Jump to content
MazurykAndriy

Инвертированный сироп

Recommended Posts

16 хвилин тому, ДобровоЛ сказав:

А ми й є концерватори. Але то роками вже перевірено.  :ay: А ви по-новому можете позаносити всякої китайської зарази. А чи й так її, нашої, вже мало?

Інвертування за допомогою меду це дорога процедура!

 

  • Like 3
Link to post
Share on other sites
1 минуту назад, Борода-1 сказал:

Років 10 виготовляю сироп для бджолярів за допомогою ферменту.Ну й що?

А зрозумів то Ви коммерсант. Ну тоді скажу так  Герцфельд запатентував цю технологію у Німетчіні. Цікаво буде знайдете.       

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 хвилину тому, Борода-1 сказав:

Інвертування за допомогою меду це дорога процедура!

 

Правильно. Але ж мед то з власної пасіки.:az:

  • Like 2
Link to post
Share on other sites
10 хвилин тому, Борода-1 сказав:

Років 10 виготовляю сироп для бджолярів за допомогою ферменту.Ну й що?

Якось і я користувався вашими послугами у придбанні деякого пасічникового обладнання. Дякую.Це добра справа - надавати людям потрібні послуги. :az:

То нічого.    Але, думаю,  ви тому й захищаєте цей препарат із своїх міркувань.:IMHO:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 хвилину тому, ДобровоЛ сказав:

Якось і я користувався вашими послугами у придбанні деякого пасічникового обладнання. Дякую.Це добра справа - надавати людям потрібні послуги. :az:

То нічого.    Але, думаю,  ви тому й захищаєте цей препарат із своїх міркувань.:IMHO:

Дякую ,я просто хочу присвітити бджолярів!

  • Like 3
Link to post
Share on other sites
8 хвилин тому, Урош сказав:

А зрозумів то Ви коммерсант. Ну тоді скажу так  Герцфельд запатентував цю технологію у Німетчіні. Цікаво буде знайдете.       

Мені не цікаво ,вакуумне кислотне інвертування це профанація.Може для вузького кола це комусь потрібно - простому пасічнику ,ні.

Link to post
Share on other sites
1 минуту назад, Борода-1 сказал:

Дякую ,я просто хочу присвітити бджолярів!

Я вже другий сезон зимую на инверті свого виробництва

125 гр. Винний камінь

25 л. вода

100 кг цукор

усе це на водяній бані в 95 градусів гріється 30 хвилин.

Процежую у гарячому вигляді. 

Виходе чістесенький сироп як вода.  Ось і все.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
5 годин тому, Урош сказав:

Я вже другий сезон зимую на инверті свого виробництва

125 гр. Винний камінь

25 л. вода

100 кг цукор

усе це на водяній бані в 95 градусів гріється 30 хвилин.

Процежую у гарячому вигляді. 

Виходе чістесенький сироп як вода.  Ось і все.

При такому методі утворюється багато ОМФ яка є шкідливою для бджіл  я б не радив  використовувавти такі сумнівні "патенти";)

Краще вже розведений цукор.І спеціально для Вас досить свіженька стаття з американського часопису....тим більше там згадується Ваша любима винна кислота... https://www.beeculture.com/sugar-for-bees/

Де хто взнає цікавинку про ГФС- дарю!

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
9 часов назад, Борода-1 сказал:

При такому методі утворюється багато ОМФ яка є шкідливою для бджіл  я б не радив  використовувавти такі сумнівні "патенти";)

Краще вже розведений цукор.І спеціально для Вас досить свіженька стаття з американського часопису....тим більше там згадується Ваша любима винна кислота... https://www.beeculture.com/sugar-for-bees/

Де хто взнає цікавинку про ГФС- дарю!

Виж не думаєте за бджіл використовуючи хімічний фермент в свому інверті. Як-що це не шкідливе для бджіл напішіть що Ви використовуєте Тільки не треба писати про інвертазу, Інвертаза з чього ???.  Бо в тому що Ви писали я того не побачив.  Але мої бджоли дуже добре зимують на мому інверті підмору майже немає. І старт весною дуже добрий. Я закармлюю з 1 по 10 вересня. 

Що до ГФС я теж не в захваті від нього. А ви думаєте штучний мед який при совдепии виробляли з чого його робили з тої самої кукурудзи. Але ж тоді не травили ту кукурудзу пестецитами та тяжкою хімією. Я дуже добре розумію як-що кожен бджоляр буде сам собі робити інверт. То Ви не будете мати заробітку. Ось для чого ця Ваша писанина. А я думав що Ви бджоляр. :hi:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
3 години тому, Урош сказав:

Виж не думаєте за бджіл використовуючи хімічний фермент в свому інверті. Як-що це не шкідливе для бджіл напішіть що Ви використовуєте Тільки не треба писати про інвертазу, Інвертаза з чього ???.  Бо в тому що Ви писали я того не побачив.  Але мої бджоли дуже добре зимують на мому інверті підмору майже немає. І старт весною дуже добрий. Я закармлюю з 1 по 10 вересня. 

Що до ГФС я теж не в захваті від нього. А ви думаєте штучний мед який при совдепии виробляли з чого його робили з тої самої кукурудзи. Але ж тоді не травили ту кукурудзу пестецитами та тяжкою хімією. Я дуже добре розумію як-що кожен бджоляр буде сам собі робити інверт. То Ви не будете мати заробітку. Ось для чого ця Ваша писанина. А я думав що Ви бджоляр. :hi:

Таке враження ,що я спілкуюсь з комп'ютером(або це гуглівський переклад).:)

Мені важко доводити свою правоту Вам тим більше ,що Ви не підтверджуюте свої аргументи  .Перейшли на особистості ,почали піклуватися про мої статки.

Ще раз наголошую фермент інвертаза це продукт не хімічного походження ,а мікробіологічного https://www.dsm.com/markets/foodandbeverages/en_US/products/enzymes/confectionery-and-invert-sugar.html

Виробник гарантує відсутність ОМФ в готовому сиропі.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
9 минут назад, Борода-1 сказал:

Таке враження ,що я спілкуюсь з комп'ютером(або це гуглівський переклад).:)

Мені важко доводити свою правоту Вам тим більше ,що Ви не підтверджуюте свої аргументи  .Перейшли на особистості ,почали піклуватися про мої статки.

Ще раз наголошую фермент інвертаза це продукт не хімічного походження ,а мікробіологічного https://www.dsm.com/markets/foodandbeverages/en_US/products/enzymes/confectionery-and-invert-sugar.html

Виробник гарантує відсутність ОМФ в готовому сиропі.

Вам важко доводити свою провоту у тому що усе погано тільки ваш це якісний продукт. то що виробляють по запатентованій технології то профонація , ГФС погано тільки ваш инверт дуже гарний. Напевно ви маєте сертифікат на свій інверт?  Викладіть аналізи вашого інверту? А інкше це самі розумієте це і є то що ви вище написали.

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
44 хвилини тому, Урош сказав:

Вам важко доводити свою провоту у тому що усе погано тільки ваш це якісний продукт. то що виробляють по запатентованій технології то профонація , ГФС погано тільки ваш инверт дуже гарний. Напевно ви маєте сертифікат на свій інверт?  Викладіть аналізи вашого інверту? А інкше це самі розумієте це і є то що ви вище написали.

Ну Ви виставте патент на технолногію яку Ви пропонуєте,тоді і я виставлю свій патент.Й попутно посилання на "вакуумні" технології :hmm:і взагалі навіщо я трачу свій час на цю біліберду?

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
1 минуту назад, Борода-1 сказал:

Ну Ви виставте патент на технолногію яку Ви пропонуєте,тоді і я виставлю свій патент.Й попутно посилання на "вакуумні" технології :hmm:і взагалі навіщо я трачу свій час на цю біліберду?

 

2 минуты назад, Борода-1 сказал:

Ну Ви виставте патент на технолногію яку Ви пропонуєте,тоді і я виставлю свій патент.Й попутно посилання на "вакуумні" технології :hmm:і взагалі навіщо я трачу свій час на цю біліберду?

Я використовую для себе свій інверт і ні кому ні чого не пропоную. Хоча може і є там фурфурол. Для бджіл він аж ні як не впливає. А для людини дійсно  той фурфурол шкідливий. Тому у інверті не потрібно було піднімати це питання. Зробіть аналіз меду який простояв рік і більше і ви побачите скільки там буде отого фурфурола.

Link to post
Share on other sites

 

Link to post
Share on other sites

Лучше мёда ничего ещё никто не придумал.:IMHO1:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
15 хвилин тому, maxdobro сказав:

Лучше мёда ничего ещё никто не придумал.:IMHO1:

А що - хтось хіба сперичається на цю тему?:ah:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Люди, а как ГФС-42 для весенней подкормки, кто-то пробовал? Должно быть лучше чем сахарный сироп, по идее:hmm:

Link to post
Share on other sites
1 час назад, Максим Слобода сказал:

Люди, а как ГФС-42 для весенней подкормки, кто-то пробовал? Должно быть лучше чем сахарный сироп, по идее:hmm:

Для весенней стимуляции в подкормке нужна сахароза. Я бы на 2 литра ГФС добавил 1 кг сахара и 2 литра воды, получится сироп 1/1 около 5 литров.

Link to post
Share on other sites
1 година тому, Брониславович сказав:

Для весенней стимуляции в подкормке нужна сахароза

Завжди думав що інвертовані цукри краще бджоли переробляють ,а сахарозу важче.Обгрунтуйте ,будь ласка.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Також думав що для стимуляції буде добре медова сита.

Цікаво чому саме Сахарова?

Link to post
Share on other sites
2 минуты назад, Борода-1 сказал:

Завжди думав що інвертовані цукри краще бджоли переробляють ,а сахарозу важче.Обгрунтуйте ,будь ласка.

В данном случае нам не в зиму пчёл пускать, что бы они были как можно меньше изношены. Сейчас работает другой механизм : при переработке сахара интенсивно включаются в работу железы, паралельно происходит выделение большего количества молочка, что сейчас очень необходимо для бурного весеннего старта семей. Так что сахар весной лучше инверта.

  • Like 4
Link to post
Share on other sites
19 хвилин тому, Артем7 сказав:

Також думав що для стимуляції буде добре медова сита.

Цікаво чому саме Сахарова?

Бо хтось десь колись написав поплутавши грішне з праведним. Бджоли мільйонами років переробляли і споживали мед, а не цукор. А стимуляторів рослинних вистачає і без ніякого рафінаду

Link to post
Share on other sites
1 година тому, Гурович сказав:

Сейчас работает другой механизм : при переработке сахара интенсивно включаются в работу железы, паралельно происходит выделение большего количества молочка, что сейчас очень необходимо для бурного весеннего старта семей. Так что сахар весной лучше инверта.

Інверт сироп по вуглеводній структурі подібний до меду.Слідуючи Вашій логіці для бурного веснянного старту бджіл потрібно доблявляти в  підкормки сахарозу,бо чистий мед (медова ситу)або інвертований сироп не дасть такого ефекту?

Link to post
Share on other sites
5 часов назад, Борода-1 сказал:

Завжди думав що інвертовані цукри краще бджоли переробляють ,а сахарозу важче.Обгрунтуйте ,будь ласка.

 

4 часа назад, Артем7 сказал:

Також думав що для стимуляції буде добре медова сита.

Цікаво чому саме Сахарова?

Для зимнего питания пчелам нужны простые сахара - мед , инверт. Белковый корм зимой -  перга. В летнее время оптимальный корм - нектар плюс пыльца. Если в корме нет сахарозы у пчелок почти нет выделения воска, свежая пыльца для расплода лучше перги.

  • Like 1
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites
4 часа назад, язичник сказал:

Бо хтось десь колись написав поплутавши грішне з праведним. Бджоли мільйонами років переробляли і споживали мед, а не цукор. А стимуляторів рослинних вистачає і без ніякого рафінаду

Еще раз напомню пчелы собирают в природе не мед а нектар, это две большие разницы.

  • Like 2
  • Thanks 1
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...