Перейти к содержанию

gennadiy

Активные Пoльзователи
  • Публикаций

    144
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о gennadiy

  • День рождения 29.04.1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Место расположения
    Каменка
  • Интересы
    автомотовелофототелерадиомонтёр и вышивать крестиком могу

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    Черкасская обл. Каменский р-н.
  • Стаж
    16-25 лет
  • Kоличество семей
    151-200
  • Ульи
    многокорпусный, 230 -10
  • Порода пчел
    укр. степная

Посетители профиля

1 907 просмотров профиля

gennadiy's Achievements

65

Репутация

  1. На сьогоднішній день апіліфт в повній комплектації коштує 20000грн. Для тих хто вже має апіліфт та хоче зробити його електричним обійдеться в 17000. Ціна та устройство приводу може з часом змінюватись в залежності від ціни комплектуючих. Останнім часом ведуться випробування інших варіантів.
  2. Нові відео електропривода.
  3. В цьому сезоні випробовував апіліфт з електроприводом на власній пасіці. ВІДЕО https://youtu.be/yDt8VIiMMe4
  4. Хотілося б почути думку форумчан стосовно доцільності використання нержавіючої сталі для виготовлення апіліфта.
  5. Думаю да, если доживём. Если есть желание принять участие то да.
  6. Можно посмотреть по ссылке. Самое детальное видео-отзыв здесь. А лучше всего завтра в Харькове на выставке своими глазами.
  7. Не втримався і вирішив відповісти. Трішки історії: я перші свої апіліфти на продаж зробив ще задовго до того як почав виробляти вищезгаданий Лисенко і всі інші. Тоді ще була конструкція дещо "сирувата" і я визнаю що якість перших апіліфтів була мяко кажучи не дуже. З часом якість весь час покращувалась завдяки придбаному інструменту і вдосконаленню конструкції. Але коли порівнюють деякі пасічники мої апіліфти зроблені на декілька років раніше з тими що зроблені пізніше тим же Лисенком це не зовсім погодьтесь справедливо. За останні два роки я зробив близько 2000 апіліфтів і не тільки для України, і за весь цей час небуло жодної істотної скарги стосовно якості. Повірте це зробить не так вже й легко з такою кількістю. Я припускаю що могло статись на такій кількості декілька скарг, але про це мені ніхто не повідомляв. Якби з моїми апіліфтами було б щось не так то я б зараз покинув виробництво а займався тільки їх ремонтом. Важко конкурувати з тим хто виробляє декілька штук в місяць створивши таким чином чергу на пів року вперед набиваючи цим собі ціну. В мене ніколи не було черг і ніколи сподіваюсь не буде і не тому що мої апіліфти ніхто не купує а тому що я швидко працюю. Я намагаюсь зазвичай менше говорити про інших виробників навіть коли запитують, але цього разу не втримався.
  8. Якщо міцно закріпити, то скоріше за все що небудь відірве в самій центрифузі. Потрібне еластичне кріплення, типу поставити на накачану камеру від авто, або підвісити на які небудь пружини і таке інше...
  9. З цим краще не жартувати. В центрифуги між двигуном і рештою металу стоїть ізолятор на випадок непередбачених обставин, а от з теном без хорошого заземлення ніяк. Дрова безпечніше і простіше. Для центрифуги не потрібний потужний парогенератор, простими словами по продуктивності вистачить однієї краплі води в секунду.
  10. Буде по дворі бігать Двигун не слабий, все залежить від кількості сировини за одну загрузку, а от що по дворі буде бігать то це точно (перевірено).
  11. Підозрюю що в більшості нема центрифуги. Захоловшого воску ні в самій мерві ні на стінках не помічав.
  12. Маю надію - через пару неділь побачите.
  13. Десь зустрічав інформацію що в воскові може бути максимум 2% води та 2% іншого бруду, отже найбільші втрати в виробника вощини не більше 4%. Зараз готую варіант для продажу. ціна буде не більше 5000грн. все що контактує з воском харчова нержавійка. Остаточна ціна трохи пізніше. Всі питання стосовно продажу будь-ласка в лічку. Тут обговорюємо тільки конструкцію і технічні питання.
  14. В ідеалі так, але практично це зробить не просто.
×
×
  • Создать...