Jump to content

Список експортерів за 2016 р. по об'єму експорту в т.

Recommended Posts

ExportHoneyUA2016_1-34.png.6182497e2d7c6ec45bf57b79cef3314c.png

ExportHoneyUA2016_35-69.thumb.png.de8b2a97810e3ae268d33957f9ed5268.png

Таблиця надана паном Анатолієм (@asaltan).

• Like 4

Прошу всех желающих имеющих какую-либо негативную информацию по членам списка - высказаться.

Прошу всех желающих имеющих какую-либо положительную информацию по членам списка - то-же высказаться.

В Friday, June 02, 2017 в 15:00, Иосифович сказал:

Прошу всех желающих имеющих какую-либо негативную информацию по членам списка - высказаться.

Прошу всех желающих имеющих какую-либо положительную информацию по членам списка - то-же высказаться.

Таку інформацію важко зібрати, так як у кожного експортера є свої суперечки з окремими пасічниками, людей багато і є своя специфіка, хоча можна бути впевненим, що фірма з переліку дійсно реальна і дійсно займається  експортом.

• Like 1

43 минуты назад, Wladimir_K сказал:

Таку інформацію важко зібрати, так як у кожного експортера є свої суперечки з окремими пасічниками, людей багато і є своя специфіка, хоча можна бути впевненим, що фірма з переліку дійсно реальна і дійсно займається  експортом.

Спасибо Вам большое. Я не настолько наивен, дабы не понимать всю сложность мероприятия, и ничтожный процент успеха. Но кое - какая польза все-же может быть. При очередной подвижке с продажей достаточно посмотреть список - и посредники сразу выявятся, а их не мало. А с настоящими экспортерами торговаться это уже другая статья.:IMHO1: И если кого-либо кинула настоящая фирма = в список аферистов на все общее обозрение.:IMHO1:

Отсортировал список по областям (кого нашел). Стало более-менее понятно, кого обзванивать и кому везти ближе, если по месту условия хуже.

Снимок.PNG

Снимок1.PNG

Подяка пану Анатолію Салтану (ТОВ "Меганом-АП", м. Кривий Ріг) за вихідну таблицю

• Like 8

6 часов назад, Mаксим сказал:

Отсортировал список по областям (кого нашел). Стало более-менее понятно, кого обзванивать и кому везти ближе, если по месту условия хуже.

Снимок.PNG

Снимок1.PNG

Подяка пану Анатолію Салтану (ТОВ "Меганом-АП", м. Кривий Ріг) за вихідну таблицю

Дякую. Напевне потрібно добавити, ще контактний телефон і поточну ціну, по деяких у мене дані є і буде більш менш онлайн таблиця ціни меду.

І у мене є бажання, щоб доступ до такої таблиці мали  активні форумчани з певною кількістю повідомлень, хоча б 50-100 і рейтингом 20-30.

Тут ще є цікава таблиця в якій вказана ціна по якій кожен експортер експортувала мед, нажаль експортер відмовився її надати.

• Like 1

Есть такая фирма украгромед кто нибудь слышал что это?))

10 минут назад, Akull сказал:

Есть такая фирма украгромед кто нибудь слышал что это?))

Якщо в переліку немає, то експортом за 2016 р. не займалася, можливо нова, або великий заготовач  або "развод".

• Like 1

В 04.06.2017 в 06:48, Wladimir_K сказал:

Дякую. Напевне потрібно добавити, ще контактний телефон і поточну ціну, по деяких у мене дані є і буде більш менш онлайн таблиця ціни меду.

І у мене є бажання, щоб доступ до такої таблиці мали  активні форумчани з певною кількістю повідомлень, хоча б 50-100 і рейтингом 20-30.

Я так думаю :IMHO1: что видеть и читать  должны все, а вот корректировать только модератор, или лицо отвечающее за это дело. Если к примеру у кого-либо есть замечания. Он пишет пост и модератор корректирует. В ту или иную сторону. Думаю это будет правильно.:IMHO:

• Like 1

• 2 weeks later...

Дивлюсь потрібно списку, по кількості експортерів лідер Київська обл., а от інформації про її представників зовсім обмаль, хотілося б, щоб у кого є контакти поділилися з форумчанами.

• 2 months later...
В Friday, June 02, 2017 в 14:40, Wladimir_K сказал:

ExportHoneyUA2016_1-34.png.6182497e2d7c6ec45bf57b79cef3314c.png

ExportHoneyUA2016_35-69.thumb.png.de8b2a97810e3ae268d33957f9ed5268.png

Таблиця надана паном Анатолієм (@asaltan).

Є гарна ідея , запропонував @nibond, створити тему і в ній лише одну сторінку з назвами експортерів і напроти кожного вказувати ціну і обновляти хоча б 1 раз в тиждень.

• Like 3

3 хвилини тому, Wladimir_K сказав:

Є гарна ідея , запропонував @nibond, створити тему і в ній лише одну сторінку з назвами експортерів і напроти кожного вказувати ціну і обговорити хоча б 1 раз в тиждень.

Перший пост маэ бути з можливістю редагувати, коригувати ціни автору теми. А там хай обговорюють скільки хочуть.

Інші пости це зайва інформація, а так пасічнику потрібна поточна ціна зайшов подивився і визначився.

• Like 1

9 хвилин тому, Wladimir_K сказав:

і обговорити хоча б 1 раз в тиждень.

Малось на увазі "обновити"?

2 минуты назад, nibond сказал:

Малось на увазі "обновити"?

так звичайно, виправив.

• 4 weeks later...

2017-10-08_202223.jpg

на 20 вересня

• 4 months later...