Alazon Posted June 12 Share Posted June 12 Крім борошна оглянув ще льот з всіх своїх вуликів. Ніде якогось підвищеного руху не було. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVA Posted June 12 Share Posted June 12 5 часов назад, AVA сказал: Борошно не завжди допомагає Вилетів рій матка без крил сів на землі я миску борошна висипав , а бджола поки неструсить з себе нелетить нікуди Пришлось шукати звідки , так як матка була без крил було всього три варіанти , знайшов , три метри від вулика Ну я визначально знав що рій із цих трьох , трусив муку і ждав у кого прилетять з мукою , це не те що бігати по всій пасікі, жодної бджоли незалетіло з мукою , вони реально по траві качались , трусилися , а у вулик муку незанесли , там ізначально було бджоли десь трилітрові банка, засипана на землі літром муки З під ШО бакфаст на кордован Експеримент проводився спеціально , чи можна по мукі визначити , бджоли на землі , вулик рядом, чому і не попробувати Я думав, коли сьогодні працював , потрібно було росинкою обробити , а потім мукою Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts