Jump to content

Срочно нужна помощь в виде совета

Recommended Posts

2 години тому, vovchik v сказав:

Да ...... Рожденный ползать , летать не может .:blink:

Це Ви зараз так говорите , з висоти так би мовити , свого " золотого " багажу знань . А тоді , коли було 18 щасливих літ ? Дуууже сумніваюсь , що хтось через ті амбіції переступав .:IMHO:

Ні, я не надавлював. Мені з дітьми повезло. А ще більше з покійною дружиною - вона була педагогом від Бога.

2 часа назад, олександр сказал:

кожному своє. в мене є товариш що заробляє встромляючи носа в чужі смартфони. не ремонтує, а щось там налаштовує.:blink: вліз він в це скидаючи музику й картинки різним чудакам й дітям на телефони.:) 

Вот то, что я хотела посоветовать. Надо идти в ногу со временем, и специалисты по технике сейчас очень нужны: компьютеры, смартфоны, планшеты. Может, у вас есть какая-то компьютерная школа, где учат веб-дизайну, игры создавать и т.п. Тут можно стимулировать и английский язык учить.

У меня есть есть компьютерщик, который отлично шарит в компах, но по планшету к нему уже не обратишься. А если б подучиться - глядишь и дополнительный заработок будет.

Ещё насторожила ваша фраза, что условие про фильмы вы придумали дополнительно. Боюсь показаться грубой, но я бы после этого своему отцу больше не верила...

Мій малий колись був в такому самому віці... Я йому купив компа (досить крутий, як на той час, памятаю тільки диск мав АЖ 10 гіг) Він з нього не злазив (я теж) То він всіх тих в районі , хто якесь відношення до них мав своїми питаннями замучив. А вже як був в 10 класі, то вчителька інформатики казала: мене в інституті меньше навчили, ніж Олег. І так до цих пір, не вилазить з компютерів, тільки вже по роботі.

А фільмів Ви його дивитися не заставите., тільки відкинете дальше від себе.

1 час назад, Алёнка сказал:

Вот то, что я хотела посоветовать. Надо идти в ногу со временем, и специалисты по технике сейчас очень нужны: компьютеры, смартфоны, планшеты. Может, у вас есть какая-то компьютерная школа, где учат веб-дизайну, игры создавать и т.п. Тут можно стимулировать и английский язык учить.

У меня есть есть компьютерщик, который отлично шарит в компах, но по планшету к нему уже не обратишься. А если б подучиться - глядишь и дополнительный заработок будет.

Ещё насторожила ваша фраза, что условие про фильмы вы придумали дополнительно. Боюсь показаться грубой, но я бы после этого своему отцу больше не верила...

База математики і особливо англійська. Бокс це добре, вміння себе захистити в критичних ситуаціях, але розумовому розвитку інтелекту постійну удари по голові не сприяють, якщо дійсно з таких силових видів спорту, то це боротьба чи дзюдо.

Заняття спортом має чудову властивість- ефективно самодисциплінує, як правило довічно. Сім'я ефективно виховує дитину перші три роки життя. Пізніше зовнішній світ поступово витісняє і послаблює вплив батьків. Якщо хлопець добре навчається, він вже знає, що хоче в житті. Совкові фільми- агітки виховували рабів окупаційної системи і не мають нічого спільного з сучасним українським світом

Хотите угробить ребенка отдайте на спорт, с 4 лет занимался спортом дзюдо, бокс в конце смешанными занимаюсь и что протрузии, артроз колена, миниск шея таз руки, а мне вот 26 только будет и хуже всего давление это все бред, ОФП это самое то бассейн вообще нормальная тема

М-да, уміє народ у нас на форумі допомогти.

Батько попросив допомоги у виборі фільмів для виховання сина і отримав купу порад... як виховатись самому. Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему.:IMHO:

Так і хочеться сказати: "Люди не лізьте не в свою справу ..., вас про це не просять"

Попросиш таких машину підштовхнути, а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... 

27 хвилин тому, ромео сказав:

Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему.:IMHO:

Чув, що скільки би навчався, а все одно дурнем помреш.

Розумні чогось досягають, бо все життя навчаються і, переважно, на чужих помилках, бо так швидше і дешевше

7 часов назад, ромео сказал:

а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... 

Ггггги. А якщо вскочив у банюку, а поруч зовсім нікого? Що тоді?

• Алёнка changed the title to Срочно нужна помощь в виде совета
10 часов назад, Wladimir_K сказал:

База математики і особливо англійська. Бокс це добре, вміння себе захистити в критичних ситуаціях, але розумовому розвитку інтелекту постійну удари по голові не сприяють, якщо дійсно з таких силових видів спорту, то це боротьба чи дзюдо.

Я за восточные единоборства. Занимался пацаном и боксом и самбо - та же самая "улица", в драке себя не контролируешь, постоянно на "взводе" А потом как-то заинтересовало ушу и дзюдо. Там нет агрессии и здоровая философия. Многие традиционные школы боевых искусств, как правило, делают акцент на дисциплине и уважении к родителям и к учителям, который вплетен в физическую подготовку. Притом менее травматичны, чем тоже каратэ.

8 часов назад, ромео сказал:

М-да, уміє народ у нас на форумі допомогти.

Батько попросив допомоги у виборі фільмів для виховання сина і отримав купу порад... як виховатись самому. Думаю, що за два дні він буде вже жалкувати, що відкрив таку тему.:IMHO:

Так і хочеться сказати: "Люди не лізьте не в свою справу ..., вас про це не просять"

Попросиш таких машину підштовхнути, а вони тобі мозок винесуть який ти лох, що в'їхав у багнюку... 

Потрібно почитати перший пост уважно і там про пораду і не тільки, а між рядків про філософію життя. 

До речі, якщо все в молодому віці насаджувати своє світобачення в підсумку нічого з цього доброго не вийде. 

В молодому віці вміння мислити тверезо і знати, що хочеш сам від життя одна з найголовніших рис і батькам тоді лише потрібно деколи помагати і результат з'явиться досить швидко. Або все життя хотіти зробити так щоб Ваш нащадок жив Вашим життям, а не своїм власним і в підсумку це погано закінчується.

У мене зовсім інші погляди на життя ніж у моїх батьків і живу по іншому ніж вони, хоча на певних етапах мого життя їх просто моральна підтримка могла дати мені досить багато. Моє покоління вже інше хоч і не все ніж моїх батьків, а наших нащадків буде ще інше і в деяких речах кардинально.

І насаджування свого світобачення це можна сказати "Ломання психіки через коліно".

Я за те, що кожен повинен мати вибір в цьому житті і головне хлопцеві чи дівчині в 15-18 р. знати, що ти хочеш від життя.

23 години тому, АТВ сказав:

На мои постоянные уговоры посмотреть интересный фильм (советского периода)мой малыш отвечает что скучный и смотреть не будет (не говоря уже о том, что бы он вник с суть фильма и понял причины почему в те времена люди бросая све защищали родину, становились летчиками, почему мы мечтали быть космонавтами, ехали на целину).

А Ви самі причину розуміли? 

Тому що радянська ідеологія людей робила такими. В той час у всьому була пропаганда.... 

Яскравий приклад книга ""Старик Хоттабич" Лагина. Оригінал якої видавався в 1938 році..

Зате пізніше без участі автора  в 53 і 55 роках були додані нові глави про те які капіталісти погані і який чудовий радянський устрій....

Як Ви думаєте кому і для чого тоді промивали мізки? І саме головне - чим це все закінчилось...

Тому моя Вам щира порада - не повторюйте тих помилок....:IMHO:

Надеюсь, что тема открыта не по приколу.

По теме - заставьте отпрыска выучить я зык одной из европейских стран и отправьте учится после школы. Во многих странах есть бесспла ные предложения по учебе. И не забивайте ему голову пропагандой. Если есть интерес и голова - сам разберется. 

Да уж многого нового узнал о себе. Учту. Насчет фильмов спасибо aleksanderche. Вчера с малым с удовольствием посмотрели "Внимание всем постам". Малому понравилось, задавал много вопросов на тему "а почему так получилось? сколько лет служили в армии? Почему главного героя приняли сразу в милицию а не выкачивали бабло за трудоустройство? почему патрульных уволили после того, когда они поехали получать посылку (уйдя от маршрута партрулирования), что такое товарищеский суд? и на финише Сколько герою фильма заплатила милиция за ранение при исполнении и почему он остался служить а не ушел по-больничке? Так что, на мой взгляд, данные фильмы не должны повредить, а только расширят кругозор малыша

14 років це вже не "малыш" це вже підліток, у якого проглядаються певні навики і здібності і власні думки і характер.

45 хвилин тому, АТВ сказав:

Да уж многого нового узнал о себе. 

:umora:А сина ще з 14 років заставляєте себе взнавати.

50 минут назад, АТВ сказал:

данные фильмы не должны повредить, а только расширят кругозор малыша

Если он воспримет это как исторический факт. Ежели жить в данный момент по тем принципам, можно сказать, это школа на выживание. Тем более как кто то сказал. Шо человек человеку волк.

, Всегда запретный плод являлся сладостней, от того шо он запретный. Это не я сказал.

47 минут назад, Wladimir_K сказал:

14 років це вже не "малыш" це вже підліток, у якого проглядаються певні навики і здібності і власні думки і характер.

Любить и контролировать надо с умом.:IMHO1:Вспомните себя. Ребенок сейчас в компе а Вы 20 лет назад на танцах с бутылкой портвейна и Битлами.

Зайвий час за комп'ютером і навчання на 10-12 балів в сучасній школі і ще секція боксу речі несумісні, на так званий "пересид" часу немає у підлітка апріорі. Тому тут не зовсім об'єктивна оцінка зі сторони батька.

7 годин тому, Wladimir_K сказав:

Зайвий час за комп'ютером і навчання на 10-12 балів в сучасній школі і ще секція боксу речі несумісні, на так званий "пересид" часу немає у підлітка апріорі. Тому тут не зовсім об'єктивна оцінка зі сторони батька.

З хлопцеп все нормально, якщо він на все це знаходить час. Друзі і спілкування по інтернету, у школі і спортивній секції. Це набагато краще, ніж смердючі нічні клуби чи забігайлівки. Це вже дорослий чоловік, і відношення як до ,,малюка'' може тільки відштовхувати. А методи диктаторського совкового виховання типу ,,батіг- пряник'' мають тонку грань між доброчинністю і вимаганням чогось. З часом це завжди вносить напругу у стосунки. І стосунки ,,батіг- пряник'' ніколи не переходять у щиру дружбу і довіру

Тільки що, Бджолопотам сказав:

Тому що радянська ідеологія людей робила такими. В той час у всьому була пропаганда.... 

Яскравий приклад книга ""Старик Хоттабич" Лагина. Оригінал якої видавався в 1938 році..

Зате пізніше без участі автора  в 53 і 55 роках були додані нові глави про те які капіталісти погані і який чудовий радянський устрій....

Ще й досі пам'ятаю. Була ще така трилогія про Незнайку. Перша книга для зовсім малих і дурних, друга - "Незнайка в Солнечном городе" - описує комунізм в стилі хай-тек, але без прямої ідеології та натяків. Найцікавіша третя книга - "Незнайка на Луне" - з цілеспрямованою пропагандою. Луна знаходиться під владою загниваючих капіталістів, простий народ там живе рабами і жебраками. Мені чомусь було цікавіше читати про капіталістично-буржуазну Луну, ніж про Солнечный город з диво технікою. Якось більше правди життя на Луне, там ходили гроші, товарно-грошові відносини, про які земляни не чули й не знали. До речі, була там і "американська мрія", яку здійснив Пончик, в той час як Незнайка вештався по притулках для бомжів. Пончик помітив, що там їдять несолену їжу, зібрав на березі моря сіль і став солити. Поступово це перейшло в моду, Пончик створив бізнес і купив віллу "Понч". Але він швидко збанкрутів, коли інші акули бізнесу дізнались, де він бере сіль. Берег моря виявися приватною власністю, а сіль впала в ціні. Пончику явно не вистачило досвіду ринкових відносин дикого капіталізму, хоча талант він мав. В кінці, точно не пам'ятаю, але завершилось все пролетарською революцією на чолі Незнайки, Пончика, місцевих пролетарів та з космічною підтримкою земляків Незнайки, які послали рятувальну експедицію.  :ay:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...