Sanich Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 8 хвилин тому, MaikMay сказав: тому питання чи можна присвоїти матці порядковий номер з цієї яку ми виділили Це питання, яке матковод-селекціонер вирішує як йому зручно. Хтось номер присвоює по номеру вулика, в якому матка, хтось по номеру мітки, ще хтось має сквозну нумерацію всіх племінних маток. Мені здається, це має вирішити матковод сам - кардинальної різниці це не робить, так як повний код матки складаєтсья з її породи, номера матки, коду матковода, року народження. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 @Fabro, @Паланочка, бачу ви вже освоїли нову функціональність ще до того, як я про неї розповів. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 22, 2017 Author Share Posted September 22, 2017 1 хвилину тому, Sanich сказав: @Fabro, @Паланочка, бачу ви вже освоїли нову функціональність ще до того, як я про неї розповів. Можна в налаштуваннях профіля ще зробити телефон та мейл публічними і вони будуть відображатися в списку матководів у відповідних полях. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 38 минут назад, Sanich сказал: Можна в налаштуваннях профіля ще зробити телефон та мейл публічними і вони будуть відображатися в списку матководів у відповідних полях. я не знайшов як це зробить.. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrey88055 Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 7 часов назад, Sanich сказал: Виглядає нормально. Лише не варто вказувати в даних по інсемінації рік. Це й так зрозуміло з року народження матки. Исправил. А в заводчики как попасть? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 2 години тому, andrey88055 сказав: Исправил. А в заводчики как попасть? Так, написав в приват. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 9 годин тому, Паланочка сказав: я не знайшов як це зробить.. Це тому що програмісти по помилці зробили це налаштування в Адмінці а не в профілі користувача. Треба буде виправити. 9 годин тому, Паланочка сказав: я не знайшов як це зробить.. Тому поки можу сам зробити через адмінку для користувачів, які бажають. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 1 час назад, Sanich сказал: Тому поки можу сам зробити через адмінку для користувачів, які бажають. Я бажаю! Зробіть будь ласка (номера тел. і почту) Дякую! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 1 час назад, Sanich сказал: Тому поки можу сам зробити через адмінку для користувачів, які бажають. зроби, най буде. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 11 година тому, Sanich сказав: @Fabro, @Паланочка, бачу ви вже освоїли нову функціональність ще до того, як я про неї розповів. 5 копійок, а чому форма заповнення відрізняться,програма,що не здатна робити корекцію під час внесення даних,бачу що інформація про заводчика в Паланочки йде по вертикалі, а в Fabro, по горизонталі, програма заповнення у всьому має бути ідентична,робімо все зараз і потім не виникне питань,програма має бути досконалою 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 5 минут назад, miro сказал: 5 копійок, а чому форма заповнення відрізняться,програма,що не здатна робити корекцію під час внесення даних,бачу що інформація про заводчика в Паланочки йде по вертикалі, а в Fabro, по горизонталі, програма заповнення у всьому має бути ідентична,робімо все зараз і потім не виникне питань,програма має бути досконалою А тепер зайдіть на мою сторіночку http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/Fabro 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 7 хвилин тому, Fabro сказав: А тепер зайдіть на мою сторіночку http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/Fabro о тепер однаково,так це програма надала розміщення,чи сам так вже розмістив, бо Sanich показав це зовсім ,по іншому,був і я не розумію,це що все,як дальше інформацію побачити? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 15 хвилин тому, miro сказав: 5 копійок, а чому форма заповнення відрізняться,програма,що не здатна робити корекцію під час внесення даних,бачу що інформація про заводчика в Паланочки йде по вертикалі, а в Fabro, по горизонталі, програма заповнення у всьому має бути ідентична,робімо все зараз і потім не виникне питань,програма має бути досконалою Це сторінка з вільним текстом. Хто хоче - хоч по діагоналі може написати. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 1 хвилину тому, Sanich сказав: Це сторінка з вільним текстом. Хто хоче - хоч по діагоналі може написати. має бути один стандарт в заповнені даних 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kostya-Костя Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 10 хвилин тому, Fabro сказав: А тепер зайдіть на мою сторіночку А де копія паспорта , код та картка і пін ? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted September 23, 2017 Author Share Posted September 23, 2017 2 хвилини тому, miro сказав: має бути один стандарт в заповнені даних Чому? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 3 хвилини тому, Sanich сказав: Чому? звичайно можна і без того стандарту,як і всього іншого,вважаю це серйозним і деталі мають мати єдині шаблони і їх заповнення,коли порядок закладувати в деталі, то виріб отримує форму 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 40 минут назад, Kostya-Костя сказал: А де копія паспорта , код та картка і пін ? А де ключі від квартири? P.s Ключі від квартири під горшочком з кактусом біля під*їзду 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 51 минуту назад, Fabro сказал: А тепер зайдіть на мою сторіночку http://bj.tochok.info/Breeder/Breeders/Fabro @Fabro Зайшов i побачив помилку г.Полава Треба виправити 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 а в цілому це все 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 13 години тому, Sanich сказав: Це питання, яке матковод-селекціонер вирішує як йому зручно. Хтось номер присвоює по номеру вулика, в якому матка, хтось по номеру мітки, ще хтось має сквозну нумерацію всіх племінних маток. Мені здається, це має вирішити матковод сам - кардинальної різниці це не робить, так як повний код матки складаєтсья з її породи, номера матки, коду матковода, року народження. Зрозумів. Просто хочиться вточнити все до деталей щоб був стандарт один для всіх, і щоб надалі не було питань, що хтось зробив так, а інший не так.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мішаня Ukrainian Beekeeper Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 4 години тому, Sanich сказав: Це тому що програмісти по помилці зробили це налаштування в Адмінці а не в профілі користувача. Треба буде виправити. Тому поки можу сам зробити через адмінку для користувачів, які бажають. підтримую, якщо можна! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrey88055 Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 По моему здесь немного на французском И просьба внести мои личные данные. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 @Sanich, материнок, від яких мої матки походять, немає в випадаючому списку в родоводах. Як бути? Материнки Пернер 99-120-71492-2016, 99-120-71292-2016, C-VT 172-47-13. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ДобровоЛ Posted September 23, 2017 Share Posted September 23, 2017 2 години тому, MaikMay сказав: Зрозумів. Просто хочиться вточнити все до деталей щоб був стандарт один для всіх, і щоб надалі не було питань, що хтось зробив так, а інший не так.... А мене здається, що користувачі повинні давати лише данні, а хтось з адмін за енну гривасу хай і виставляє. Тоді ніякої путаниці й не буде. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts