Винодел Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Відбудеться в Петриківці Дніпропетровської обл.При бажанні можна просто приїхати з своїм товаром відповідальний покаже місце.Можна в складі районної делегації "вписатись" в їхню єкспозицію.В районах за це відповідае "культура" яка межкае в районному будинку культури.Просто приходите і пропонуете "себе" в компанію.Зазвичай людей на заході багато , радісно, цікаво ,можливість знайомства з новими людьми.Завжди після заходу відчував позитив і радість,думав що відпочив,розважився.Ярмаркують-купують і продають від дрібних сувенірів до козацьких шаблюк(муляжі звісно,щось не притягли до криміналу за холодну зброю),продукти і одежа,концерт і показові виступи багато чого,скрізь і не поспіеш.Ія там буду,гармонійно вписаний в декорації Царичанського р-на,підходьте ви'пемо , побалакаемо. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sunflower Posted September 13, 2017 Share Posted September 13, 2017 В 12.09.2017 в 14:45, Винодел сказал: .Ія там буду,гармонійно вписаний в декорації И я там буду .И как вас идентефицировать ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted September 14, 2017 Author Share Posted September 14, 2017 В єкспозиції Царичанського р-на,за столом з медопродуктами і його похідних(алкогольні вироби) юнак п'ятидесяти років в солом'яному брилі ,вишиванці в окулярах.В якому місці головної алеї буде наша єкс. поки що невідомо.До зустріці. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts