other sites

Коля сварил самогоночки с сыты ,после промывки забруса 

 

 

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Вторая баночка слабее ,но тоже пройдёт 

 

  • Like 3
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Осталось штук много кормовых рамок с сиропом. Не знаю, что с ними делать. За заставную поставил немного взяли, но уже зацвёл абрикос и ранняя вишня, пошёл активный напрыск. Брать перестали. откачал три рамки, поставил вместо воды, берут очень активно, но всё конечно не уйдет. Кто-нибудь гнал самогон из такого сиропа. Можно рассчитать, сколько там сахара, но интересует меняется ли его количество после переработки пчёлами.

Link to post
Share on other sites
2 години тому, ss77 сказав:

Осталось штук много кормовых рамок с сиропом. Не знаю, что с ними делать. За заставную поставил немного взяли, но уже зацвёл абрикос и ранняя вишня, пошёл активный напрыск. Брать перестали. откачал три рамки, поставил вместо воды, берут очень активно, но всё конечно не уйдет. Кто-нибудь гнал самогон из такого сиропа. Можно рассчитать, сколько там сахара, но интересует меняется ли его количество после переработки пчёлами.

Сахарометром поміряти

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
3 хвилини тому, gardener сказав:

Сахарометром поміряти

Підігнати розчин 25-28%  +дріжджі

https://prom.ua/ua/p700336332-areometry-dlya-sahara.html?&primelead=Mi4x

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
10 часов назад, nibond сказал:

Підігнати розчин 25-28%  +дріжджі

https://prom.ua/ua/p700336332-areometry-dlya-sahara.html?&primelead=Mi4x

Если хватает объема посуды добавьте воды до концентрации сахаров 20-21 %. Отбродит быстрее и не будет остаточного сахара.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
1 час назад, Брониславович сказал:
11 часов назад, nibond сказал:

Підігнати розчин 25-28% 

 до концентрации сахаров 20-21 %. 

Не забываем , что сахар это консервант 

и чем его меньше в сусле , тем быстрее и качественное сыграет брага в "ноль " 

Но не забывать , что нужно потом эту брагу в   куб для перегонки заливать 

Так что без фанатизма разводим водой 

20 -21 % оптимально , я так тоже делаю 

Использую сахаромер 

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
2 часа назад, Мико сказал:

Использую сахаромер 

Виномер подойдёт? Он тоже имеет сахарную шкалу. Сиропчик с перцем и полынью! Интересный спирт наверное получится!) Как потом рамки осушить? На некоторых рамках сверху. засахаренный мёд. Он не откачивается, а пчёлы прогрызают соты с сахаром насквозь! За заставной не берут, так как уже цветёт абрикос и ранняя вишня. Да и раньше там плохо брали.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 час назад, ss77 сказал:

Он не откачивается, а пчёлы прогрызают соты с сахаром насквозь!

Распечатать ножом и размочить в   воде тёплой

  • Like 1
  • Thanks 2
Link to post
Share on other sites
В 15.04.2021 в 11:20, Мико сказал:

Распечатать ножом и размочить в   воде тёплой

Спасибо меня такая мысль уже посетила!))

Link to post
Share on other sites
В 15.04.2021 в 08:02, Мико сказал:

20 -21 % оптимально

Стараюсь делать не больше 23%+ львовские дрожжи "Первак":ay:, сбраживают всё в "0"

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...