Wladimir_K Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 8 минут назад, pchel сказал: У мене такої глюкози у пластикових 20 л відрах зверху буває до 2 см. Декілька раз оптовики відмовлялися брати. Приходилось збирати, як то кажуть на ходу. Кажу: так це саме цінне, що є в соняшниковому меду. А вони: залиште його собі. Тепер збираю зразу в пакети і віддаю бджілкам. А саме головне, що всередині, по стінкам, також багато такої глюкози так це нормально. А ось те що зверху їх чомусь дратує. Клієнти явно мед Ваш на перепродаж беруть типу продавців "Козацького меду" експортерам такі речі взагалі не цікаві, при гомонізації їм вони ні нащо не впливають. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 3 минуты назад, Wladimir_K сказал: Клієнти явно мед Ваш на перепродаж беруть типу продавців "Козацького меду" експортерам такі речі взагалі не цікаві, при гомонізації їм вони ні нащо не впливають. Можливо. Не буду тут називати, але одна з фірм відома в Кременчузі: Производитель,экспортер меда натурального. Поставки из Украины осуществляем 20-ти тонными партиями. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pumba Posted January 11, 2017 Share Posted January 11, 2017 10 часов назад, Лавр сказал: для цього треба знати історію походження і зберігання. Откачали, в погреб, перед новым годом привез домой кушать. Температурный режим в погребе не знаю. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Винодел Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 9 часов назад, pchel сказал: А ось те що зверху їх чомусь дратує. Може тому,що вони "темні",не читають фахової літератури."Мої" заготівельники оцінювали аромат з діжки в деяких запропонували зібрати воскову крошку з поверхні.Про збір верхнього білого шару чую вперше. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitos Posted March 13, 2017 Share Posted March 13, 2017 В моем случае Мед слоенный как в банке указан выше! Только в 4-х ведрах, В остальных ведрах плотный и твердый . Цветение Гречихи + Подсолнух + разноцветие . Решил продать оптом. Оптовик попросил перекинуть мед в пакеты .Разогрел ведра 20-ти литровые и перевернул. Спустя сутки на дне пакета около литра жидкого меда. Мое мнение как у мало практикованного Пчеловода:Так как откачка пороходила во время взятка , и рамки со свежим нектаром попали в откачку. Не зрелый мед Такой мед как правило должен прокиснуть в теплом помещении. Я Храню в гараже , гараж не отапливается. Надеюсь на положительный анализ оптовика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitos Posted April 7, 2017 Share Posted April 7, 2017 Оказалось что Анализ показал положительный результат. Так что причина расслоения меда для меня пока остается не понятной Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Любомир Posted April 8, 2017 Share Posted April 8, 2017 15 годин тому, Smart77 сказав: Оказалось что Анализ показал положительный результат. Так что причина расслоения меда для меня пока остается не понятной відшаровуються меди (їх там дві фракції) фруктозний від глюкозного. Це може бути акація + липа, або гречка + соняшник і т.п. А якщо підігрівали мед то відпущений від кристалізованого. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 В 07.04.2017 в 22:19, Smart77 сказал: Оказалось что Анализ показал положительный результат Положительный , на что ? Завышенная влажность или что ещё ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitos Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 Анализ меда Производил реализатор Бартник в Хмельницкой области. Проверка была на Антибиотики и на влажность. Оказалось все в рамках нормы. Именно результат мне не предъявили. Но мед купили 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitos Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 8 часов назад, vovchik v сказал: Положительный , на что ? Завышенная влажность или что ещё ? Проверка была на Антибиотики и на влажность. Оказалось все в рамках нормы. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vitos Posted April 9, 2017 Share Posted April 9, 2017 В 08.04.2017 в 13:26, Любомир сказал: відшаровуються меди (їх там дві фракції) фруктозний від глюкозного. Це може бути акація + липа, або гречка + соняшник і т.п. А якщо підігрівали мед то відпущений від кристалізованого. Спасибо за более подробное разъяснение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir5 Posted April 12, 2017 Share Posted April 12, 2017 В 11.01.2017 в 11:59, Wladimir_K сказал: Само собою мед з різних медоносів, плюс відкачка під час приносу нектру. Однозначно відкачений не зрілим і можливо з різних медоносів. В мене такий був.Підтримую вище сказане. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeDeny Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 Ребята, "нашел" банку меда, ( мед не мой) ему года три...Вверху жидкая фракция.Хранился в теплом месте.Посторонних запахов и привкусов нет.На запах - мед "липа"На вкус - мед.Его можно в сироп добавить?Думаю добавить в весеннюю подкормку.Или как лучше поступить с таким медом? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 6 хвилин тому, BeeDeny сказав: Его можно в сироп добавить? Думаю добавить в весеннюю подкормку. Важко так сказати на перший погляд, але здається що мед має ознаки бродіння... Якщо так, то в такому вигляді звичайно що давати не можна, але... поставити його на водяну баню довести воду до 60-70 градусів і відповідно щоб мед прогрівся до такої температури - таким чином ми припинимо бродіння і вб'ємо дріжджову флору - от тоді можна давати в будь-яку підгодівлю.. Принаймні таким чином я мед давав цього року в канді... Але це тільки 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeeDeny Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 поставити його на водяну баню довести воду до 60-70 градусів і відповідно щоб мед прогрівся до такої температури - таким чином ми припинимо бродіння і вб'ємо дріжджову флору - от тоді можна давати в будь-яку підгодівлю.. Але це тільки На воденной бане сколько времени нужно "томить" мед? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бджолопотам Posted April 8, 2018 Share Posted April 8, 2018 1 хвилину тому, BeeDeny сказав: На воденной бане сколько времени нужно "томить" мед? Поки мед не стане такої ж температури як вода - дріжджі гинуть від температури 45-50 градусів, відповідно мед треба нагріти трішки більше цього показника , якийсь час його потримати при цій температурі змішавши кілька разів ложкою. я думаю 15-25 хвилин буде досить... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дід Василь Posted April 10, 2018 Share Posted April 10, 2018 добра горілка получиться з такого меду Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.