Jump to content

Петріківський Дивоцвіт найближчої суботи

Винодел
 Share

Recommended Posts

Відбудеться в Петриківці Дніпропетровської обл.При бажанні можна просто приїхати з своїм товаром відповідальний покаже місце.Можна в складі районної делегації "вписатись" в їхню єкспозицію.В районах за це відповідае "культура" яка межкае в районному будинку культури.Просто приходите і пропонуете "себе" в компанію.Зазвичай людей на заході багато , радісно, цікаво ,можливість знайомства з новими людьми.Завжди після заходу відчував позитив і радість,думав що відпочив,розважився.Ярмаркують-купують і продають від дрібних сувенірів до козацьких шаблюк(муляжі звісно,щось не притягли до криміналу за холодну зброю),продукти і одежа,концерт і показові виступи багато чого,скрізь і не поспіеш.Ія там буду,гармонійно вписаний в декорації Царичанського р-на,підходьте ви'пемо , побалакаемо.

• Like 2

В 12.09.2017 в 14:45, Винодел сказал:

.Ія там буду,гармонійно вписаний в декорації

И я там буду .И как вас идентефицировать ?:hmm:

В єкспозиції Царичанського р-на,за столом з медопродуктами і його похідних(алкогольні вироби) юнак п'ятидесяти років в солом'яному брилі ,вишиванці в окулярах.В якому місці головної алеї буде наша єкс. поки що невідомо.До зустріці.

• Like 1