Jump to content

Продам бджолосім'ї

Recommended Posts

Продам у квітні-травні бджолосім'ї з вуликами. До 100 шт. Порода - степова+карпатка. Матки 2015 року. Вулики багатокорпусні на рамку Рута, б/в 3 роки. Сумська область.

55 минут назад, Konyukh сказал:

Продам у квітні-травні бджолосім'ї з вуликами. До 100 шт. Порода - степова+карпатка. Матки 2015 року. Вулики багатокорпусні на рамку Рута, б/в 3 роки. Сумська область.

Чого продаєте, і яка ціна?

59 минут назад, Konyukh сказал:

Е-мае, как раз нужны пчелы на рут. рамке. В кредит не даете?:baby:

2 часа назад, Укроп сказал:

Чого продаєте, і яка ціна?

продаємо зайве, 1800 грн

2 часа назад, Fabro сказал:

Е-мае, как раз нужны пчелы на рут. рамке. В кредит не даете?:baby:

за кредитом до Коломойського)

3 минуты назад, Konyukh сказал:

за кредитом до Коломойського)

Как-то не ожидал такого ответа:( Могли бы просто написать НЕТ, а то давай сразу посылать к разным Х... :at:. Удачи Вам в торговле:hi:

вибачте, якщо образив. просто в теперішніх реаліях про будь-яке кредитування говорити складно. 

14 часа назад, Konyukh сказал:

Яка товщина стінок корпуса?Корпусів я так розумію 4 штуки? І фото якщо можна.

Якщо без вулика, яка ціна буде?

Продаж з вуликами 

А пакетов случайно не планируете продавать?

Ні, тільки сім'ї 

Хоча, думаю, з півсотні можу набрати і пакетів...

17 час назад, Konyukh сказал:

Хоча, думаю, з півсотні можу набрати і пакетів...

Озвучьте тогда цену за пакет, комплектацию и сроки. Возможна комплектация 4+1 или 5р.р.? Спасибо

700 грн, 15-20 травня, або 3+1, або 4 розплоду,  посуд ваш 

Я так понимаю, самовывоз?

Так

Відпрацювали на акації,та щей 700гр принесли на завершення!!! Оце бізнес!.Вчіться панове.

41 минуты назад, виталийЗ сказал:

Відпрацювали на акації,та щей 700гр принесли на завершення!!! Оце бізнес!.Вчіться панове.

А за сколько нужно продавать семьи с ульем, которые дают по 30 литров меда на садах + акация?

3 часа назад, виталийЗ сказал:

Не говорить дурниці!  На півночі Сумщини акація зацвітає не раніше 20 травня. І їхати мені до неї кілометрів 50. 

А ми після 20 вже качаємо.А семьи,Брониславович от 1200гр  до 1500гр.Пакет должен стоить 400-500гр:IMHO1:Потому как,закупочная цена меда в $ эквиваленте, не меняется.И еще один вопрос?Почему Вы- пакетчики,привязываете цену пакета,к цене на сахар?Пакет ,да и все продукты пчеловодства,привязывали к цене меда.И на сколько я помню,то это 1 к 10.

Я орієнтуюсь на ринкові ціни, ви  ж подивіться, ніхто менше, ніж за 700 пакети не пропонує

Право кожного виставляти свою ціну,у нас як кажуть -ринкові відносини.Але ці відносини,декому так закрутили голову,щой й ціни адекватної не складе.Коли це було,щоб за пакет бджіл,давали май же бідон меду???

13 минуты назад, Konyukh сказал:

Я орієнтуюсь на ринкові ціни, ви  ж подивіться, ніхто менше, ніж за 700 пакети не пропонує

За менше ніхто мабуть і не буде пропонувати.

1 час назад, виталийЗ сказал:

Право кожного виставляти свою ціну,у нас як кажуть -ринкові відносини.Але ці відносини,декому так закрутили голову,щой й ціни адекватної не складе.Коли це було,щоб за пакет бджіл,давали май же бідон меду???

Вибачте, який бідон? Я того року мед здав по 2000 - 2500 грн/бідон. А за пакет прошу - 700. Вони ці гроші вернуть ще й залишиться.

Konyukh,я говорю про тих хто гиле 1200гр.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...