Jump to content

Чистопородный материал с Германии

Recommended Posts

9 часов назад, Паланочка сказал:

що значить не надавав, ця матка матка класа А , зайдіть в Блюп і подивіться :dntknw:

Матка класу А повина крім результатів промірів мати ще і такий документ, як КЙОРШЕН з підписом, печаткою адміністратора, порядковим номером документа. Заключення результатів промірів також повино мати підпис. особи ,яка це робила (в низу є місце ). Якщо цього немає то нема і елітноі матки. Якщо ця матка має КЙОРШЕН при таких КІ трутня , то тоді кінець німецькій селекціі. Паланочка , а можливо і ви показлиб КІ соіх племінних краінських маток .

9 часов назад, ДобровоЛ сказал:

О! Радий вас вітати,Пахомичу ! Давно вас вже тут не було! У темі продажу автор виставляє товар з назвою, характеристикою на його розсуд, об"єми, ціною. А ваше право заключається в одному - купляти, а чи ні. На цьому права покупців обмежуються.:IMHO:

А як на рахунок захисту покупця? Продавець виставляє матку  як породисту, а покупець бачить, що вона метизована ішою породою. Часи міняються, мінюються і вимоги.  

Сергей спасибо.

Пахомович матка 6-115-16-2013 є маткою класа А , зайдіть в Блюп і подивіться .

1 час назад, Пахомич сказал:

Паланочка , а можливо і ви показлиб КІ соіх племінних краінських маток .

можливо і показав би, тільки як це відноситься до цієї теми ?

23 минуты назад, Паланочка сказал:

Сергей спасибо.

Пахомович матка 6-115-16-2013 є маткою класа А , зайдіть в Блюп і подивіться .

можливо і показав би, тільки як це відноситься до цієї теми ?

Ящо є матка , то повинен бути на цю матку і кйоршен в оргіналі (знімок з паперового носія ) . Пропозиція до вас має до цієї теми має таке саме відношення ,як і ваше запитання в цій темі по УС.  

21 минуты назад, Пахомич сказал:

,як і ваше запитання в цій темі по УС.  

моє запитання було не по степовій. Гаразд Пахомович.. мені з вами не має про що... :hi:

14 часа назад, Пахомич сказал:

В тому запитанні немає нічого особистого - тільки сухі факти. В мене немає причин не довіряти фрау Мюлер , немає причин сумніватись в тому, що говорить Руттнер. З слів  Рауша я особисто зрозумів , що матку 6-115-16-2913 він не надавав , як матку класа А . Тема має назву продаж  тому я , як потенційний покупець маю право на рахунок якості товару вимагати  пояснення.

Эта матка находится у меня. Тут тема продажи маток с Германии. И перестаньте мечтать, вам никто не навязывает покупать маток. Боже упаси 

4 часа назад, Пахомич сказал:

Матка класу А повина крім результатів промірів мати ще і такий документ, як КЙОРШЕН з підписом, печаткою адміністратора, порядковим номером документа. Заключення результатів промірів також повино мати підпис. особи ,яка це робила (в низу є місце ). Якщо цього немає то нема і елітноі матки. Якщо ця матка має КЙОРШЕН при таких КІ трутня , то тоді кінець німецькій селекціі. Паланочка , а можливо і ви показлиб КІ соіх племінних краінських маток .

Перестаньте учить Немцев селекции. Есть номер матки, она есть в системе официальной селекции - Матка класса А. Если вам завидно, так и скажите.

1 час назад, pr1zZ сказал:

Эта матка находится у меня. Тут тема продажи маток с Германии. И перестаньте мечтать, вам никто не навязывает покупать маток. Боже упаси 

Перестаньте учить Немцев селекции. Есть номер матки, она есть в системе официальной селекции - Матка класса А. Если вам завидно, так и скажите.

Денис з такою людиною як Пахомич не варто вступати в дискусію. Є така порода людей які самі нічого не тямлять, а намагаються із себе щось показать. Так що не втрачай на нього свій час

54 минуты назад, pr1zZ сказал:

Тим краще , що матка у вас і надіюсь, що і всі документи на цю матку у вас. Я не вчу німців селекції , я не маю притезій до Рауша . Покажіть фотографію оргінала кйоршен цієї матки і все. На рахунок , чи я завідую? Ні! Я шукаю. prizZ ! !! Тема називається ПРОДАЖ.... отож я маю право , а ви - обовязок . Можливо після наших розмов продавці і покупці щось і поміняють

7 минут назад, Пахомич сказал:

Тим краще , що матка у вас і надіюсь, що і всі документи на цю матку у вас. Я не вчу німців селекції , я не маю притезій до Рауша . Покажіть фотографію оргінала кйоршен цієї матки і все. На рахунок , чи я завідую? Ні! Я шукаю. prizZ ! !! Тема називається ПРОДАЖ.... отож я маю право , а ви - обовязок . Можливо після наших розмов продавці і покупці щось і поміняють

Ну как я понял в данной теме Приз своих маток не продает, к чему тогда к нему вопросы. Здесь он является посредником между Раушем и покупателями. Его матки в других темах, там он уже и должен что-то показывать свое и доказывать чистоту своего товара. 

23 минуты назад, Укроп сказал:

Денис з такою людиною як Пахомич не варто вступати в дискусію. Є така порода людей які самі нічого не тямлять, а намагаються із себе щось показать. Так що не втрачай на нього свій час

Тоді дайте пояснення - в чому Пахомич неправий ?

Я пропоную всі пояснення  перенести  в осбисті повідомлення, бо дуже форум засмічується , більше  коментарів давати конструктивно по темі 

58 минут назад, Пахомич сказал:

Вы последний человек на форуме, которому нужно что-то доказывать и показывать. Ищите в другом месте, так как вы уже не единожды доказывали на форуме, что кроме поговорить - ничего не умеете. И это знает любой форумчанин. 

Ещё раз повторюсь, что у матки есть код, если ввести этот в селекционный системе, можно получить подробную информацию. Этого более чем достаточно.

1 час назад, Пахомич сказал:

Тоді дайте пояснення - в чому Пахомич неправий ?

В тому, що хоче доказати що система селекції у німців неправильна. Тільки це не та тема. :IMHO:

4 минуты назад, P....P сказал:

Какая может быть чистопородность при разношерстном трутне.Я понимаю ,что наивных много ,но не до такой же степени.

І для вас. 

Только что, Sanich сказал:

В тому, що хоче доказати що система селекції у німців неправильна. Тільки це не та тема. :IMHO:

І для вас. 

Думаю, що ні. Просто є матка з великим розкиданням кубітальних індексів трутнів, що не є повинно бути для племених маток карніки згідно Рутнера і це стосується лише однієї матки яка є в Україні і німецьким матководом не використовується.

Німці на рахунок селекції бджіл одні з найкращих у світі.

Только что, Wladimir_K сказал:

Думаю, що ні. Просто є матка з великим розкиданням кубітальних індексів трутнів, що не є повинно бути для племених маток карніки згідно Рутнера і це стосується лише однієї матки яка є в Україні і німецьким матководом не використовується.

Німці на рахунок селекції бджіл одні з найкращих у світі.

Наскільки я зрозумів сайт БЛЮП оцінив цю матку як Класу А, то до кого претензії. :dntknw:

Просто некоторые от всех требуют документы , а сами подсовывают непонятно что и хотят чтоб им верили на слово!!!

49 минуты назад, Sanich сказал:

І для вас. 

Ваша думка помилкова. Я вважаю, що трутні матки 6 -115 - 16 - 2013 ( які зазначені в результатах промірів ) не відповідають стандартам породи краінка і крапка.

50 минут назад, Sanich сказал:

Наскільки я зрозумів сайт БЛЮП оцінив цю матку як Класу А, то до кого претензії. :dntknw:

Тоді де на цій сторінці( фотографія ) локумента який піттверджує класність цієі матки

12 минуты назад, Пахомич сказал:

Ваша думка помилкова. Я вважаю, що трутні матки 6 -115 - 16 - 2013 ( які зазначені в результатах промірів ) не відповідають стандартам породи краінка і крапка.

Так это ваше право. Вот только Немецкие селекционеры считают, что эта матка достойна звания Класса А. 

И мне все равно, что думаете вы и точка. 

7 минут назад, Пахомич сказал:

Тоді де на цій сторінці( фотографія ) локумента який піттверджує класність цієі матки

Читайте Блюп - вам я ничего больше доказывать не планирую. С Новым Годом!

2 часа назад, P....P сказал:

Какая может быть чистопородность при разношерстном трутне.Я понимаю ,что наивных много ,но не до такой же степени.

Є один відомий матковод він казав золоті слова ти маєш право обговорювати людину тільки тоді коли сам будеш вищий від неї на голову.Так от шановні колеги покажіть свої показники морфометрії на своїх пасіках чим ви можете похвалитись Пахомович і ви теж нема чим.А зрештою хлопці з новим роком давайте в наступному році займемся селекцією і у нас будуть трутні які будуть відповідати стандарту.

1 час назад, pr1zZ сказал:

Читайте Блюп

Пахомович схоже не вміє...

Пахомович з новим роком ! ось зробив вам спеціально два знімки з сторінки в блюп (2 , бо в одну не входить на екран)

в низу таблиця і остання справа колонка

568552de86562_1.thumb.JPG.4cb40c61617762568552e52507d_2.thumb.JPG.7fa8e0993aee4c

3 часа назад, Пахомич сказал:

Могу сделать вам подарок на новый год. В следующем году отправлю вам пробы пчел и трутней от этой матки. Только если вы обещаете опубликовать свои результаты. :) 

И Покажите свои результаты ваших пяел, которые есть у вас на пасеке :)

А то человек видел чистопородный маток класса А только на картинке и уже себя ставит выше других. 

2 часа назад, pr1zZ сказал:

Могу сделать вам подарок на новый год. В следующем году отправлю вам пробы пчел и трутней от этой матки. Только если вы обещаете опубликовать свои результаты. :) 

а какие будут гарантии что всё сделается добросовестно и качественно? Что бы потом этими результатами оперировать...:hmm::dntknw:

1 час назад, JekaLyax сказал:

а какие будут гарантии что всё сделается добросовестно и качественно? Что бы потом этими результатами оперировать...:hmm::dntknw:

А мне не надо ими оперировать. Просто интересно, на что способен Пахомич. Он на форуме уже доказал, что ничего не сможет, кроме как рассказывать, что он умнее всех.

19 час назад, Пахомич сказал:

Жаль, что вы раньше не научили немцев определять классность маток. Как они без вас обходились?

А вы можете дать  справку, что проверялись трутни именно этой матки? Или  придется  верить на слово. 

Только не говорите, что это все снова немцы и меряли и считали о давали классность.  Только тогда причем здесь Вы. Или решили попиариться на чужой работе и показать, что- самый умный, только это в другой программе. Она так и называется " Самый Умный"  С новым годом...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...