Іван Михайлович Posted May 25, 2016 Share Posted May 25, 2016 Приймаю замовлення на червень-липень , на маток неплідок та плідних (гібридних). від материнки Сarnica - Singer 622 ( 8-8-622-2012-к). ціна неплідки = 100 грн.(мічена не номерна) ціна гібридної, природнього парування, перевіреної на яйцекладку , міченої номерної матки з паспортом = 250 грн. Трутньовий фон :карпатського типу Podolynka 38-05-1/15 -2015. Пересилка :Нова пошта . Вартість маток і пересилки оплачує замовник. Маток висилатиму лише після надходження коштів на мій картковий рахунок в ПриватБанку. Кількість маток обмежена :100 шт. В один адрес висилаю не менше 2 маток. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petrovych Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Запишiть на двi штуки будь ласка та повiдомте номер карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 7 часов назад, Іван Михайлович сказал: Приймаю замовлення на маток Singer 622 Судячи з назви ,матки повиннi строчити як швейна машинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
АТВ Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 єх, был бы ЗИНГЕР а не СИНГЕР было бы по-иному. Кто придумывает названия. Ранее, когда начался бум на посадочную сортовую картошку находил название сотра ТИТАНИК. думаю, что и пчел с подобным название пород мы скоро будем лицезреть Link to comment Share on other sites More sharing options...
odine77 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 двi штуки будь ласка. номер карти ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 20 часов назад, Іван Михайлович сказал: від материнки Сarnica - Singer 622 ( 8-8-622-2012-к). Що ви можете сказать про цю лінію із власного досвіду? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Air Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Singer- Одинокий Один кстати красивый окрас брюшка у дочек, я такого еще не видал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кузьмин61 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 Запишите на две плодные.Пожалуста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
roman-1 Posted May 26, 2016 Share Posted May 26, 2016 3 часа назад, Виктор С сказал: Singer- Одинокий Один кстати красивый окрас брюшка у дочек, я такого еще не видал при вашому стажі ви ще нічого небачили. але у вас все в переді надейся і жді. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 11 час назад, Виталик К. сказал: Що ви можете сказать про цю лінію із власного досвіду? з С - Singer я познайомився у Польщі. ЇЇ використовували для одержання лінії AlSin . Ця лінія одержана з гібридизації та закріплення двох ліній карніки Альпійка і Сінгер. Альпійка добре відома і гарно себе показує на протязі всього пасічницького сезону, як на слабих так і на сильних взятках а також працює на падєвих взятках. Сінгер порівняно недавно " приїхала " і показала свою німецьку педантичність. Розплід щільний , порядок у вулику, лагідна !!!, особливість така : в клубі сидить довго , з зимівлі виходить коли настає стале тепло . Подолянка (карпатський тип) вже по 2 рамки з розплодом, ця і не думає розганятися. Як понесли пилок, матка пробуджується і впевнено доганяє і інші сімї, крім того несе нектар не лише для розплоду, але і в гніздо збирає. В нашому районі силу набирає перед цвітінням крушини. Нектар по всьому гнізду, а мед складає в надставки. Бджола сіра, матки замшеві з ледь помітними смужками, але бувають і добре видні смужки між тергітами. Сотів тримаються гарно, не метушаться не спадають. Одним словом, добрана селекційно , доведена до гарного стану вискогірна Альпійська карніка. Більше можна почитати тут http://www.carnica-singer.at/ У мене на пасіці є кілька різних ліній Сінгера, всього 8 материнок. Між собою мало чим відрізняються. Мені сподобалася від №40 -622 (чисто інтуїтивно) від неї виводжу дочок і саме їх пропоную. Пізніше будуть дочки і від інших материнок, яких буду штучно інсемінувати та природньо на Скленарах та Подолянці. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Voffkan Posted May 27, 2016 Share Posted May 27, 2016 а мне можна тоже две..карта? и на когда сможете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted May 27, 2016 Author Share Posted May 27, 2016 замовлення прошу писати в особисті повідомлення. Прошу вказувати прізвище та ім"я одержувача, місце одержання та кількість маток. Замовлення буду виконувати по порядку поступлення заявок. Сінгерів 622 ще буде 10 -12 штук. Також будуть від 639 невелика партія (10-20)шт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 1, 2016 Author Share Posted June 1, 2016 сьогодні повернувся з Польщі. Привіз десяток неплідок від 47/g/10(Шлейнеровських) та кілька маток польських ліній (BRNIANKA, NIESKA,ALPEJSKA) від Elzbet Fils. Прийдеться збільшити кількість тестових сімей ще на 15-20 шт. Про їх роботу буду описувати на форумі. Альпейка у мене вже є від Лоц і добре себе показує вже другий рік, трохи маток від неї буде в кінці червня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 Замовлень на плідних маток тимчасово ! НЕ ПРИЙМАЮ. Багато приїхало племматеріалу для тестування з Закарпаття та з Европи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Укроп Posted June 12, 2016 Share Posted June 12, 2016 Іван Михайлович, у мене Зінгер 622 буде плідний на кінець місяця. Якщо комусь цікаво то переадресовуйте на мене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Іван Михайлович Posted June 12, 2016 Author Share Posted June 12, 2016 Не заперечую Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ander Posted June 15, 2016 Share Posted June 15, 2016 Оживлю трохи тему по зінгеру. Ось фото дочок від цієї материнки.Матеріал привезеній від Івана Михайловича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
millennium Posted June 16, 2016 Share Posted June 16, 2016 А на какую дату планируются маточки? Про мой заказ не забыли? 2 плодных. Спасибо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.