Перейти к содержанию

konoval_am

Активные Пoльзователи
  • Публикаций

    1 892
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о konoval_am

  • День рождения 18.05.1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Ваш пол
    Male
  • Медогонка
    Радіальна 28*145 мм.

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    вдома
  • Kоличество семей
    71-100
  • Ульи
    145*10
  • Порода пчел
    Carnica

Посетители профиля

6 385 просмотров профиля

konoval_am's Achievements

6,3k

Репутация

  1. Віталій привіт. Цікавлять опалітки 1-1000, календар для виведення маток, великий. Радий буду підтримати вітчизняного виробника .
  2. У нас у всіх різна форма спілкування і специфіка викладення думки в повідомленнях. Хтось з першого повідомлення виглядає як "рубаха-парєнь", хтось видається ботаном, хтось зверхнім. Дізнатись про це можна лише в живому спілкуванні. З Адрієм "КАЕ" я спілкувався по телефону неоднократно. Ніякої дурної манери або зверхнього ставлення як до себе так і до інших людей не помітив. Те що страхуєтесь правильно, краще перепитати ніж обпектись...
  3. Цю завозив я. Саша вже продав її, майже одразу як виклав оголошення. Для замовників які запитують "а там мокра печать є на паспорті?" відповідаю дуже просто: "я не в праві, не хочу і не буду розповідати німцеві/австрійцеві, які в нього мають бути паспорти. Якщо в людини є хоч на 1% сумніви - нехай кладе слухавку і працює з тими, хто сумнівів не викликає... або ж їде сама за матками".
  4. Взагалі щось не розумію. Рік на рік різний. Один рік матка N зимує ідеально, без розплоду і т.д. Інша з розплодом і ще пізньозимовим стартом матки. На інший рік ці самі сім"ї міняються ролями. Все ж окрім гинетики на зимову поведінку впливає і купа інших, часом непомітних оку факторів... Взагалі як зима? Сподіваюсь без втрат?
  5. У мене комбінезон. Відпрацював сезон. Після прання змін в розмірі не відчув .
  6. А 2-3? Хто з якою періодичністью заправляє? Умовно кажучи: "за сезон зробив 200 маток, балон 5л пустий/повний/половина/заправляв по ходу сезону" і т.д.
  7. Який об"єм балону СО2 оптимальний? Який рівень витрати СО2 (в середньому) на 1 матку Ви в себе відмічали?
  8. Та я вже 2 рази засівав, то переставили лотки і затопили. Приїхав пересаджувати в грунт а саджанці вже амінь. Другий раз посіяти був час, гратися з пересадкою не було коли. Загнулись рослини.
  9. Подивимось як павловнія перезимує нормальні, середньостатистичні морози. Я от любитель гледичії і сумаху (як додаткових потенціальних медодаїв. Не рахуючи акації, липи). Вони і паростками розмножуються і витримують критичні посухи/морози. А тут цікаво буде глянути )
  10. Перехворіли і ми родиною. Малий взагалі безсимптомно. Ми з дружиною трішки веселіше. Але загалом в досить легкій формі. В процесі хвороби значна ломота, котра вийшла за кілька днів у постійний гострий біль у спині. Заснути можна було лише під знеболюючими. Повна втрата запаху, часткова смаку, періодичні головні болі. Температура до 37.5. За період хвороби не пив ніяких "агресивних" ліків. Комплекс вітамінів, розгущувач крові, багато рідини, фізкультура, дихальні вправи. Але згодний з тим, що треба берегтись і потурбуватись про більш вразливу категорію. Дружина сказала: "Якби всі були такі правильні як ти в мене . Прогулянки ввечері родиною, подалі від людних місць, всі місця в під"їзді до яких торкалися - доводив до максимальної стерильності. В контакт з людьми не вступали. Продукти привозили і лишали під дверима, розрахунок на картку" і т.д. Думаю за час хвороби нікого не "нагородили". А є ходять і ті "шмарклі" розносять де і кому тільки можна. Давайте будемо відповідальними ! Всім міцного здоров"я.
  11. Вечір добрий. а) Яка актуальна ціна на 300 та 145 корпуси на 10 рамок, 25 мм, безфальц. б) В разі оформлення замовлення на коли можна розраховувати отримання? Дякую.
  12. Я й досі воюю. Дуже прикро, але за ранковими млинцями малий, маючи в асортименті : мед, варення, нутеллу, згущене молоко обирає мед в останню чергу (. З дружиною вже стомимся воювати. Власним прикладом надихнути не можу окільки маю алергію на пилок, відповідно на мед. Навіть в незначній кількості мед викликає алергічну реакцію (Так так, я той пасічник що добуває мед але не куштує). Ми все прагнемо щоб у нас люди його купували... так як вони куплять, коли навіть наші рідні часто віддають перевагу простішим і "смачнішим" цукрам, ніж натуральному продукту.
×
×
  • Создать...