Jump to content

Голосування за місце проведення зустрічі Точківців у 2017 році

Sanich
 Share

Голосування за місце проведення зустрічі Точківців у 2017 році  

70 members have voted

1. 1. Ви маєте намір приїхати на зістріч і серед місць проведення вибрали б (уважно перечитайте умови проведення перед тим як голосувати)

• Бухта Вікінгів, Львівська область
      40
    • Санаторій Україна, смт. Ворзель, Київська обл.
      30
  2. 2. Яке із місць ви маєте на меті відвідати, незважаючи на відповідь на попереднє питання (можна вибрати обидва варіанти, якщо ви плануєте відвідати захід, незалежно від місця проведення, яке переможе у голосуванні)

• Бухта Вікінгів, Львівська область
      47
    • Санаторій Україна, смт. Ворзель, Київська обл.
      41
  3. 3. Якщо зустріч буде у готельному Комплексі Бухта Вікінгів, чи потрібне вам житло в готелі?

• Так, одне місце
      25
    • Так, два місця
      18
    • Так, три і більше місць
      3
    • Житло в отелі не потрібне
      10
    • Не планую їхати в дане місце проведення
      14
  4. 4. Якщо зустріч буде у Санаторій Україна, смт. Ворзель, чи потрібне вам житло в готелі?

• Так, одне місце
      28
    • Так, два місця
      13
    • Так, три і більше місць
      1
    • Житло в отелі не потрібне
      8
    • Не планую їхати в дане місце проведення
      20

Recommended Posts

4 години тому, Алёнка сказав:

Далеко не все из Совета приедут на встречу. Я считаю странным, если командовать парадом будет человек, которого и близко там не будет :IMHO1:

Предложения выставлены, и поскольку ни один форумчанин не высказал каких-либо претензий, всё идёт как положено.

Для этого не обязательно проводить опрос. Можно просто предложить своё выступление или озвучить интересующую тему :IMHO1:

Блин, прочитала в Париже - аж замечталась...:rolleyes::wub:

Альонко, а я у неділю буду робити пересадку якраз в Парижі. І це буде тимчасове моє відвідання його вже в четверте!:ay: Що ж до зустрічі - то я вже проголосував за Ворзель. Бував там не один раз - зона відпочинку, а сам санаторій "Україна" - то , якщо я не помиляюсь, - база відпочинку письменників. Там є все і для творчості і для відпочинку. І, головне ж - поряд від Києва.:ah::dntknw: 

• Like 2

Я вибачаюсь, що вмішуюсь. Було дві пропозиції від п. Михайла і п. Олега для проведення зустрічі форумчан і відповідне голосування. Все, крапка. А те що сплило пізніше, хай пливе собі далі:refery:. Не ускладнюймо собі життя:hi:Озвучуйте місце проведення зустрічі.

• Like 6

помоєму хтось відмічає сьогоднішнє "свято", а нас поневолі взяли в підтанцовку, чи то так, чи ні :hmm:,ну а з чого тоді такі подарки акційні все безплатно:dntknw:

9 хвилин тому, Yaroslav сказав:

Я вибачаюсь, що вмішуюсь. Було дві пропозиції від п. Михайла і п. Олега для проведення зустрічі форумчан і відповідне голосування. Все, крапка. А те що сплило пізніше, хай пливе собі далі:refery:. Не ускладнюймо собі життя:hi:Озвучуйте місце проведення зустрічі.

не спішіть:)

• Like 2

Не думаю, що є необхідність чекати далі. 

Отже, на даний момент опитування виглядає так.

Untitled.png

Викладаю малюнком, так як можна доголосовувати навіть в закритій темі та щоб не було маніпуляцій. 

З невеликим відривом перемогла заявка на проведення зустрічі біля м.Львів - на базі відпочинку Бухта Вікінгів, з чим вітаю пана Михайла, так як це ознака того, що форумчанам сподобалося минулого року та вони хотіли б повернутися туди ще раз. 

Дякую Олегу Анатольовичу за підготовлену пропозицію та сподіваюся, що ми таки поїдемо до Києва іншого разу. :az:

На жаль, кількість тих, хто проголосував не така велика, як хотілося б - зіграли свою роль стислі строки вибору місця проведення. 

Їдемо до Львова! :ole_ole:

• Like 7

16 минут назад, miro сказал:

помоєму хтось відмічає сьогоднішнє "свято", а нас поневолі взяли в підтанцовку, чи то так, чи ні :hmm:,ну а з чого тоді такі подарки акційні все безплатно:dntknw:

Так потрібно ж комусь настрій піднімати . Я наприклад без усмішки пости пана Гуменюка читати не можу . Моя наївність залишилася там ... в 90 - х . До речі . Безкоштовний сир буває лише в мишоловці , та і то для другої миші :).

• Like 5

11 година тому, Алёнка сказав:

Я не о вас. Вы предлагаете Совету выдвигать рекомендации, но не все будут на встрече.

не для того Раду вибирали,щоб вона осторінь стояла,це одне з найважливіших міроприємств форуму і явка РадиФ обовязкове:dntknw:,такщо помалу готуйте чемодани всі хто в РадіФ,так,так Аленка

• Like 8

4 минуты назад, miro сказал:

такщо помалу готуйте чемодани всі хто в РадіФ,так,так Аленка

А то , пан Міро сам за Вами приїде .:umora:

• Like 5

3 хвилини тому, vovchik v сказав:

А то , пан Міро сам за Вами приїде .:umora:

я не камікадзе, і не ризикуватиму здоров'ям,краще Аленка із Сергієм і доцею їдуть ,а я зустрічатиму

• Like 4

3 минуты назад, miro сказал:

я не камікадзе, і не ризикуватиму здоров'ям,краще Аленка із Сергієм і доцею їдуть ,а я зустрічатиму

Для чого призналися ? Так би в Аленки стимул був би .:umora: 

• Like 1

4 хвилини тому, vovchik v сказав:

Для чого призналися ? Так би в Аленки стимул був би .:umora: 

так між іншим, Ви в курсах,що Аленки Сергій форумчанин,потяг помоєму біля Вас проходить,дивіться щоб не пригальмував, тоді ми всі напевне посміємось, а ;)

• Like 2

4 минуты назад, miro сказал:

так між іншим, Ви в курсах,що Аленки Сергій форумчанин,потяг помоєму біля Вас проходить,дивіться щоб не пригальмував, тоді ми всі напевне посміємось, а ;)

:ak: Не проходить .:ak: Хоча , залізниця через село проходить .:umora:

• Like 1

42 хвилини тому, Sanich сказав:

Не думаю, що є необхідність чекати далі. 

Отже, на даний момент опитування виглядає так.

Untitled.png

Викладаю малюнком, так як можна доголосовувати навіть в закритій темі та щоб не було маніпуляцій. 

З невеликим відривом перемогла заявка на проведення зустрічі біля м.Львів - на базі відпочинку Бухта Вікінгів, з чим вітаю пана Михайла, так як це ознака того, що форумчанам сподобалося минулого року та вони хотіли б повернутися туди ще раз. 

Дякую Олегу Анатольовичу за підготовлену пропозицію та сподіваюся, що ми таки поїдемо до Києва іншого разу. :az:

На жаль, кількість тих, хто проголосував не така велика, як хотілося б - зіграли свою роль стислі строки вибору місця проведення. 

Їдемо до Львова! :ole_ole:

Дякую:ole_ole::ole_ole::ole_ole:, так перемога без великого розриву,з чим і вітаю пана Олега з хорошою майже рівною пропозицією,але так як пан Олег вже побував на Бухті Вікінгів,то він розумів,що десь так буде,що шанси майже рівні,:ay:

Ну в свою чергу хочу всім форумчанам хто підтримав мою пропозицію подякувати,а тим хто не проголосував скажу так, я всіх ВАС запрошую на зустріч на Бухті Вікінгів,

зустріч ювілейна, а значить над програмою треба буде попрацювати,тому думаю для цього відкриємо іншу тему де кожен щось порадить,щераз усім дякую.

{ну і ще хочу сказати, я одразу як тільки почалось голосування написав пану Олегу, що ми тепер конкуренти і не спілкуємось,а лише ображаєм один одного,поливаєм брудом і піаримось:umora:, і не получилось у нас таких речей, мабуть ВР нам не світить:umora:}

• Like 19

1 година тому, Yaroslav сказав:

те що сплило пізніше, хай пливе собі далі

як це не однозначно прозвучало:umora::ay:

• Like 6

Поздравляю Бухту Викингов с заслуженной победой. :ole_ole: Будем готовится до встречи с друзьями.:az:

• Like 13

7 хвилин тому, Стрельчук Олег Анатольович сказав:

Поздравляю Бухту Викингов с заслуженной победой. :ole_ole: Будем готовится до встречи с друзьями.:az:

Дякую:az:,обов'язково треба думати про зустріч і готовитись до неї,чекаю Вас Олег Анатольович і Ваших друзів на Бухті Вікінгів:ole_ole:

• Like 8

1 час назад, Бджолопотам сказал:

як це не однозначно прозвучало:umora::ay:

ізвеняюсь:ah:

:IMHO:Дану тему можна закрити, щоб не клацати по клавіатурі зайвих слів, результат вже відомий. Можем зосередитись на інших темах. Найщиріша дяка всім учасникам голосування, а також найкращі побажання п. Михайлу у приготуванні ювілейної зустрічі форумчан на Бухті Вікінгів:hi:

• Like 8

1 час назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

А все-таки ваш вариант для меня был более приемлем...:ah::IMHO1:

8 минут назад, Yaroslav сказал:

:IMHO:Дану тему можна закрити, щоб не клацати по клавіатурі зайвих слів, результат вже відомий. Можем зосередитись на інших темах. Найщиріша дяка всім учасникам голосування, а також найкращі побажання п. Михайлу у приготуванні ювілейної зустрічі форумчан на Бухті Вікінгів:hi:

Ну, а по-по -поговорить?:az:

• Like 4

4 минуты назад, luka сказал:

Ну, а по-по -поговорить?:az:

9 минут назад, Yaroslav сказал:

Можем зосередитись на інших темах.

:hi:

3 минуты назад, luka сказал:

А все-таки ваш вариант для меня был более приемлем...:ah::IMHO1:

Попробуем  на следующий год :wave:БВ Заслуженно выиграла .И нам надо Всем помочь в проведении Юбилейной встречи:)

• Like 9

9 минут назад, Стрельчук Олег Анатольович сказал:

Попробуем  на следующий год :wave:БВ Заслуженно выиграла .И нам надо Всем помочь в проведении Юбилейной встречи:)

А как, каким образом?:ah:

• Like 1

3 минуты назад, Pchelnik 2 сказал:

А как, каким образом?:ah:

У Михаила выясним что надо с нашей стороны .(форума).Пока только понимание где будет проходить встреча. Надо будет помощь будем помогать .не все на одного.:wave:

• Like 4

• Sanich unpinned this topic