Брониславович Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 3 минуты назад, Егор Юрьев сказал: Брониславович,я думаю что там еще есть в осадке и частички прополиса который не отфильтровывается. Такое тоже может быть , прополис не полностью растворяется в воске, знаю потому что делаю мази на основе прополиса. Не растворившиеся частицы черного цвета и плавятся при температуре выше 100С. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 15 минут назад, Брониславович сказал: Такое тоже может быть , прополис не полностью растворяется в воске, знаю потому что делаю мази на основе прополиса. Не растворившиеся частицы черного цвета и плавятся при температуре выше 100С. Я как-то пробовал отфильтровать через двойной капрон(колготы старые ...не мои) и все равно слой в осадке мелко-дисперсный был. Фанат,вот фото.Освещение правда не очень и цветопередача на слабой камере у тлф.Ну да понять можно Просмотрел пачки.Да,не на всех пачках есть штампики.А может я их при перепаковке внутрь подвернул 21 минуту назад, Фанат сказал: Говорит, что они так от налогов типа уходят. Я думаю что не от налогов,а излишки перерабатывают и продают по рыночным ценам для себя любимых. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted January 25, 2017 Share Posted January 25, 2017 12 минуты назад, Фанат сказал: Короче фото печати-это ГВВз? Да.Там мелкими буквами написано Гадячский воско-вощинный завод.Как-то с увеличилкой рассматривал. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Неизвестный Posted February 1, 2017 Share Posted February 1, 2017 В 25.01.2017 в 13:52, Егор Юрьев сказал: В 25.01.2017 в 13:52, Фанат сказал: А если вообще привез из Гадяча без штампов, печатей, наклеек? Точно знаю, что из Гадяча... Эта есть дома в пачках,сейчас выложу фото. А вторая есть в деревне,посему фото седня не будет,а будет....если не забуду сфотографировать когда поеду. Вот фото пачки Нова вощина Озерского с номером вальцов 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ПасекаВВ Posted February 2, 2017 Author Share Posted February 2, 2017 В 25.01.2017 в 11:41, Брониславович сказал: Для чистоты эксперимента двум производителям надо сдать одинаковый по качеству воск...все. наверно, видели какой разнобой идет во время сдачи воска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Брониславович Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 3 часа назад, ПасекаВВ сказал: можно продлить испытания, правый лист выпущен уже давно, появился поверхностный кристалл. Нужно прогреть, легко это сделать феном. когда остынет сравнить прогиб еще раз. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Иваныч Posted February 2, 2017 Share Posted February 2, 2017 В 1/24/2017 в 15:49, Sanich сказал: Цікаво повернулася історія. Проволоку вертикально натягувати не дуже гарна ідея. Тільки так і натягую при відкачці не рве вощину Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Про якість говорити зарано, але в поточному році на ось такому варіанті зупинився. Не реклама, але можливо комусь буде корисно. 9 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Антон, ти не в курсі по чому в них вощина щоб купити без обміну? Мені треба докупити так з 5 пачок вощини, тож не можу оприділитись в якого виробника брати, може хтось щось доброго порадить 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 32 минуты назад, SASHA.OK сказал: Антон, ти не в курсі по чому в них вощина щоб купити без обміну? Мені треба докупити так з 5 пачок вощини, тож не можу оприділитись в якого виробника брати, може хтось щось доброго порадить Більше 10 років користуюсь вощиною Тупоти,міняти виробника вощини потреби немає. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 4 хвилини тому, Ворон сказав: Більше 10 років користуюсь вощиною Тупоти,міняти виробника вощини потреби немає. Теж думав про неї. Наразі три виробники на приміті Тупота, Солдатов та Гадяч Ось не знаю кого вибрати тож і цікавлюсь думкою форумчан Чи взяти по дві пачки всіх трьох? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 21 хвилину тому, SASHA.OK сказав: Теж думав про неї. Наразі три виробники на приміті Тупота, Солдатов та Гадяч Ось не знаю кого вибрати тож і цікавлюсь думкою форумчан Чи взяти по дві пачки всіх трьох? Вощина Тупоти дійсно хороша, Гадяч хвалять на форумі, за Солдатова незнаю. Як варіант, можна дійсно взяти всі три, будете мати власний досвід 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 7 минут назад, davolodya сказал: Вощина Тупоти дійсно хороша, Гадяч хвалять на форумі, за Солдатова незнаю. Як варіант, можна дійсно взяти всі три, будете мати власний досвід Головне щоб досвід не був плачевний,бо прислали прайс в ВК,вощина вже 800 грв. Пачка 5 кг. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Алёнка Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 5 часов назад, SASHA.OK сказал: Теж думав про неї. Наразі три виробники на приміті Тупота, Солдатов та Гадяч Ось не знаю кого вибрати тож і цікавлюсь думкою форумчан Чи взяти по дві пачки всіх трьох? Мы в этом году будем опять брать Гадяч. Она у нас чуть дешевле, чем Тупоты, да и понравилась больше. Цены ещё не смотрела, боюсь идти, чтоб не расстроиться из-за подорожания В прошлом году Гадяч брали по 150 грн, Тупоты - 160 грн. А какие сейчас цены на вощину? 5 часов назад, Ворон сказал: Головне щоб досвід не був плачевний,бо прислали прайс в ВК,вощина вже 800 грв. Пачка 5 кг. В прошлом году у нас в Полтаве столько же было 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SASHA.OK Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 2 хвилини тому, Алёнка сказав: В прошлом году Гадяч брали по 150 грн, Тупоты - 160 грн. А какие сейчас цены на вощину? Ще не взнавав 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 4 минуты назад, Алёнка сказал: Мы в этом году будем опять брать Гадяч. Она у нас чуть дешевле, чем Тупоты, да и понравилась больше. Цены ещё не смотрела, боюсь идти, чтоб не расстроиться из-за подорожания В прошлом году Гадяч брали по 150 грн, Тупоты - 160 грн. А какие сейчас цены на вощину? В прошлом году у нас в Полтаве столько же было Це я напевно відстав від цін,бо вощину купляв дуже давно,десь років з 15,а може і більше,сорі. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 5 хвилин тому, Алёнка сказав: А какие сейчас цены на вощину? те що знаходив в інтернет магазинах Гадяч -180. Тупота-160... на пасіка біз є обяви по закупівлі воску до 150грн 1 кг. то думаю вощина ще здорожчає... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маслюк Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 6 минут назад, Sergei 08 сказал: те що знаходив в інтернет магазинах Гадяч -180. Тупота-160... на пасіка біз є обяви по закупівлі воску до 150грн 1 кг. то думаю вощина ще здорожчає... Я в декабре у Тупоты по 725 за упаковку брал.Зашел на сайт в январе-750,сейчас-уже 800.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sergei 08 Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 7 хвилин тому, Маслюк сказав: Я в декабре у Тупоты по 725 за упаковку брал.Зашел на сайт в январе-750,сейчас-уже 800.... більшість здорожчала від 15 до 30 грн 1кг Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ворон Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 3 минуты назад, Sergei 08 сказал: більшість здорожчала від 15 до 30 грн 1кг Інтересно коли таких темпів зростаня ціни буде на наші бжолопродукти,тим більше,що вони натуральні. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary@sko Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 11 минуту назад, Sergei 08 сказал: більшість здорожчала від 15 до 30 грн 1кг Багато воску вивезли в Польщу... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 1 година тому, SASHA.OK сказав: Антон, ти не в курсі по чому в них вощина щоб купити без обміну? Мені треба докупити так з 5 пачок вощини, тож не можу оприділитись в якого виробника брати, може хтось щось доброго порадить Ціна в Солдатова помірна. Якщо потрібні будуть реквізити - телефонуй. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davolodya Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 5 хвилин тому, Ворон сказав: Інтересно коли таких темпів зростаня ціни буде на наші бжолопродукти,тим більше,що вони натуральні. Ярослав, ще нескоро, народ просто немає грошей, та і культура споживання медопродуктів досить низька. Більшість купляє мед для лікування, а не для профілактики 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лісоруб Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 Доброго Дня !!! Що за вощина якісна чи ні ? Кіровоград . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tarass Posted February 17, 2017 Share Posted February 17, 2017 В 13.02.2017 в 20:12, Ворон сказал: Більше 10 років користуюсь вощиною Тупоти,міняти виробника вощини потреби немає. яка діагональ ячейки,скільки листків в кг,або пачці,який кут нахилу ячейки,макс-напівмакс? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts