Богдан1 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Приймаю заказ по реалізації маток іо та вільного спарювання. Можливі комбінацї Карпатка лінія Галичанка (24 9 11) Синевір 51 Говерла Захар. Карніка Пехакер Пернер Хафтбергер Скленар на трутня є Пріма Зінгер Тройзек Пешетц. Матки буду реалізовувати тільки провірені на засів ціна плідної матки іо 30 доларів природній обліт 8 дол питання в приват або по тел 0974328820 0665499552 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 Бакфаста реалізовувати небуду поскільки немає плем матеріалу . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 46 минут назад, Богдан1 сказал: немає плем матеріалу бакфаста. Не порядок! Мож помочь? А если серьёзно, прийми поздравления с выходом на рынок! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дима Бердянск Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Тройзек 1075 есть? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 52 минуты назад, Дима Бердянск сказал: Тройзек 1075 есть? ф 1 на трутня 1 час назад, кузмич сказал: Не порядок! Мож помочь? А если серьёзно, прийми поздравления с выходом на рынок! Дякую! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Богдане, я в тебе замовлю кілька маточок ШО карніки. Комбінації тобі повідомлю пізніше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andruhan Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 1 час назад, Богдан1 сказал: ф 1 на трутня А такие, не плодные будут, цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша К. Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Из перечисленных линий краинки можно выбрать и мать, и трутня, я правильно понял ( для заказа ИО матки)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Михаил46 Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Тройзек 1075 от кого и если не затруднит ссылочку на бибрид плиз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Богдан з почином Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 4 часа назад, Богдан1 сказал: Приймаю заказ по реалізації маток іо та вільного спарювання. Богдан ,надеюсь ты не против если я дополню твою тему фотографиями на твоей пасеке и в твоей лаборатории Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 50 минут назад, Саша К. сказал: Из перечисленных линий краинки можно выбрать и мать, и трутня, я правильно понял ( для заказа ИО матки)? Все вірно. У мене йде в зиму Пешетц трутень Тройзек від @Богдан1. На наступний сезон замовив ще на зустрічі Точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 51 минуту назад, Саша К. сказал: Из перечисленных линий краинки можно выбрать и мать, и трутня, я правильно понял ( для заказа ИО матки)? так ваше право я можу лиш дати рекомендації. 59 минут назад, Михаил46 сказал: Тройзек 1075 от кого и если не затруднит ссылочку на бибрид плиз тройзек в мене ф1 від приза яку запліднював Паланочка тому від неї тільки трутень Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Кому цікаво собі зупинився Пехакер на Тройзер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 3 часа назад, Wladimir_K сказал: Кому цікаво собі зупинився Пехакер на Тройзер. А я в Богдана замовлятиму ІОшок від Пернера, від Пеххакера та від Скленарки (чи Зінгер), єдине ще хочу продумати варіанти яким трутнем їх осіменяти, тобто батьківську сторону. Треба подумати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 25 минут назад, Андрей Сумчанин сказал: А я в Богдана замовлятиму ІОшок від Пернера, від Пеххакера та від Скленарки (чи Зінгер), єдине ще хочу продумати варіанти яким трутнем їх осіменяти, тобто батьківську сторону. Треба подумати... Братиму маток ІО австрійської крові, хочу подивитися австрійок більш уважніше та їхніх дочок перевірити по товарним сім"ям. Маю вже від Богдана матку ІО 2016 року Хефтбергер*(Пеххакер+Скленар) (на фото), нещодавно отримав, піде в зиму. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 2 часа назад, Андрей Сумчанин сказал: Маю вже від Богдана матку ІО 2016 року Хефтбергер*(Пеххакер+Скленар) (на фото), нещодавно отримав, піде в зиму. В мене на вигляд є така сама маточка, піймана з роєм. Може не зовсім якісне фото, але візуально один в один Link to comment Share on other sites More sharing options...
Богдан1 Posted October 10, 2016 Author Share Posted October 10, 2016 48 минут назад, Олег Мороз сказал: В мене на вигляд є така сама маточка, піймана з роєм. Може не зовсім якісне фото, але візуально один в один Похожа але напевно хпп буде різне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 45 минут назад, Богдан1 сказал: Похожа але напевно хпп буде різне. Я тільки казав що вона схожа на вигляд, все інше пока не відомо. На ХПП чистопорродної ясна річ вона не претендує, але рій піймався силою 4 рамки. Матка здорова, бджола сіра, однорідна, вразив розвиток. через місяць займали10 рамок (дадана), гарно тягнуть вошину. Матка пестала сіяти дуже рано.В середині вересня розплоду вже не було. На наступний рік залишив для порівняння з іншими сім"ями пасіки (карніка ренсон, тройзек 1075, різні лінії бакфаст, одна карпатка та одна місцева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
военрук Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 1 час назад, Олег Мороз сказал: В мене на вигляд є така сама маточка, піймана з роєм. Може не зовсім якісне фото, але візуально один в один У меня тоже матка карники от Хефтбергера и матка украинской степной из Гадяча как близнецы похожи.Думаю. что у Вас всетаки матка УС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Олег Мороз Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 1 минуту назад, военрук сказал: У меня тоже матка карники от Хефтбергера и матка украинской степной из Гадяча как близнецы похожи.Думаю. что у Вас всетаки матка УС Можливо що і степна. Рій піймав в місці де люди займаються виводом маток степної породи, хоча рої літають Ви самі знаєте звідкіля. Дуже вразило що бджола однорідно сіра, навіть темно сіра. Ну і розмір матки вражаючий. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Еще дополню тему фотками! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yaroslav Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 6 минут назад, кузмич сказал: Еще дополню тему фотками! Е, Кузміч у Богдана не один лежачок з оригінальними запісями. Так що викладай усі фото Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 1 минуту назад, Yaroslav сказал: Е, Кузміч у Богдана не один лежачок з оригінальними запісями. Так що викладай усі фото Кузміч знає що викладати ви назву теми дивились ? "Матки інструментального осіменіння" а вулик з автографом оператора ШО так що все по ділу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмич Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 7 минут назад, Yaroslav сказал: Е, Кузміч у Богдана не один лежачок з оригінальними запісями. Так що викладай усі фото А шо ,Вам надо фото с подписью флудильщика (как считает администрация)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.