Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 360
  • просмотров
    178 278

Медовара - до адмінвідповідальності


ромео

427 просмотров

Медовара хотіли притягнути до відповідальності за питні меди на фестивалі

7 серпня 2019 17:00
Медовара хотіли притягнути до відповідальності за питні меди на фестивалі life.ruМедовара хотіли притягнути до відповідальності за питні меди на фестивалі

Фіскальна служба хотіла притягнути до адміністративної відповідальності мешканця Ковеля (Волинська область) за питний мед власного виробництва. Чоловік представив свою продукцію на місцевому фестивалі. Про це повідомляє kowel.rayon.in.ua.

За даними фіскальної служби, чоловік, який працює у Ковелі вчителем, нібито порушив правила ведення господарської діяльності: здійснив торгівлю алкогольними напоями без отримання відповідної ліцензії, а також без реєстрації суб’єкта підприємницької діяльності в органах державної влади.

На ковельчанина було складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 164 КУпАП.

В судовому засіданні він провину не визнав та пояснив, що був запрошений організаторами цьогорічного фестивалю тюльпанів «Волинська Голландія» для демонстрації та куштування відвідувачами продуктів бджільництва власного виробництва, серед яких був представлений мед питний. Через незначний час після початку демонстрації продукції представники фіскальної служби повідомили його про невідповідність такої діяльності вимогам законодавства та вилучили напої, які вважали алкогольними.

Ковельський міськрайонний суд дійшов висновку про відсутність в діях медовара складу адміністративного правопорушення, оскільки в матеріалах справи немає переконливих доказів здійснення ним торгівлі та факту віднесення вилученої продукції до алкогольних напоїв. Складений посадовими особами фіскальної служби протокол взагалі не відповідає вимогам статті 256 КУпАП. Зокрема, в документі відсутні відомості про дату, час та місце вчинення правопорушення.

Суд постановив провадження в справі закрити та повернути господарю вилучені, згідно протоколу, напої: 6 пляшок «Секрет довголіття», 7 пляшок «Волинський калейдоскоп» та 4 пляшки «Мед питний «Лесин край».

https://kurkul.com/news/16846-medovara-hotili-prityagnuti-do-vidpovidalnosti-za-pitni-medi-na-festivali

  • Подобається 6

2 Комментария


Рекомендуемые комментарии

"Ковельський міськрайонний суд дійшов висновку про відсутність в діях медовара складу адміністративного правопорушення, оскільки в матеріалах справи немає переконливих доказів здійснення ним торгівлі та факту віднесення вилученої продукції до алкогольних напоїв", тобто якби доблесні митарі, які затримали "особливо небезпечного злочинця" здогадалися зафільмувати як він бере двадцять гривень за пляшку медовухи, чи віддали в лабораторію зразки, що показали наявність в медовусі 10 градусів, суд впаяв би "особливо небезпечному злочинцю" термін? Ну нічо, наступного разу будуть пильнішими наші доблесні митарі  і "посрєдством " затримання і засудження подібних злочиців подолають гідру беззаконня і корупції у вітчизняній економіці! І наступить   суцільна "перемога". Слава їм, доблесним і непідкупним митарям-борцунам з беззаконням! А подібним "шкідникам", які руйнують нашу економіку - ганьба і турма! 

Ссылка на комментарий

Ну тару повернуть, а от вміст сумніваюсь. Та все ж рішення додає оптимізму у  справедлість суду - "найсправедливішого украінського суду" у світі!!!

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...