Паланочка Posted November 12, 2015 Author Share Posted November 12, 2015 Матки природнього обльоту плідні - 160 грн. Бакфаст В21 у Вас ще можливо замовити?так можна , звертайтесь в приват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Володимир Бурлака Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 До свого замовлення можна добавити ще одну матку шо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 12, 2015 Author Share Posted December 12, 2015 До свого замовлення можна добавити ще одну матку шоприват звернітся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Як щодо замовлення ШО карнік від інших материнок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 , ось наприклад бакфаст ШО , не гірше кордовану жовті, ну може трішки не такі..... мова про іншеНа фото твоя матка ШО чи імпортована з Європи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 Як щодо замовлення ШО карнік від інших материнок? не зрозумів про що мова ?На фото твоя матка ШО чи імпортована з Європи?так це моя матка ШО Link to comment Share on other sites More sharing options...
einar Posted December 19, 2015 Share Posted December 19, 2015 не зрозумів про що мова ? Наскільки я зрозумів- в сусідній темі ви замовляєте маток з Німеччини-Австрії. Якщо так- я готовий прикупити від них ШО в липні-серпні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 19, 2015 Author Share Posted December 19, 2015 а ось ви про що.. так думаю від тих маток буду робити і якусь кількість маток ШО в кінці сезону. Думаю за це варто телефонувати вже літом десь в липні .. там буде зрозуміло що до чого, бо поки що навіть коли матки заїдуть в Україну ще питання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 так це моя матка ШОЦя матка від якої мамки виведена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 20, 2015 Author Share Posted December 20, 2015 Ця матка від якої мамки виведена? В21(МАА). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Андрій Сумчанин Posted December 20, 2015 Share Posted December 20, 2015 В21(МАА). Я так і здогадувався, бо ті шо від В32(МАА) дещо червонуватіші і є поперечні полосочки на тергітах.А сама материнка В21(МАА) така як і її дочка на фото? Дочки її копіюють по забарвленню? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 20, 2015 Author Share Posted December 20, 2015 Я так і здогадувався, бо ті шо від В32(МАА) дещо червонуватіші і є поперечні полосочки на тергітах.А сама материнка В21(МАА) така як і її дочка на фото? Дочки її копіюють по забарвленню?В21МАА при підсаджені в сім'ю. Забарвлення схоже. є що копія мами а є частина дочок з темнішими кінчиками черевця. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 матка дочка В21МАА, природній обліт і бджола від неї фотографував сьогодні.матка дочка американської кордован (із тої частини що сірі) ШО трутень микс бакфаст і її бджоли , фото теж сьогодні зробив.переглянув сьогодні зимуючі нуклеуси, в одному матка сіє і є навіть молода личинка. рамку з засівом забрав....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 матка дочка В21МАА, природній обліт і бджола від неї фотографував сьогодні.матка дочка американської кордован (із тої частини що сірі) ШО трутень микс бакфаст і її бджоли , фото теж сьогодні зробив.переглянув сьогодні зимуючі нуклеуси, в одному матка сіє і є навіть молода личинка. рамку з засівом забрав.......А зачем было делать осмотр? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 А зачем было делать осмотр? а в мене сьогодні був сильний обліт, чого не заглянути як є можливість обліт був такий , хоч весняну ревізію роби Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 а в мене сьогодні був сильний обліт, чого не заглянути як є можливість обліт був такий , хоч весняну ревізію роби Ну это тебе решать... Но смысл туда смотреть, если всё хорошо? Тем-более с разборкой гнезда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Саша@ Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 а в мене сьогодні був сильний обліт, чого не заглянути як є можливість обліт був такий , хоч весняну ревізію роби Зима только наступает ,а вы без роботы не как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Ну это тебе решать... Но смысл туда смотреть, если всё хорошо? Тем-более с разборкой гнезда... ну Денис не знаю , у "настоящего" пчеловода зимний "зуд" снять тоже дорогого стоит а так душа "співає" Хотів глянуть як зимує кордован, ну і так виборочно пару сімейок , нуклеус."Новорічний подарунок" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 Зима только наступает ,а вы без роботы не как.руки "чешутся" уже прививку хочется делать ... но еще пару месяцев и март Link to comment Share on other sites More sharing options...
BVL_Studio Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 я сегодня тоже не выдержал да и не только я а многие... но гнездо не разбирал а через пленку посмотрел как там у них дела... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Женя Ц. Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 руки "чешутся" уже прививку хочется делать ... но еще пару месяцев и март етих пару месяцов кажется как вечность Link to comment Share on other sites More sharing options...
pr1zZ Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 руки "чешутся" уже прививку хочется делать ... но еще пару месяцев и март А ты рамки натягивай Мне вот скоро прийдет 2000 рутовских и 3000 магазинных рамок А пока руки заняты другим ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 А ты рамки натягивай Мне вот скоро прийдет 2000 рутовских и 3000 магазинных рамок А пока руки заняты другим ) Денис ты что в жилые помещения корпусов наскладировал ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Паланочка Posted December 21, 2015 Author Share Posted December 21, 2015 так і я тим займаюсь ....30 лежаків зібрав, зараз збираю помалу рамки на ці вулики, далі навощування... є що робити Link to comment Share on other sites More sharing options...
----------- Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 ЛЕЖАКИ Невже світ перевернувся.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.