Иосифович 1,240 Posted December 11, 2020 Share Posted December 11, 2020 30 минут назад, Мико сказал: Есть ,только они не в теме А в замке С теми не пообщаешься. Quote Link to post Share on other sites
бігунець 1,385 Posted January 21 Share Posted January 21 В 20.10.2020 в 22:02, Пахомич сказал: Шановний ! Кому потрібна електрика з шумом , смородом. Мене десентували на поле , я якору сонячну , протягую кабель і з торби дістаю флящину пива , включаю приймач . На полі головне коли приїхав і коли відїзджаєш з поля У мене вже придбаний електрогенератор. Бензиновий. Купив після того, як замовив медогонку на 220, придбав повітрядуйку на 220, ну і ще ніж. В 20.10.2020 в 22:02, Пахомич сказал: Шановний ! Кому потрібна електрика з шумом , смородом. Мене десентували на поле , я якору сонячну , протягую кабель і з торби дістаю флящину пива , включаю приймач . На полі головне коли приїхав і коли відїзджаєш з поля У мене вже придбаний електрогенератор. Бензиновий. Купив після того, як замовив медогонку на 220, придбав повітрядуйку на 220, ну і ще ніж. Quote Link to post Share on other sites
Пахомич 2,518 Posted January 21 Share Posted January 21 1 час назад, бігунець сказал: У мене вже придбаний електрогенератор. Бензиновий. Купив після того, як замовив медогонку на 220, придбав повітрядуйку на 220, ну і ще ніж. У мене вже придбаний електрогенератор. Бензиновий. Купив після того, як замовив медогонку на 220, придбав повітрядуйку на 220, ну і ще ніж. Генератор вийде дешевше набагато , але і неудобств набагато більше. Ми користуємось генератором при роботі з електропилою. 1 Quote Link to post Share on other sites