Неизвестный Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Создание данной темы следствие объявления о работе за рубежом,а именно в Италии. Приглашаю Интересно было бы почитать о странах которые увидели так сказать изнутри те кто в силу обстоятельств уезжал работать с целью заработать на сезон и до бесконечности пока не надоест или не прийдет понимание чего-то. Работа за рубежом это не только пасека,есть и много других работ чтоб увидеть все своими глазами. За последних 15 лет я работал за рубежом.Это командировки от 0,5 года.Два-три перелета в год.Аэропорты,таможни,паспортный контроль и т.д. Не спрашивайте где,кем,размер зарплаты.Не просите фото потому как 1)очень много не в цифровом формате,а оцифровывать желания и времени нет 2)некоторые фото противоречивы и не хочу домыслов Вот как-то так. Прошу писать что вспомните. P.S.Буду отписываться по мере свободного времени и того что вспомню. Выводов никаких не будет.Просто буду описывать ситуации которые мне запомнились по тем или иным причинам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontroler Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Какие специальности больше всего ценятся за рубежом, (там где вы были) ? Чей уровень выше, наших спец-в или ихних? Спасибо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ТИВ Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Знакомый предлагает в Польшу(он там уже работал), я отказался. Пчелы,говорю,не отпускают. На сколько я знаю, мы за границей имеем только одно право- работать, и кроме как работать , никаких прав не имеем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 8 минут назад, kontroler сказал: Какие специальности больше всего ценятся за рубежом, (там где вы были) ? Чей уровень выше, наших спец-в или ихних? Спасибо Я работал по одной специальности все время.Она сродни пчеловодству потому как имеет свою специфику. Наши специалисты(именно специалисты)могут конкурировать на рынке труда и востребованы.Эта коонкуренция не только в уровне зарплат,а именно в том что многие универсалы.За рубежом узкоспециализированы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApisDirect Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 9 минут назад, kontroler сказал: Какие специальности больше всего ценятся за рубежом, (там где вы были) ? Чей уровень выше, наших спец-в или ихних? Спасибо. Узкопрофильные. В большинстве случаев ихних, наши больше "мастера на все руки" Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 У мене буквально кілька днів назад прилітала з Іспанії тітка, яка там приблизно з 2000 року. Теж поїхала в пошуках кращої долі. Дівчат треба було навчати. Тут буда директором дитячого садочку, мала вищу педагогічну освіту. Нарозповідала як там нашого брата чекають. Пройшло 16 років, а вона до цих пір без сліз не може згадати і як їдучи в гори відпочивати сім"я, в якій вона 3 дітей доглядала просто виставляла її за двері на 15 днів без знання мови, знайомих, коштів, і взагалі будь яких умов для існування і як діти підлоти різні робили навмисне і як без заробітної плати залишали. Так, нас там дуже чекають... як дармову робочу силу, не більше. Останнім часом все більше набиває оскому і викликає неприємний присмак відношення до закордонного і свого. США/Канада - супер, комерційне бджільництво, матководство, оплата опилення. От нам би так; Німеччина/Австрія - отам селекція ! пунктуальність, педантичність, суперселекціоновані супербджоли. От нам би так; Голандія - третє ребро від задниці на мапі світу але там же супер-пупер матки !!! Треба купити, бо Німецьких мало. От нам би таких маток як у Нідерландах; Поляки - передовики в ШО. Ото майстри хлопці, от нам би так; Італія - найпоширеніша в світі порода, великі матковивідні господарства, от нам би повчитись у них. А хто всю Европу медом заливає? Може німці, чи італійці, чи голандці? Та ні, панове, Ми з Вами. А все подивляємось на сторону. В чужих руках, як відомо, і Х... товщий. Чому ми так звеличуємо людей, які дуже часто і 1/10 не мають від успіху наших співвітчизників і принижуємо наші з Вами власні досягнення? Давайте починати поважати себе, свою галузь і своїх колег, свою культуру і державу. Готувати достойне покоління. А не кивати "а он там, у людей..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Не знаю,может надо было блог создавать. Скажу сразу что к писателям не отношусь,хотя в журналах статьи были. Начну издалека чтоб некоторые вещи были более понятны. Как-то так сложилось что начиная с детских лет любил дороги и все с ними связанное,а соответственно приобретался опыт перемещения на большие расстояния. Первая моя поездка ,самостоятельно,до 10000 км.(всего их было три: 2 самолетом и одна поездом) Поездом время в пути 168 часов.Самолетом безпосадочный полет 7 часов 20 минут. Проехал всю РСФСР.Тогда об агрессиях и прочем мы не знали. 1)Тайга.Поселков на сотни км нет.Обильные заросли.Ехал летом.Много цветов. Поезд ушел от графика на пару часов в плюс.Недалеко от ст.Слюдянка остановка в тайге на берегу оз.Байкал. Вот где пчелам раздолье. Пока доехал к пункту назначения все были знакомы как в одной деревне. 2)Дальше поезд не идет.Морвокзал и здесь же ж.д. вокзал.На перроне продают беляши(а я их любил очень).Беру пяток,но...мяса-то в них нет,а только рыба.Скормил голубям. Голуби размером с наших воробьев. 3)Работая в тайге слышу чистую украинскую речь.Познакомился с женщиной.Соседнее село оказывается сплошь украинское.Люди-переселенцы сосланы в сталинское время. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fabro Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 15 минут назад, konoval_am сказал: У мене буквально кілька днів назад прилітала з Іспанії тітка, яка там приблизно з 2000 року. Теж поїхала в пошуках кращої долі. Дівчат треба було навчати. Тут буда директором дитячого садочку, мала вищу педагогічну освіту. Нарозповідала як там нашого брата чекають. Пройшло 16 років, а вона до цих пір без сліз не може згадати і як їдучи в гори відпочивати сім"я, в якій вона 3 дітей доглядала просто виставляла її за двері на 15 днів без знання мови, знайомих, коштів, і взагалі будь яких умов для існування і як діти підлоти різні робили навмисне і як без заробітної плати залишали. Так, нас там дуже чекають... як дармову робочу силу, не більше. Останнім часом все більше набиває оскому і викликає неприємний присмак відношення до закордонного і свого. США/Канада - супер, комерційне бджільництво, матководство, оплата опилення. От нам би так; Німеччина/Австрія - отам селекція ! пунктуальність, педантичність, суперселекціоновані супербджоли. От нам би так; Голандія - третє ребро від задниці на мапі світу але там же супер-пупер матки !!! Треба купити, бо Німецьких мало. От нам би таких маток як у Нідерландах; Поляки - передовики в ШО. Ото майстри хлопці, от нам би так; Італія - найпоширеніша в світі порода, великі матковивідні господарства, от нам би повчитись у них. А хто всю Европу медом заливає? Може німці, чи італійці, чи голандці? Та ні, панове, Ми з Вами. А все подивляємось на сторону. В чужих руках, як відомо, і Х... товщий. Чому ми так звеличуємо людей, які дуже часто і 1/10 не мають від успіху наших співвітчизників? Давайте починати поважати себе, свою галузь і своїх колег, свою культуру і державу. Готувати достойне покоління. А не кивати "а он там, у людей..." Оце написав, читаючи ледь не заплакав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 15 лет тому вынужден искать работу и уезжать. Заполярье.2 года. 4)Если бы не Иван было бы туго. Родители Ивана украинцы.Отец был осужден по 158-й,мать приехала к нему когда его пустили в поселение.Там Ваня и родился.Родственники в Киевской и Винницкой обл. Тундра.За короткий период все цветет бурно.Спать ложишься-желтая,утром уже розовая от иван-чая.Как-то так. Холодно.О пчеловодстве не слышал. Обломилась поездка во Францию.Вводят миграционые карты,ужесточают требования и я вернулся домой. Как-то повезло видимо но нашел работу с командировками.Зарплата более чем. И через время я понимаю что я никто:от дома отвыкаю и меня подзабывают,а там я никому не нужен(да и мне они не нужны как-то) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Італії з Гамериками та Канадами вжє пройдені - що наступне ? Можэ як 5-6 костюмів проїдених сіллю викинем тоді розум прийде. Не хоче наше пансьтво вчитись бо важко і гроші не ті але коли хто хоче то будє мати науку на все життя. Є можливість вчитись та працювати тут на україні але бажаючі аж ноги ламають так біжать ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ApisDirect Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 12 минуты назад, konoval_am сказал: У мене буквально кілька днів назад прилітала з Іспанії тітка, яка там приблизно з 2000 року. Теж поїхала в пошуках кращої долі. Дівчат треба було навчати. Тут буда директором дитячого садочку, мала вищу педагогічну освіту. Нарозповідала як там нашого брата чекають. Пройшло 16 років, а вона до цих пір без сліз не може згадати і як ідучи в гори відпочивати сім"я, в якій вона 3 дітей доглядала просто виставляла її за двері на 15 днів без знання мови, знайомих, коштів, і взагалі будь яких умов для існування. Так, нас там дуже чекають... як дармову робочу силу, не більше. Останнім часом все більше набиває оскому і викликає неприємний присмак відношення до закордонного і свого. США/Канада - супер, комерційне бджільництво, матководство, оплата опилення. От нам би так; Німеччина/Австрія - отам селекція ! пунктуальність, педантичність, суперселекціоновані супербджоли. От нам би так; Голандія - третє ребро від задниці на мапі світу але там же супер-пупер матки !!! Треба купити, бо Німецьких мало. От нам би таких маток як у Нідерландах; Поляки - передовики в ШО. Ото майстри хлопці, от нам би так; Італія - найпоширеніша в світі порода, великі матковивідні господарства, от нам би повчитись у них. А хто всю Европу медом заливає? Може німці, чи італійці, чи голандці? Та ні, панове, Ми з Вами. А все подивляємось на сторону. В чужих руках, як відомо, і Х... товщий. Чому ми так звеличуємо людей, які дуже часто і 1/10 не мають від успіху наших співвітчизників? Давайте починати поважати себе, свою галузь і своїх колег, свою культуру і державу. Готувати достойне покоління. А не кивати "а он там, у людей..." И да и нет... Как то совпало, что заливать стали когда потянули опыт и материал со "всего мира" Варится в своем соку закрывшись от чужого - повторить советский опыт Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 9 хвилин тому, ТИВ сказав: На сколько я знаю, мы за границей имеем только одно право- работать, Ну право працювати це ще треба мати 16 хвилин тому, ТИВ сказав: и кроме как работать , никаких прав не имеем. Деколи буває що там наш нелегал має більше прав ніж вдома в Україні 8 хвилин тому, konoval_am сказав: У мене буквально кілька днів назад прилітала з Іспанії тітка, яка там приблизно з 2000 року. Теж поїхала в пошуках кращої долі. Дівчат треба було навчати. Тут буда директором дитячого садочку, мала вищу педагогічну освіту. Нарозповідала як там нашого брата чекають. Пройшло 16 років, а вона до цих пір без сліз не може згадати і як ідучи в гори відпочивати сім"я, в якій вона 3 дітей доглядала Антон, а чого вона там аж 16 років була, чого раніше не втекла з того жаху 12 хвилини тому, konoval_am сказав: виставляла її за двері на 15 днів без знання мови, знайомих, коштів, і взагалі будь яких умов для існування. Бувають і такі випадки, але це скоріш виняток ніж правило. Але ми любим говорити тільки про одну сторону, а про те як наші крадуть, обманюють, гадять та інше ми мовчимо 15 хвилин тому, konoval_am сказав: А хто всю Европу медом заливає? Може німці, чи італійці, чи голандці? Ящо б в них були такі ресурси як у нас то залили б, а чи ми б змогли похвалитись такими успіхами скажімо з такими пісками як у тій же Польщі? 12 хвилини тому, Fabro сказав: Оце написав, читаючи трохи не заплакав Я теж В моїй місцевості вже важко знайти людину яка ще не була за кордоном, географія різна Європа, обидві Америки і навіть Африка. І практично всі при найменшій можливості залишаються там жити і забирають туди сім'ї. Чому так якщо все там так погано? Я не ідеалізую Європу і не рвусь туди, тим більше що в 2014 році я мав змогу залишитись жити з сім'єю в Швеції, але не захотів Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 Да,одна из поездок первых была поездом в кабине машиниста тепловоза.В течении суток. В кассе билетов не взять(новогодние праздники были).Познакомился с товарищем.Земляк. Узнали что бригада обслуживающая рейс киевская.На слезу девчонок не пробить.Решили попытать счастья у машинистов. -Возьмите до станции № -Да я откуда знаю кто вы такие? Отдали паспорта,дали денег и нас определили в дубль-кабину второй секции электровоза. Только на пути будет смена бригады,а потом перецепка.Здесь на пульте кроме кнопок Освещение и Обогрев кабины ничего не трогайте.Так предупредили и ушли. Мы согрелись.Сидя в креслах уснули. Проснулись мы от холода.Свет выключили,отопление тоже.Попрорбовали на ощупь включить и ,,,что-то отрубили. Резко сообразили и включили все как надо.Пришел помощник машиниста,долгие разговоры с непониманием.Выяснилось что бригада сменилась.Нашли документы.Едем дальше. Потом перебрались в вагон и добрались домой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 3 хвилини тому, ApisDirect сказав: И да и нет... Как то совпало, что заливать стали когда потянули опыт и материал со "всего мира" Варится в своем соку закрывшись от чужого - повторить советский опыт Я не сказав закритись, я сказав поважати себе. Бо в нас який хер зза бугра вже автоматично суперкрутий селекціонер (тільки тому що він живе за кордоном), хоч і має якийсь десяток вуликів. І у хлопців, які без року тиждень як 2 вулики бакфасту купити ми вже матеріал хочемо брати. Бо то ж з лейбою "Made in Europe" !!! А таких випадків повно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 2 хвилини тому, konoval_am сказав: Я не сказав закритись, я сказав поважати себе. Бо в нас який хер зза бугра вже автоматично суперкрутий селекціонер (тільки тому що він живе за кордоном), хоч і має якийсь десяток вуликів. І у хлопців, які без року тиждень як 2 вулики бакфасту купити ми вже матеріал хочемо брати. Бо то ж з лейбою "Made in Europe" !!! А таких випадків повно. Антон, я бачу в тебе якась особиста неприязнь до Європи Знаєш є вислів "Немає Пророка в своїй вітчизні", воно нас стосується як нікого Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 2 хвилини тому, SASHA.OK сказав: Ну право працювати це ще треба мати Деколи буває що там наш нелегал має більше прав ніж вдома в Україні Антон, а чого вона там аж 16 років була, чого раніше не втекла з того жаху Бувають і такі випадки, але це скоріш виняток ніж правило. Але ми любим говорити тільки про одну сторону, а про те як наші крадуть, обманюють, гадять та інше ми мовчимо Ящо б в них були такі ресурси як у нас то залили б, а чи ми б змогли похвалитись такими успіхами скажімо з такими пісками як у тій же Польщі? Я теж Вона там давно перебуває офіційно, ніхто не каже що вона 16 років в 1 людей і живе в жахові. Якраз що стосується Іспанії то скоріш винятки порядні, чемні люди, які своїй дитині дадуть запотиличника, коли та спеціально ходить і забруднює дзеркала щойнопомиті, заставлять її саму зібрати іграшки або прибрати зі столу після себе... та навіть просто навчать сказати "дякую" людині, яка тобі задницю на поворотах заносить. Які відносяться до тебе як до людини. Більшість намагається тебе вдягти в уніформу і принизити всіляко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 30, 2017 Author Share Posted January 30, 2017 О зарубеже буду писать как будет время. Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 6 хвилин тому, SASHA.OK сказав: Антон, я бачу в тебе якась особиста неприязнь до Європи Знаєш є вислів "Немає Пророка в своїй вітчизні", воно нас стосується як нікого В мене абсолютна любов до Европи, але вона трішки менша ніж до України. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 3 хвилини тому, konoval_am сказав: які своїй дитині дадуть запотиличника Це стаття 4 хвилини тому, konoval_am сказав: Більшість намагається тебе вдягти в уніформу Що в цьому принизливого? Ну порядки там такі Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Як пішла така п'янка то напишу. Не думате що ми тупіші від гейропейських тубільців чи інших заморських тубільців. Практика роботи показала що навіть наш бурсітет дає фору по технічним знанням перед тубільцями. Освіта наша біль широкого профілю але поки загорба не виберемось не цінуємо. Про тє як приходилось вчить технічним питанням власників закордонного бізнесу розказувать можно довго - але пам'ятайте вони цього неоцінюють. Коли Юрко до космосу літав в Італіі бігало дві обідраних курки та одна корова хвора на єнцефаліт.( Дурна корова) Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 3 хвилини тому, SASHA.OK сказав: Це стаття Що в цьому принизливого? Ну порядки там такі Саш, тобі смішно, а я свого особисто з лайном змішаю якщо він буде підлоти робити чужій, навіть незнайомій людині. Стаття це коли ти моральних виродків вирощуєш... а по задниці різкою дати то навіть корисно ). Хоч і в скафандр, тільки відношення має бути людським а не як до худоби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 13 минуты назад, mashika сказал: Коли Юрко до космосу літав в Італіі бігало дві обідраних курки та одна корова хвора на єнцефаліт.( Дурна корова) Ходят слухи, что Вы, пан mashika, имеете какое-то отношение к попытке привить зарубежный опыт моим землякам. Если это правда, то не сочтёте ли за труд поделиться наработками? Слухи ведь весьма противоречивы. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mashika Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 Слухи згідно Макіавеллі дужє хороша річ до речі. Питання в приват або вайбер +19055160104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 39 хвилин тому, konoval_am сказав: У мене буквально кілька днів назад прилітала з Іспанії тітка, яка там приблизно з 2000 року. Антон, не в образу, але ти судиш як я зрозумів по розповідях своєї тітки. Щоб ти зрозумів маштаб того скільки в нас за бугром то опишу коротко: з мого маленького села яке налічує біля 250 дворів, тільки 86 людей у Франції, десятки в Італії, Іспанії, Португалії, Англії, Польщі і т.д. і т.п., тож я трохи в курсі як до наших відносяться 8 хвилин тому, konoval_am сказав: Саш, тобі смішно, а я свого особисто з лайном змішаю якщо він буде підлоти робити чужій, навіть незнайомій людині. Стаття це коли ти моральних виродків вирощуєш... а по задниці різкою дати то навіть корисно ). Мені не смішно і я, так і як ти своїм дітям різки не жалію Але там такі закони, можеш спитати Віталіка @mashika одні люди свою дитину стригли І ще одне, якщо мені не подобається як до мене відноситься хтось (роботодавець чи ін.) я просто йду звідти 16 хвилин тому, mashika сказав: Як пішла така п'янка то напишу. Не думате що ми тупіші від гейропейських тубільців чи інших заморських тубільців. Практика роботи показала що навіть наш бурсітет дає фору по технічним знанням перед тубільцями. Освіта наша біль широкого профілю але поки загорба не виберемось не цінуємо. Про тє як приходилось вчить технічним питанням власників закордонного бізнесу розказувать можно довго - але пам'ятайте вони цього неоцінюють. Коли Юрко до космосу літав в Італіі бігало дві обідраних курки та одна корова хвора на єнцефаліт.( Дурна корова) Віталік, ніхто не говорить що ми тупіші, але чому ми в такій задниці? В нас просто ще залишилось совкове мишлення (менталітет) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bombus Posted January 30, 2017 Share Posted January 30, 2017 5 минут назад, mashika сказал: Слухи згідно Макіавеллі дужє хороша річ до речі. Питання в приват або вайбер +19055160104 То есть надежды у нас на аналогичную тему как у Егора Юрьева, для всеобщего обсуждения - нет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.