vovchik v Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 8 минут назад, Шулянский Александр сказал: В приват 24 всі послуги закажи безпечну карту для розрахунків інтернет карту в долларах гривні або евро Для розрахунків , яку валюту в карті прописувати ? Чи буде автоматичний перевод валюти , якщо на основній карті лежить гривня ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 6 минут назад, vovchik13033 сказал: Для розрахунків , яку валюту в карті прописувати ? Чи буде автоматичний перевод валюти , якщо на основній карті лежить гривня ? Автоматом з гривньовоі по курсу переведе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 8 минут назад, Шулянский Александр сказал: Автоматом з гривньовоі по курсу переведе Тобто в карті прописувати гривні , а при розрахунку на Алієкспресі автоматично переведе в потрібну валюту по курсу продажі привата ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dust Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 Ви бачите скільки товар коштує в доларах на Алі-експрес, набираєте товар у корзину в доларах,і там є кнопка оплатити і як введете потрібні коди, то появиться чек приватбанку в доларах і приватбанк для Вас купує долари по ринковому курсу на день оплати і з Вашої картки вже знімають гривні.. Якось так... 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted December 28, 2016 Share Posted December 28, 2016 4 часа назад, vovchik13033 сказал: Тобто в карті прописувати гривні , а при розрахунку на Алієкспресі автоматично переведе в потрібну валюту по курсу продажі привата ? Так ви відразу замовляйте карту в долярах. У мене карта Приват в доларах. При покупці на Алі кошти знімаються з карти відповідно до вартості товару один в один, тобто без комісій. На Ебеї трішки не так. Там система оплати, як варіант, йде через систему ПайПал. Ось тут уже можливі два варіанти конвертацій. Все залежить від налаштувань профілю користувача системи. В гіршому варіанті можлива конвертація долар-гривня-долар за курсом системи, а це додаткові відсотки. Хоча при правильному налаштуванні профілю жодних протиріч та незручностей немає. Між іншим, на ебей той же китаєць часто-густо виставляє товар не в штатівських доларах а в австралійських, що призводить до певних вартісних конвертацій зі сторони укр. банку. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nibond Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 2 часа назад, ЮМос сказал: ак ви відразу замовляйте карту в долярах. У мене карта Приват в доларах. При покупці на Алі кошти знімаються з карти відповідно до вартості товару один в один, тобто без комісій. Сьогодні оплатив з гривневої картки, перевели по курсу 27,7 - по максимальному на сьогодні, комісій не брали. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Кагарлик Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 В 27.12.2016 в 21:47, ЮМос сказал: підтверджую. така ціна буде триматись 1 день. Все , шара кінчилась ціну підняли! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ильич (альп) Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 15 часов назад, dust сказал: Ви бачите скільки товар коштує в доларах на Алі-експрес, набираєте товар у корзину в доларах,і там є кнопка оплатити і як введете потрібні коди, то появиться чек приватбанку в доларах і приватбанк для Вас купує долари по ринковому курсу на день оплати і з Вашої картки вже знімають гривні.. Якось так... Не знаю. Я поставил в настройках гривну и вижу сразу цену в гривнах . Из Приватбанка ушел очень давно, сейчас пользуюсь Авалем как основной картой и Ощад. Обе карты гривневые, оба банка без проблем проводят платежи на Али. Одна карта Виза, другая Мастер . Покупаю через мобильное приложение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 16 минут назад, Ильич (альп) сказал: Не знаю. Я поставил в настройках гривну и вижу сразу цену в гривнах . Из Приватбанка ушел очень давно, сейчас пользуюсь Авалем как основной картой и Ощад. Обе карты гривневые, оба банка без проблем проводят платежи на Али. Одна карта Виза, другая Мастер . При оплаті в гривні на закордонних сайтах відбувається подвійна конвертація. Налаштуйте ціни в доларах і порахуйте курс - будете неприємно здивовані. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 17 часов назад, Шулянский Александр сказал: Сьогодні позвонили ,що прийшла посилказ китаю завтра піду на нову почту заберу . Заказував бігуді і мікроскоп ,завтра узнаю, що прийшло. Заказував через НП? Скільки взяли за пересилку з Китаю? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vovchik v Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 1 час назад, Sanich сказал: При оплаті в гривні на закордонних сайтах відбувається подвійна конвертація. Налаштуйте ціни в доларах і порахуйте курс - будете неприємно здивовані. А те що я бачу на алі коли виставляю в валюту гривна теж подвійна конвертація ? По якому курсу вони рахують ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 19 минут назад, vovchik13033 сказал: А те що я бачу на алі коли виставляю в валюту гривна теж подвійна конвертація ? По якому курсу вони рахують ? думаю, що так. Вони рахують гривню в долар, а потім долар в гривню. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 1 час назад, Виталик К. сказал: Заказував через НП? Скільки взяли за пересилку з Китаю? Вчора позвонили з киівського номера що вам прийшла посилка з китая скажіть відділення новоі почти і сказали ждати смс з новоі почти ,поки що смс неприйшла жду Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 50 минут назад, vovchik13033 сказал: А те що я бачу на алі коли виставляю в валюту гривна теж подвійна конвертація ? По якому курсу вони рахують ? На сайті не варто виставляти ціну в гривнях, оскільки там відбувається лише віртуальна, безпредметна конвертація можливо по офіційному курсу НБУ для вашого кращого орієнтування в ціні. І все. .Китаєць навіть і не баче вашого налаштування сайту в гривнях, у нього все відображається або в доларах або в юанях. По любому варто як в налаштуваннях виставляти $$ так і купівлю проводити в тих же $$. Дуже швидко звикаєш... Тим більше на сайті зазвичай викоритовують, і дуже широко, систему знижок, акцій, розпродажів, купонів і т.д., і все це в доларах. Тому єдина валюта долар дуже зручна. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Виталик К. Posted December 29, 2016 Author Share Posted December 29, 2016 14 минуты назад, Шулянский Александр сказал: Вчора позвонили з киівського номера що вам прийшла посилка з китая скажіть відділення новоі почти і сказали ждати смс з новоі почти ,поки що смс неприйшла жду тобто ви заказали посилку на вашу поштову адресу, а прийде на відділення НП? Вперше про таке чую 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 А маркера хтось купував на аліекспресі в2016 хорошоі якості скиньте силочку,ополитки з циферками може зустрічав хто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 6 минут назад, Виталик К. сказал: тобто ви заказали посилку на вашу поштову адресу, а прийде на відділення НП? Вперше про таке чую Так, я отримував через НП відправлення з Алі. Жодних додаткових платежів не було. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шулянский Александр Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 8 минут назад, Виталик К. сказал: тобто ви заказали посилку на вашу поштову адресу, а прийде на відділення НП? Вперше про таке чую Так точно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ЮМос Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 13 минуты назад, Шулянский Александр сказал: А маркера хтось купував на аліекспресі в2016 хорошоі якості скиньте силочку, Я брав ось такий. Мені подобається. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skoryk Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 11 минуту назад, Виталик К. сказал: тобто ви заказали посилку на вашу поштову адресу, а прийде на відділення НП? Вперше про таке чую В 2016 році «Нова пошта» заключила договір про співробітництво із компанією перевізником SF Express для доставки посилок з AliExpress. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sanich Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 1 минуту назад, skoryk сказал: В 2016 році «Нова пошта» заключила договір про співробітництво із компанією перевізником SF Express для доставки посилок з AliExpress. Так. Мені і колегам прийшло кілька посилок через НП. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Рой Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 хтось купляв набір:цоколь+утримувач мисочки+бігуді?як воно стикується з нашими мисочками? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pchel Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 Вчора і мені позвонили з НП сказали, що вам міжнародна посилочка прийшла, прийдіть отримайте. Ніч не спав вираховував де ж у мене може з’явитися родич га границею. А коли приїхав то виявилося, що то AliExpress тепер працює з НП 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
konoval_am Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 5 минут назад, pchel сказал: Вчора і мені позвонили з НП сказали, що вам міжнародна посилочка прийшла, прийдіть отримайте. Ніч не спав вираховував де ж у мене може з’явитися родич га границею. А коли приїхав то виявилося, що то AliExpress тепер працює з НП А чому доставили до відділення? Наскільки я розумію то приносять під двері кур"єром з підписом про отримання. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixaskm Posted December 29, 2016 Share Posted December 29, 2016 4 часа назад, ЮМос сказал: Я брав ось такий. Мені подобається. Такой самый взял как Вы написали так он не очень лично у меня он плохо сохнет и запах спирта хотя в прошлом году такой же был очень хорош. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts