Sanich Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Хочеться сформувати голосувалку із самими значимими подіями в 2015 році які стосуються бджільництва України. Але спочатку необхідно визначити список "претендентів". Мені до уваги приходять наступні події: - Розвиток ШО в Україні- Регуляре зібрання пасічників "Бджолярський Круг"- Зміна оформлення Точка - Апімондія в Південній Кореї- Регулярні курси, які проводяться колективом Бджолярського Кругу - Діяльність СПУДавайте, колективно помізкуємо, які ще варіанти є. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladimir_K Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Для мене найбільш визначним є впровадження ШО в Україні. Доступність пасічникам матеріалу із закордону. 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Кількісне і якісне зростання галузі бджільництва: кількості пасічників, бджолосімей, виробленого меду. Збільшення крупних пасік наближених до промислових. Хоч статистику таку ніхто не веде, але тенденція беззаперечна.Масове поширення нових порід: карніка, бакфаст.Поява обладнання для промислових пасік вітчизняного виробництва: станок Гуслія, цілий ряд продуктивних медогонок з автоматичним керуванням.Активне просування на українському ринку товарів зарубіжних виробників бджолоінвентарю (особливо Лисонь).Остаточна орієнтація (залежність) українського бджільництва на експорт. Різке падіння закупівельної ціни в другій половині року.Поширення нової технології утримання бдж. сімей у вуликах Паламарчука.Зародження європейської системи селекції і розведення бджіл. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 ... самими значимими подіями в 2015 році які стосуються бджільництва України. ...- Зміна оформлення Точка Мда, скромненько Санич, скромненько 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 28, 2015 Author Share Posted December 28, 2015 Мда, скромненько Санич, скромненько А я что, я - ниче. От излишней скромности заболеть можно, а для меня лично это событие №1 в моей личной общественной деятельности в пчеловодстве. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kontroler Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Хотелось бы отметить развитие ИО в Украине и радует увеличения активности обсуждения всех тем на форуме, особенно с участием молодых, грамотных и понимающих пчеловодов. Старшему поколению тоже есть что сказать и хотелось бы многое что услышать, но к сожалению они не имеют ПК. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
гигиги Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Мда, скромненько Санич, скромненько А що, найпопулярніша віртуальна тусовка бджолярів України - країни, не останньої в бджільництві. Звісно, Апімондія в Південній Кореї теж подія непересічна, але скільки там форумчан було на тій апімондії... а на точку сотні гостей щодня. Так що Санич, респект (не сприймати як підлещування до адміністрації) Старшему поколению тоже есть что сказать и хотелось бы многое что услышать, но к сожалению они не имеют ПК.ПК зараз чи не в кожній сім'ї, навіть в селі, інтернет теж. Я думаю, вони просто в силу різних причин не хочуть освоювати ПК та інтернет. Навіть на форумі активних учасників набереться до сотні з кількох тисяч зареєстрованих. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 28, 2015 Share Posted December 28, 2015 Шановні пасічники! Ми всі вже другий місяць збираємо кошти на операцію для пасічника і активного форумчанина Ярослава Івановича і певну суму зібрали - 350 дол разом з іншим форумом. Але цих коштів не вистачає. Без нашої допомоги він не зможе прооперуватись, залишиться неходячим. На сьогодні Ярославу Івановичу ще не вистачає 1300 дол, і він ще раз звертається до нас за допомогоюУважаемые друзя пчеловоды тут такое дело нарисовывается, есть возможность поехать в Амстердам на операцию и даже нашли и той человек там согласился оплатить одну ногу сам и мы созванивались с Амстердамским хирургом что он может зделать обе ноги сразу но на вторую мне не хватает 1300 доларов, нашли даже человека реабилитолога который готов оказать помощь в реабилитации..Мне надо там прожить от трех до шести месяцев, созванивались колегы с Амстердама на счет виз завтра будем знать что там решилось, ая тем временем договорился о загран паспорте за неделю будет готов паспорт к концу Января должен выехать а денег не хватает и довольно много я даже не знаю что и делать.Невже ми відвернемось...Давайте ще раз повернемось лицем до людини, яка потребує нашої допомоги.Якщо ми зберемо до кінця року 1300 дол, то це буде головною подією року на форумі. І тоді будемо заслуговувати на повагу, перш за все, самих до себе.Завтра перераховую Ярославу Івановичу 100 дол. 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мико Posted December 29, 2015 Share Posted December 29, 2015 Старшему поколению тоже есть что сказать и хотелось бы многое что услышать, но к сожалению они не имеют ПК. И не у всех молодых пчеловодов ПК есть ,а если и есть, то в основном для"стрелялок " 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts