Jump to content

Куплю зимувалу матку карніки

Recommended Posts

ПІсля реалізації пакетів виникла потреба в плідних матках. Після об''єднання "хвостів" все одно своїх маток не вистачило. ВІдповідно можливо у когось є вільні зимувалі річні або двохрічні матки карніки. Чекаю на пропозиції.

Карника вароатолеранс Ф-2, 2016 року, вільного спарювання влаштує?

Надіслано від мого Swift 2, використовуючи Tapatalk

Вітаю, ціна питання? :) 

200 грн.

Оскільки це Ф-2 - то маленьке уточнююче запитання - яка у Вас ситуація із трутневим фоном + чи є по сусідству інші пасіки, дякую.

Маю власну пасіку на 20 бджолосімей, бджола карніка та бакфаст. А в радіусі 2-5 км. три населених пункти в яких до 100 сімей в кожному буде точно, але я знаю лише двох пасічників поблизу, які контролюють маток, іншим просто на все байдуже...

Зрозуміло, дякую за інформацію - як то кажуть - і хочеться і колеться :) 

Можеш відкупити у Павла Кулінця  Скленар 47/G/10 ( він продає ) зимувала 2016 року. Ще він має на продаж маток  від Хефтбергера та Imego

Він розпродує маток карніки,  у його умовах, краще  себе показали наші карпатки. На сьогодні  дочки Подолянки ( 005-2015, 1/15-2015) заповнили гнізда розплодом , надставку (10 рам 145) весняним медом і активно розвиваються .Погода сам знаєш яка у нас.Всього 4 дні бджоли повноцінно літали по нектар.  Взяток з ліса щойно розпочався ,раніше не було приносу,  сьогодні перший погожий день коли бджоли пішли на взяток. 

А можно небольшой офтоп? А что в лесу сейчас взяток дает?

8 часов назад, Іван Михайлович сказал:

Можеш відкупити у Павла Кулінця  Скленар 47/G/10 ( він продає ) зимувала 2016 року. Ще він має на продаж маток  від Хефтбергера та Imego

Він розпродує маток карніки,  у його умовах, краще  себе показали наші карпатки. На сьогодні  дочки Подолянки ( 005-2015, 1/15-2015) заповнили гнізда розплодом , надставку (10 рам 145) весняним медом і активно розвиваються .Погода сам знаєш яка у нас.Всього 4 дні бджоли повноцінно літали по нектар.  Взяток з ліса щойно розпочався ,раніше не було приносу,  сьогодні перший погожий день коли бджоли пішли на взяток. 

Дякую, Іване Михайловичу. Дайте, будь ласка, телефон Павла, я спробую з ним зв'язатись, може про щось і домовимось :) 

22 години тому, Jonhson сказав:

А можно небольшой офтоп? А что в лесу сейчас взяток дает?

в лісі зараз цвіте чорничник, і починає цвісти крушина

14 години тому, Галичанин сказав:

Дякую, Іване Михайловичу. Дайте, будь ласка, телефон Павла, я спробую з ним зв'язатись, може про щось і домовимось :) 

він є на форумі. телефон його приватний і я не можу його повідомляти у відкритих джерелах без його дозволу.

Дякую, вже знайшов, переговорили...

• Sanich locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...