Jump to content

Серце для дитини. Допоможіть врятувати дитину

Recommended Posts

Шановні пані та панове бджолярі  !!! Давайте дамо надію на одужання та отримати нове сердечко для Оксанки. Давайте Врятуємо !!! 

Ось група в https://www.facebook.com/groups/1858471981139002/?pnref=story

Виділимо від продажу меду  хто стільки може.

• 2 weeks later...

Шановна адміністрація  Тему можна закривати . Вас панІ та панове інтересує ціна меду в 2017 році .  ПРОСМОТРІВ 97 А ВІДПОВІДІ 0.  Вибачте але всі жлоби.

48 хвилин тому, Бджоляр-Beekeeper сказав:

Шановна адміністрація  Тему можна закривати . Вас панІ та панове інтересує ціна меду в 2017 році .  ПРОСМОТРІВ 97 А ВІДПОВІДІ 0.  Вибачте але всі жлоби.

Ви знаєте скільки по Україні подібних дітей потребують негайної допомоги???

Може давайте всіх їх сюди...? 

Хто мав можливість і бажання, той зайшов в групу (посилання на яку Ви залишили) і тихенько зробив добру справу...

Хто не зміг чи не захотів.... - що ж, "не судіть і не судимі будете..."

P.S. І пам'ятайте - "Що не можливо для людини, те можливо для Бога..."

В 22.08.2017 в 00:07, Бджоляр-Beekeeper сказал:

ПРОСМОТРІВ 97 А ВІДПОВІДІ 0

Вы просили помочь, а не оставлять комментарии в Вашей теме. 

В 22.08.2017 в 00:07, Бджоляр-Beekeeper сказал:

ПРОСМОТРІВ 97 А ВІДПОВІДІ 0.  Вибачте але всі жлоби.

Каких ответов вы ждали? "Я перевёл столько-то, посмотрите, какой я молодец!" "А вот я ещё больше молодец!" :dntknw:

Такие дела делаются молча,тогда они действительно идут от чистого сердца и приносят пользу.

Вместо того, чтоб обзывать людей, я бы вам посоветовала сказать спасибо тем, кто не прошёл мимо :IMHO1:

Бджоляр-Beekeeper

просто нужно было стать доверенным лицом Ксюши на форуме. Взять на себя ответственность за целевое использование денег и обязанность личной встречи с нуждающимися и своё доброе имя в залог. Вот только 12 публикаций на форуме, к сожалению, слишком мало, чтобы гарантировать что-то кому-то. Это жестокая правда.

Дякую всім. Не в публікаціях діло  і не мій рахунок виставлений . Бджолопотам Я допомагаю багатьом діткам стільки зможу . Дай Бог Вам всім здоров'я . з ДЕМ ПРАПОРА  ТА З ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ НАШОЇ НЕНЬКИ .

3 часа назад, Бджоляр-Beekeeper сказал:

Не в публікаціях діло  і не мій рахунок виставлений .

Если вы не понимаете о чем я пишу, то как вы рассчитывали убедить жлобов отдать свои денюшки? ;)

С демом прапора и вас! :wave:

• Алёнка changed the title to Серце для дитини. Допоможіть врятувати дитину

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...