ДобровоЛ Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 2 години тому, vovchik v сказав: Да ...... Рожденный ползать , летать не может . Це Ви зараз так говорите , з висоти так би мовити , свого " золотого " багажу знань . А тоді , коли було 18 щасливих літ ? Дуууже сумніваюсь , що хтось через ті амбіції переступав . Ні, я не надавлював. Мені з дітьми повезло. А ще більше з покійною дружиною - вона була педагогом від Бога. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 2 часа назад, олександр сказал: кожному своє. в мене є товариш що заробляє встромляючи носа в чужі смартфони. не ремонтує, а щось там налаштовує. вліз він в це скидаючи музику й картинки різним чудакам й дітям на телефони. Вот то, что я хотела посоветовать. Надо идти в ногу со временем, и специалисты по технике сейчас очень нужны: компьютеры, смартфоны, планшеты. Может, у вас есть какая-то компьютерная школа, где учат веб-дизайну, игры создавать и т.п. Тут можно стимулировать и английский язык учить. У меня есть есть компьютерщик, который отлично шарит в компах, но по планшету к нему уже не обратишься. А если б подучиться - глядишь и дополнительный заработок будет. Ещё насторожила ваша фраза, что условие про фильмы вы придумали дополнительно. Боюсь показаться грубой, но я бы после этого своему отцу больше не верила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Мій малий колись був в такому самому віці... Я йому купив компа (досить крутий, як на той час, памятаю тільки диск мав АЖ 10 гіг) Він з нього не злазив (я теж) То він всіх тих в районі , хто якесь відношення до них мав своїми питаннями замучив. А вже як був в 10 класі, то вчителька інформатики казала: мене в інституті меньше навчили, ніж Олег. І так до цих пір, не вилазить з компютерів, тільки вже по роботі. А фільмів Ви його дивитися не заставите., тільки відкинете дальше від себе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 1 час назад, Алёнка сказал: Вот то, что я хотела посоветовать. Надо идти в ногу со временем, и специалисты по технике сейчас очень нужны: компьютеры, смартфоны, планшеты. Может, у вас есть какая-то компьютерная школа, где учат веб-дизайну, игры создавать и т.п. Тут можно стимулировать и английский язык учить. У меня есть есть компьютерщик, который отлично шарит в компах, но по планшету к нему уже не обратишься. А если б подучиться - глядишь и дополнительный заработок будет. Ещё насторожила ваша фраза, что условие про фильмы вы придумали дополнительно. Боюсь показаться грубой, но я бы после этого своему отцу больше не верила... База математики і особливо англійська. Бокс це добре, вміння себе захистити в критичних ситуаціях, але розумовому розвитку інтелекту постійну удари по голові не сприяють, якщо дійсно з таких силових видів спорту, то це боротьба чи дзюдо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Заняття спортом має чудову властивість- ефективно самодисциплінує, як правило довічно. Сім'я ефективно виховує дитину перші три роки життя. Пізніше зовнішній світ поступово витісняє і послаблює вплив батьків. Якщо хлопець добре навчається, він вже знає, що хоче в житті. Совкові фільми- агітки виховували рабів окупаційної системи і не мають нічого спільного з сучасним українським світом Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jabar Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 Хотите угробить ребенка отдайте на спорт, с 4 лет занимался спортом дзюдо, бокс в конце смешанными занимаюсь и что протрузии, артроз колена, миниск шея таз руки, а мне вот 26 только будет и хуже всего давление это все бред, ОФП это самое то бассейн вообще нормальная тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
ромео Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 М-да, уміє народ у нас на форумі допомогти. Батько попросив допомоги у виборі фільмів для виховання сина і отримав купу порад... як виховатись самому. Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему. Так і хочеться сказати: "Люди не лізьте не в свою справу ..., вас про це не просять" Попросиш таких машину підштовхнути, а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted April 20, 2017 Share Posted April 20, 2017 27 хвилин тому, ромео сказав: Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему. Чув, що скільки би навчався, а все одно дурнем помреш. Розумні чогось досягають, бо все життя навчаються і, переважно, на чужих помилках, бо так швидше і дешевше Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 7 часов назад, ромео сказал: а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... Ггггги. А якщо вскочив у банюку, а поруч зовсім нікого? Що тоді? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рус Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 10 часов назад, Wladimir_K сказал: База математики і особливо англійська. Бокс це добре, вміння себе захистити в критичних ситуаціях, але розумовому розвитку інтелекту постійну удари по голові не сприяють, якщо дійсно з таких силових видів спорту, то це боротьба чи дзюдо. Я за восточные единоборства. Занимался пацаном и боксом и самбо - та же самая "улица", в драке себя не контролируешь, постоянно на "взводе" А потом как-то заинтересовало ушу и дзюдо. Там нет агрессии и здоровая философия. Многие традиционные школы боевых искусств, как правило, делают акцент на дисциплине и уважении к родителям и к учителям, который вплетен в физическую подготовку. Притом менее травматичны, чем тоже каратэ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 8 часов назад, ромео сказал: М-да, уміє народ у нас на форумі допомогти. Батько попросив допомоги у виборі фільмів для виховання сина і отримав купу порад... як виховатись самому. Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему. Так і хочеться сказати: "Люди не лізьте не в свою справу ..., вас про це не просять" Попросиш таких машину підштовхнути, а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... Потрібно почитати перший пост уважно і там про пораду і не тільки, а між рядків про філософію життя. До речі, якщо все в молодому віці насаджувати своє світобачення в підсумку нічого з цього доброго не вийде. В молодому віці вміння мислити тверезо і знати, що хочеш сам від життя одна з найголовніших рис і батькам тоді лише потрібно деколи помагати і результат з'явиться досить швидко. Або все життя хотіти зробити так щоб Ваш нащадок жив Вашим життям, а не своїм власним і в підсумку це погано закінчується. У мене зовсім інші погляди на життя ніж у моїх батьків і живу по іншому ніж вони, хоча на певних етапах мого життя їх просто моральна підтримка могла дати мені досить багато. Моє покоління вже інше хоч і не все ніж моїх батьків, а наших нащадків буде ще інше і в деяких речах кардинально. І насаджування свого світобачення це можна сказати "Ломання психіки через коліно". Я за те, що кожен повинен мати вибір в цьому житті і головне хлопцеві чи дівчині в 15-18 р. знати, що ти хочеш від життя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 23 години тому, АТВ сказав: На мои постоянные уговоры посмотреть интересный фильм (советского периода)мой малыш отвечает что скучный и смотреть не будет (не говоря уже о том, что бы он вник с суть фильма и понял причины почему в те времена люди бросая све защищали родину, становились летчиками, почему мы мечтали быть космонавтами, ехали на целину). А Ви самі причину розуміли? Тому що радянська ідеологія людей робила такими. В той час у всьому була пропаганда.... Яскравий приклад книга ""Старик Хоттабич" Лагина. Оригінал якої видавався в 1938 році.. Зате пізніше без участі автора в 53 і 55 роках були додані нові глави про те які капіталісти погані і який чудовий радянський устрій.... Як Ви думаєте кому і для чого тоді промивали мізки? І саме головне - чим це все закінчилось... Тому моя Вам щира порада - не повторюйте тих помилок.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Надеюсь, что тема открыта не по приколу. По теме - заставьте отпрыска выучить я зык одной из европейских стран и отправьте учится после школы. Во многих странах есть бесспла ные предложения по учебе. И не забивайте ему голову пропагандой. Если есть интерес и голова - сам разберется. Link to comment Share on other sites More sharing options...
АТВ Posted April 21, 2017 Author Share Posted April 21, 2017 Да уж многого нового узнал о себе. Учту. Насчет фильмов спасибо aleksanderche. Вчера с малым с удовольствием посмотрели "Внимание всем постам". Малому понравилось, задавал много вопросов на тему "а почему так получилось? сколько лет служили в армии? Почему главного героя приняли сразу в милицию а не выкачивали бабло за трудоустройство? почему патрульных уволили после того, когда они поехали получать посылку (уйдя от маршрута партрулирования), что такое товарищеский суд? и на финише Сколько герою фильма заплатила милиция за ранение при исполнении и почему он остался служить а не ушел по-больничке? Так что, на мой взгляд, данные фильмы не должны повредить, а только расширят кругозор малыша Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 14 років це вже не "малыш" це вже підліток, у якого проглядаються певні навики і здібності і власні думки і характер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gardener Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 45 хвилин тому, АТВ сказав: Да уж многого нового узнал о себе. А сина ще з 14 років заставляєте себе взнавати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ded50 Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 50 минут назад, АТВ сказал: данные фильмы не должны повредить, а только расширят кругозор малыша Если он воспримет это как исторический факт. Ежели жить в данный момент по тем принципам, можно сказать, это школа на выживание. Тем более как кто то сказал. Шо человек человеку волк. , Всегда запретный плод являлся сладостней, от того шо он запретный. Это не я сказал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Стрельчук Олег Анатольович Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 47 минут назад, Wladimir_K сказал: 14 років це вже не "малыш" це вже підліток, у якого проглядаються певні навики і здібності і власні думки і характер. Любить и контролировать надо с умом.Вспомните себя. Ребенок сейчас в компе а Вы 20 лет назад на танцах с бутылкой портвейна и Битлами. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Зайвий час за комп'ютером і навчання на 10-12 балів в сучасній школі і ще секція боксу речі несумісні, на так званий "пересид" часу немає у підлітка апріорі. Тому тут не зовсім об'єктивна оцінка зі сторони батька. Link to comment Share on other sites More sharing options...
язичник Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 7 годин тому, Wladimir_K сказав: Зайвий час за комп'ютером і навчання на 10-12 балів в сучасній школі і ще секція боксу речі несумісні, на так званий "пересид" часу немає у підлітка апріорі. Тому тут не зовсім об'єктивна оцінка зі сторони батька. З хлопцеп все нормально, якщо він на все це знаходить час. Друзі і спілкування по інтернету, у школі і спортивній секції. Це набагато краще, ніж смердючі нічні клуби чи забігайлівки. Це вже дорослий чоловік, і відношення як до ,,малюка'' може тільки відштовхувати. А методи диктаторського совкового виховання типу ,,батіг- пряник'' мають тонку грань між доброчинністю і вимаганням чогось. З часом це завжди вносить напругу у стосунки. І стосунки ,,батіг- пряник'' ніколи не переходять у щиру дружбу і довіру Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted April 21, 2017 Share Posted April 21, 2017 Тільки що, Бджолопотам сказав: Тому що радянська ідеологія людей робила такими. В той час у всьому була пропаганда.... Яскравий приклад книга ""Старик Хоттабич" Лагина. Оригінал якої видавався в 1938 році.. Зате пізніше без участі автора в 53 і 55 роках були додані нові глави про те які капіталісти погані і який чудовий радянський устрій.... Ще й досі пам'ятаю. Була ще така трилогія про Незнайку. Перша книга для зовсім малих і дурних, друга - "Незнайка в Солнечном городе" - описує комунізм в стилі хай-тек, але без прямої ідеології та натяків. Найцікавіша третя книга - "Незнайка на Луне" - з цілеспрямованою пропагандою. Луна знаходиться під владою загниваючих капіталістів, простий народ там живе рабами і жебраками. Мені чомусь було цікавіше читати про капіталістично-буржуазну Луну, ніж про Солнечный город з диво технікою. Якось більше правди життя на Луне, там ходили гроші, товарно-грошові відносини, про які земляни не чули й не знали. До речі, була там і "американська мрія", яку здійснив Пончик, в той час як Незнайка вештався по притулках для бомжів. Пончик помітив, що там їдять несолену їжу, зібрав на березі моря сіль і став солити. Поступово це перейшло в моду, Пончик створив бізнес і купив віллу "Понч". Але він швидко збанкрутів, коли інші акули бізнесу дізнались, де він бере сіль. Берег моря виявися приватною власністю, а сіль впала в ціні. Пончику явно не вистачило досвіду ринкових відносин дикого капіталізму, хоча талант він мав. В кінці, точно не пам'ятаю, але завершилось все пролетарською революцією на чолі Незнайки, Пончика, місцевих пролетарів та з космічною підтримкою земляків Незнайки, які послали рятувальну експедицію. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.