Перейти к содержанию

Богдан1

Активные Пoльзователи
  • Публикаций

    859
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Богдан1

  • День рождения 09.04.1983

Profile Information

  • Место расположения
    Перемишляни

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    Перемишляни
  • Стаж
    16-25 лет
  • Kоличество семей
    101-150
  • Ульи
    РУТ
  • Порода пчел
    карніка карпатка

Посетители профиля

Блок последних пользователей отключён и не показывается другим пользователям.

Богдан1's Achievements

1,9k

Репутация

  1. То ви сумнівайтеся і дальше ваше право)
  2. Я знав що дядечко Пахомич таке напише а що ви відпрацювали ?????? А мама цих сестричок генетичний аналіз показав що все-таки карпатка і хто правий Череватов чи Пахомич а ви хоч раз робили проміри в горах де куб ін 4,25 .Спочатку покажіть свою роботу а тоді пишіть .
  3. Василь Миколайович є Людина слова і діла ! Також обмінювались племінники матками з Вітушинським Андрієм з Тернопільщини .Може хтось пам'ятає років 2 тому я відкрив тему обмін плем матеріалом так ось з форуму жодної пропозиції а почесати язиками то мастаки так ось напротязі цих двох років я потихеньку працюю я не кажу що це супер бджола просто в її крові є рекордистки .
  4. Відводок зроблений на початку травня тіки непамятаю 4 чи 3 печатки Василь відпише
  5. А тут матюків нетреба тут свою роботу Покажіть є підтвердження що у Дашкевича Із Запоріжжя відводок давши за сезон 180 кг а то що ви невірете мені фіолетово ! Тіки одне цікаво щось робиш так як правило підказувальників і тих хто срає багато а помогти зробити долучитдолучитись ?
  6. Це сестрички з групи аналогів в її крові присутній матеріал який в умовах Запоріжжя давав 180 кг в моїх 78 54 по різному різні роки потрібно тестування
  7. Скажи мені друже скільки ти виводеш маток в сезон? Щоб судити потрібно побути в шкурі матковода чи можливо не так?
  8. Ну і саме головне я вважаю що на матки контрольованого паркування потрібно обов'язково паспортизація а для природнього обльоту до прикладу партія маток (15) штук від однієї материнки хватит одного паспорта а смисл сидіти і писати ???? І то по запросу клієнта якщо ці матки можливо будуть використовуватись як батьківські сім'ї .Ось така моя позиція відносно паспортизації.
  9. Паспорта видаються на іо матки для інформації про батьків але чисто ознайомча інформація бо як даний крос поведе в вашій місцевості це невідомо !
  10. А скажіть будь ласка якість матки з паспортом і без паспорта зміниться ? Хоч рас ви були в матковивідному господарстві де більше 600 маткомісць де о 6. 00 вже біля вуликів а о 01 00 виходиш з пасіки а ви про паспорта небувши в чиїсь шкурі несудіть будьласка !
  11. залізем в морфометрію втратим гко тут потрібно системна робота бо імбридингова стежка дуже вузенька бджіл можна запхати і в 4 класи а дальше ? Поки небуде кілька тестових груп людей з неспорідненим матеріалом то нічого неполучеться Пане Ігор давайте краще сформулюю свою думку по тел 0974328820
  12. Усе це так але поскільки ви робите кроси то це фортуна лотирея поскільки я так зрозумів що це матки вільного спарювання чи іо ?
×
×
  • Создать...