Мико Опубликовано 16 декабря, 2019 Share Опубликовано 16 декабря, 2019 2 минуты назад, валера 2 сказал: ссылочку можно? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 16 декабря, 2019 Share Опубликовано 16 декабря, 2019 В 20.11.2019 в 18:27, medhon сказав: та тут багато чого писали я вирішив поексперементувати і робити геть без нічого - мед і вода, а нє, жменю винограду кинув починає потроху грати. побачимо шо вийде все буде чьотко, ніякого уксуса і повторного бродіння. зато бродить відмінно, провірено . 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 Потрібна порада. Зняв медовуху з осаду. Маю приблизно 5% цукристість та 10 % спиртуозність. Бродіння відбувалось 30-35 днів, на ЕС 1118, початкова цукристість сусла була 30-32%. Чи достатньо 10% спирту, щоб напій не перетворився на оцет? Як що ні, то що робити? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 5 годин тому, Петр Павлович сказав: Як що ні, то що робити? Занесіть до льоху і нехай стоїть. Років через три згадайте за неї Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 1 час назад, gardener сказал: Занесіть до льоху і нехай стоїть. Років через три згадайте за не Дякую, але три роки я витерплю. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
gardener Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 3 хвилини тому, Петр Павлович сказав: Дякую, але три роки я витерплю. так я ж за те й кажу Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Николай Кременчуг Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 7 часов назад, Петр Павлович сказал: Потрібна порада. Зняв медовуху з осаду. Маю приблизно 5% цукристість та 10 % спиртуозність. Бродіння відбувалось 30-35 днів, на ЕС 1118, початкова цукристість сусла була 30-32%. Чи достатньо 10% спирту, щоб напій не перетворився на оцет? Як що ні, то що робити? Как раз идеальная идеальная концентрация для получения медового уксуса! перезвоните по 097 881 76 92 объясню по подробнее ! Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 1 година тому, Петр Павлович сказав: Дякую, але три роки я витерплю. відкрив на дружини день народження медове вино з сливою. було закатане в трьохлітрову банку, вистояло років 5. аромат супер, а от перше відчуття на язик, як би не підписав то і не здогадався що з сливою. смак якийсь кондитерський, не повторий і пробуєш і не можна насмакуватися. поки в бутилки наливав то жіночий колектив гарно підпоїв, дружина виганяла, казала нарізки не буде кому робити. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 а от хто що думає про гідроксиметилфурфуролу при виготовлені вареного медового вина? там йде кипятіння і то тривалий час. вперше зробив ставлене вино, точніше тільки бродить, в книжці Горніча пише, що воно погано очищається і довго не стоїть, мутніє, будем дивитися як і що. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 Только что, СЄРЖ сказал: а от хто що думає про гідроксиметилфурфуролу при виготовлені вареного медового вина? там йде кипятіння і то тривалий час. вперше зробив ставлене вино, точніше тільки бродить, в книжці Горніча пише, що воно погано очищається і довго не стоїть, мутніє, будем дивитися як і що. Последнюю ставленую ставил Очищается действительно долго Но стоит уже 7 год , 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
СЄРЖ Опубликовано 20 февраля, 2020 Share Опубликовано 20 февраля, 2020 16 хвилин тому, Мико сказав: Последнюю ставленую ставил Очищается действительно долго Но стоит уже 7 год , якщо все буде добре, буду переходити на ставлене. а смак схожий до вареного? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 21 февраля, 2020 Share Опубликовано 21 февраля, 2020 8 часов назад, СЄРЖ сказал: якщо все буде добре, буду переходити на ставлене. а смак схожий до вареного? Отличается как небо и земля Если поставишь ставленую , к варёнке больше не вернёшся 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
MaXUA123 Опубликовано 21 февраля, 2020 Share Опубликовано 21 февраля, 2020 8 годин тому, СЄРЖ сказав: а от хто що думає про гідроксиметилфурфуролу при виготовлені вареного медового вина? там йде кипятіння і то тривалий час. вперше зробив ставлене вино, точніше тільки бродить, в книжці Горніча пише, що воно погано очищається і довго не стоїть, мутніє, будем дивитися як і що. Я один раз робив, нагрівав тільки щоб розчинити мед. Ставив на яблуках, грушах і тернові і виноградові ( все що знайшов осінню). Дріжжі були ЄС як і всіх 1118. Цукристість більше 25% ( верній показник цукристості виннометра) Яка насправді була цукристість незнаю, бо міряв на теплому суслі, мабуть більша бо вийшла хоч закусюй))). Грала дуже довго, мабуть місяців 1,5-2. То нічого стоїть вона вже другий рік. Баження варити мед в мене вже відпало. 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Петр Павлович Опубликовано 22 февраля, 2020 Share Опубликовано 22 февраля, 2020 Поясніть будь ласка. Варимо медове сусло, щоб прибрати білок. Чому цей білок не шкодить ставленому меду? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 22 февраля, 2020 Share Опубликовано 22 февраля, 2020 17 хвилин тому, Петр Павлович сказав: Поясніть будь ласка. Варимо медове сусло, щоб прибрати білок. Чому цей білок не шкодить ставленому меду? Чому не шкодить.... Шкодить. Ставлену медовуху в більшості випадків потрібно додатково очищувати (бентоніт, яєчний білок, желатин).... або дуже довго витримка... Інакше воне не буде кришталево прозора... Хоча на смак це не впливає... 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Пчеломучитель_ua Опубликовано 29 февраля, 2020 Share Опубликовано 29 февраля, 2020 Ставлена медовуха. Без всякого додаткового очищення. Зняв з осаду 19.11.19 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
слава 1987 Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 В 21.02.2020 в 08:04, Мико сказал: Отличается как небо и земля Если поставишь ставленую , к варёнке больше не вернёшся Доброго дня Микола Романович тицніть носом де можна почитати про ставлену медовуху, (бажано перевірений спосіб). Маю досвід отримання виноградного вина, хочу спробувати зробити медовуху. Наперед вдячний. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 8 минут назад, слава 1987 сказал: Доброго дня Микола Романович тицніть носом де можна почитати про ставлену медовуху Мёд растворить в воде ,довести сусло до сахарозности 25 % Запустить дрожжи ЕС 1118 Поставить сбраживаться на гидрозатвор 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
слава 1987 Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 23 минуты назад, Мико сказал: Мёд растворить в воде ,довести сусло до сахарозности 25 % Запустить дрожжи ЕС 1118 Поставить сбраживаться на гидрозатвор Микола Романович, підкажіть будь-ласка з вашого досвіду чи є різниця, яку воду використовувати (джерельна "м'яка" джерело в крейдяній горі чи звичайна із свердловини). Розумію, що в теорії результат може сильно відрізнятись. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 2 часа назад, слава 1987 сказал: Микола Романович, підкажіть будь-ласка з вашого досвіду чи є різниця, яку воду використовувати (джерельна "м'яка" джерело в крейдяній горі чи звичайна із свердловини). Розумію, що в теорії результат може сильно відрізнятись. Купил прибор Рh воды мерять ,использовал самую мягкую И всё равно кипятил ,да и мёд в гарячей 60 *легче растворяется 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вітя Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 Добрий вечір. Підскажіть які потрібні документи для легальної торгівлі на ярмарках? Медовими ви нами без додавання спирту тобто столовими. Акциз потрібен чи ні? На зібранні пасічників Ковельщіни виступав Дмитрук казав акциз треба Чітаю закон то так як для столовиг вин не потрібно , розтолкуйте будьласка? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 41 минуту назад, Вітя сказал: акциз потрібен На зібранні пасічників Ковельщіни виступав Дмитрук казав акциз треба Чітаю закон то так як для столовиг вин не потрібно , розтолкуйте будьласка? Так вы определитесь чем будете торговать Медовухой или столовыми винами Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Шилов Опубликовано 2 марта, 2020 Share Опубликовано 2 марта, 2020 Добрый вечер! Поделюсь своим опытом изготовления медовухи. Началось с того,что некоторые несознательные граждане начали намекать,что пчеловод обязан делать медовуху. Дабы не уронить высокое звание пчеловода выделяю ведро мёда Готовлю сусло где-то 20 проц. на английских дрожжах(9-ка).Брожение медленное,5 недель. Попробовали-не понравилось.Изжога не заставила долго себя ждать. Всё таки медовуха не наш продукт,не южный. У нас вино,а там,где нет винограда,там медовуха. Решили перегнать,и не ошиблись.Аромат мёда чудом сохранился.Практически вся продукция была раздарена друзьям на рождество. 3 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Вітя Опубликовано 3 марта, 2020 Share Опубликовано 3 марта, 2020 9 годин тому, Мико сказав: Так вы определитесь чем будете торговать Медовухой или столовыми винами Медовими винами Вина без додавання спирту то і є столові? Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Мико Опубликовано 3 марта, 2020 Share Опубликовано 3 марта, 2020 1 час назад, Вітя сказал: Медовими винами Вина без додавання спирту то і є столові? Тогда как сказал главный медовар страны 11 часов назад, Вітя сказал: Дмитрук казав акциз треба Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.