Перейти к содержанию

noweth312

Пользователи
  • Публикаций

    145
  • Зарегистрирован

  • Посещение

1 Подписчик

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    +38067919061девять

Profile Information

  • Интересы
    Дачник 30 уровня. Кандидат в мастера спорта по картофелю и пчелам.

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    Харьковская область.
  • Стаж
    меньше года

Посетители профиля

1 629 просмотров профиля

noweth312's Achievements

138

Репутация

  1. Немапитань https://drive.google.com/open?id=1gSeqAOSQLL2xWkYN458ubkoTMWvW3_lM
  2. Невопрос https://drive.google.com/open?id=1fs-5JsXCco3GRrlno-7vtaXCbOvwaBkB
  3. @Jon напишите (можно в личку) локацию вашего "Знакомого" ищим колег однодумцев в данном вопросе на территории Слобожанщины.
  4. Це контрольний дзвіночок. Я роблю інший висновок. Консолідація морфометричних ознак за допомоги близькоспорідненого срещування це хибний шлях. На данный момент такая бяка вылезла в одной семье на пасеке (из 250шт.) значит дело не в технологии. Тянуть эту семью и пускать в разведение будет ошибкой.
  5. На пасіці є декілько сімей (слабочки) які поганенько перезімували і мають меньше бджоли та виглядають гірше, однак подібних хвороб вони непроявили. Санта-Барбара йде декілько поколінь тому скоріш за все негативно впливає близькоспоріднене схрещування.
  6. Последствие инбридинга, плюсы: хорошая морфометрия, миролюбие, усидчивость. минус: болезни. Как выглядит инбридинг.
  7. Від матки трутовки трутень буде повноціний (перевірено) від бджіл-трутовок теоритично, як на справді . Можливо але так як три лінії то схема тітка- племяник невийде буде массова селекція як за Гайдаром. Потрібно таку операцію провести з одною лінією виводити від однієї матки тоді так (тітка-племяник). Запропонована Вами схема чимось схожа на ту що користуются для отримати високого коєфіцієнт інбридингу. У цій процедурі неплідна бджолина матка спочатку стимулюється СО2 для початку відкладки неплідних яєць. Пізніше вона заплідюється спермою виведених з цих яєць трутнів. Схема схрещування “МАТИ * СИН”
  8. Дякую @Майер @Mihail-ves. З парадоксом сімї Са309 стало зрозуміло після промірів трутня, яким запліднувалась матка, це був трутень з сімї Са352е, (до цієї події важав що трутень карпатський) батьки матки Са352е походять з Закарпатя (принаймі так важалось) До прикладу проміри трутня від сімї Са398 родовід якої по материнській стороні відомий. Хоч програма MorphoXL_M не пристосована для промірів трутня але різниця в промірах між ними помітна.
×
×
  • Создать...