Drovoseka Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Як на мене, то занизька... Хіба на бетоні ставити, щоб трава на заважала. А мої на деревяних піддонах, висота така ж + цеглина під низ. Брав по 20грн Не заважає трава бдолам біля нижнього льотка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sewerby Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Не заважає трава бдолам біля нижнього льотка? Якщо не косити, то і метрової висоти підставка не врятує Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted October 18, 2011 Share Posted October 18, 2011 Як на мене, то занизька... Хіба на бетоні ставити, щоб трава на заважала. ? У мене підставка 40 см висоти. коли ставлю 5-й корпус і вище - уже незручно працювати з верхніми корпусами. 40 + 5*16=120 см. висоти - уже тяжко рамку дістати , руки постійно витягнуті вперед... Вирішив наступного року її вкоротити на 20-25 см. якраз вийде 15 см. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kvm.chernigiv Posted December 29, 2011 Share Posted December 29, 2011 У мене на точку підставка-4 кілочки по 25-30 см, а на кочівлі орігінальної конструкції підставка, яка складаеться з бруска з 40мм висотою 7см, довжиною 50см і 2-х менших , поворотних брусків теж висотою 7см. Поворотні, щоб була можливість скласти їх в мішок ,щоб менше займали місця під час транспортування. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych61 Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Часть моей пасеки на Селигере. Крахин Борис, а какие подставки? Не возникает проблем от такой близости с землёй? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Сирота Микола Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Пластикові піддони, на зразок таких як я вище показував продає мужик з Чернівців на Аукро в розділі Будівельні матеріали. 30 шт по 10 грн - дерев'яні дорожчі Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kochut Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Пластикові ящики з шампанського. Дротяні ящики з під молочних пляшок радянських часів. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Черкасець Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Пластикові ящики з шампанського. Дротяні ящики з під молочних пляшок радянських часів. Аналогично. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Drovoseka Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Профиль квадратный 10х10? ? Совершенна верно, есть и с арматуры диаметром 12мм, но эти более аккуратные получаются. Люблю, чтобы всё красиво было. А если из прута 10 мм?.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Пластикові піддони, на зразок таких як я вище показував продає мужик з Чернівців на Аукро в розділі Будівельні матеріали. 30 шт по 10 грн - дерев'яні дорожчі После завтра получу эти поддоны, посмотрю не лохонулся ли я!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрей-2019 Posted February 27, 2012 Share Posted February 27, 2012 Fabioan напиши как поддоны!Еслим можно с фото!Очень интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 yxpIy-zohzY Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олександр Дж Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Підставки під багатокорпусні вулики- бруски перерізом 40 х 60 мм , два поперечні по 50 см, два поздовжні по 1 метру. Поздовжні прибиті зверху поперечних . Бруски стоять руба, висота підставки 120 мм. Матеріал- дуб або акація, верхні бруски можна із сосни, із жирної сосни підуть і на низ. Якщо підставки виготовляти із жердин ( дуб, акація )- довговічність гарантована. На підставку стає два багатокорп. вулика. Така постановка дуже зручна в роботі, пасіка компактна. Ціна підставки із акацієвого бруски в межах одного доляра. Підставки низькуваті але надзвичайно стійкі. При спокійній роботі із бджільми сідаю на переносний ящик, при інтенсивній роботі- висота значення немає. Забиті в землю кілки не користаю- то як варіант для лежаків, а перед забиванням кілків на 100 вуликів треба добре попоїсти, та й коли їх гатять хлопці в степу в суху землю то чує голова сусіднього колгоспу в своїй конторі по відлунні в землі. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
egor Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Якщо матерiал купувати то трохи дорогувато виходить.Я стопчики замiнив арматурой придбав на черметi арматуру порiзав на куски по 80см приварив на серединi та вгорi по 10см кусочки арматури Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pkerb Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Я використовую старі колеса R15 R16 по 2 шт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
timoncikk Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 Хочу изготовить себе такие подставки. Устройство: изготовлена из гнутого металлического уголка, порошковая покраска, в транспортном положении боковые ножки входять в каркас рамы. При установке на место не требует дополнительного монтажа. Размеры: Длина — 700 мм Ширина – 360 мм Высота – 350 мм Вес при указанных раз мерах 5 кг. Интересно чтобы заказывать уже готовые, в какую сумму обойдётся одна подставка? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehhanik Posted June 7, 2012 Share Posted June 7, 2012 я себе буду делать на зимовники подставки из под бутылок шампанского Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavik Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 я себе буду делать на зимовники подставки из под бутылок шампанского ? Етоже надо прикинте сколько Вам прийдется выпить шампанского.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
metrolog Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 подставки из под бутылок шампанского ? Етоже надо прикинте сколько Вам прийдется выпить шампанского.... А что это за подставки, и где их можно найти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
др.айболит Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Мои тоже на ящиках стоят,только не от шампанского,а проволочные из под пива-молока.Только один минус-траву руками приходиться прорывать. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mehhanik Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 не ящики а бутылки. лом в землю а бутылку через досточку бдобиваешь. я брал на заготовке стекла 160 штук сразу по 80 копеек Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
apl Posted June 12, 2012 Share Posted June 12, 2012 Вот интересная подставка.1BYD6X_i2yM Место под установку ровнять вообще не надо и при этом ульи можно выставить по уровню. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kolja.BI Posted October 11, 2012 Share Posted October 11, 2012 Вже другий рік використовую підставки своєї хитрої конструкції: металева трубка, або кутник довжиною 30см, зверху і знизу приварюю що під руку попаде(зверху бажано кутник 6-8см), отримуємо одну ножку, далі за верхню частину прикручую саморізами до вулика, таких ніжок на вулик лише три(ніколи не гойдаєтся і вирівнювати легко, під одну ніжку підклав чи то обрізка якого чи камінця і знову все гаразд). Да, на предмет крадіжки теж не погано влітку, я гадаю зрозуміло, а взимку поки одну одірве, іншої не захоче , злодії - народ лінивий , Як гадаєте? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Поварил новые подставки под ульи для более эфективного использования апилифта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
doctor Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Поварил новые подставки под ульи для более эфективного использования апилифта А навіщо їх варити? Як на мене труба і так гарно лягає на ящик. В себе маю аналогічні. 3 ящики, 2 труби по 2 метри. і розміщується 5 вуликів паливоди. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts