Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 076

Ляшко вимагає...


ромео

914 просмотра

Депутат вимагає переглянути квоти ЄС на експорт українського меду

29/06/2018 - 13:10
poltavabdgole.jpg
Зупинити мор бджіл та переглянути квоти ЄС на експорт меду вимагає від влади Олег Ляшко.

Таку заяву лідер Радикальної партії зробив на пасіці у селі Вирішальне Гадяцького району на Полтавщині, де бджолярі пожалілися йому на масове вимирання медоносних комах через отруєння хімікатами, які розпилюють на полях, – повідомляють у прес-службі РПЛ.

Політик переконаний, влада має встановити жорсткий контроль над тим, що завозиться в Україну.

poltavabdgol.jpg

«Україна займає перше місце в Європі і третє місце в світі по експорту меду. 80 тисяч тонн меду минулого року продали з України. Це означає, що наші люди мають можливість заробляти гроші. Через відсутність ветеринарного і продовольчого контролю, завозять в Україну фальсифіковані хімікати, які не можна використовувати взагалі. В результаті чого труються бджоли. Тому ми вимагаємо від влади перекрити контрабанду, сертифікувати ввезення хімдобрив і поставити їх використання під найжорсткіший контроль, бо труять не лише бджіл, а й худобу та людей. Люди дихають отрутою, а потім у них астма, серцеві захворювання і все інше. За це має відповідати держава», – зазначив Ляшко.

Лідер РПЛ вважає квоти за угодою про Асоціацію з ЄС на постачання сільгосппродукції, зокрема, меду – невигідними для українців.

«Безмитне постачання меду до ЄС ми вичерпали за перші 10 днів нинішнього року. За все інше – ми платимо. А це означає, що він дорожчає і наші люди втрачають прибуток. Уряд має захистити наших бджіл і наших пасічників та вимагати збільшення квот на безмитне постачання меду й іншої сільгосппродукції. Замість того, щоб торгувати землею і зерном, треба торгувати продукцією: медом і усім тим, що дає дохід та робочі місця на селі», – підкреслив політик.

poltavabdgolq.jpg

На пасіці Олег Ляшко згадав, як і сам у дитинстві займався бджільництвом.

«У мене в дитинстві на Донбасі 40 вуликів було. Качали мед, а потім від бджіл тікали. Вони мене кусали і дим не допомагав. Мед возили у Комунарське і продавали по 3 рублі за півлітрову банку. Заробляли за літо по 2-3 тисячі рублів на одному меді. Тому мед – це наше «золото» і бджіл труїти я не дозволю нікому!», – наголосив лідер РПЛ.

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії на місцевому ринку у Миргороді на Полтавщині, куди він завітав, щоб почути, чим живуть підприємці, наголосив, що бізнес розвиватиметься, коли у людей будуть гроші на купівлю товарів.

https://informator.news/deputat-vymahaje-perehlyanuty-kvoty-es-na-eksport-ukrajinskoho-medu/

  • Ха-Ха 2
  • Сумно 1

12 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Недавно Швайка, тепер Ляшко, хто натупний .... ?

На слідуючий рік, по цим же квотам, возитимуть цілий рік!!! Прийдеться і під ці квоти його пошукати!!!! 

Причини писати не буду всі їх і так знають! "трішки чорного юмору" , але правда тут Є !!!

Ссылка на комментарий

Наші, рідненькі....  І корову поцілують, і бджолу погладять...Головне потрапити в касту недоторканих,  і спокійнісінько грабувати тих, хто тебе ненавидить, і мріє зайняти твоє місце, щоб також грабувати, і бути недоторканим..

Ссылка на комментарий
2 часа назад, Микита Ничипорук сказал:

Есть детские сказочники, а этот для взрослых детей!

Є місця де таких "сказочників" збирається не одна сотня в одному місці і їх хтось вибирає.

Тому теза "він хоч зараз щось робить, вікна ставить, продукти дає, допомагає" тому ми за нього і так вже років 17 років, тому схема робоча, а радники цифру запам'ятали 400 тис. пасічників, от і людина мусить себе в цій формі "мучити".

Ссылка на комментарий
23 години тому, Бджолопотам сказав:

наявність Ляшка в парламенті - це діагноз для країни:IMHO:

І не тільки Ляшка... В гарних людей не буває поганих предводителів...   Тому в інших країнах є мафія, а в нашої мафії є ціла країна...  Все починається з маленького... І чим вище, тим більші апетити. А найголовніше, можливості годувати  безкарно ті апетити. Але для вищого щаблю потрібна хоч якась видимість "виборів"...В північно-східних племен одні знищили конкурентів. і взагалі вже не заморочуються... А в нас кілька конкуруючих  бандугруповань. Тому і бджолу лизати будуть, і пенсіонерок  "не дуже важких", через дорогу носити, і корову обіймати.. Можна ще пару вагонів крупи завалящої розкидати, теж гарна інвестиція в майбутніх дурнів, яких потім можна гарненько обібрати, поки вони зайняті, чого б десь вкрасти на роботі...  Якщо когось образив, вибачайте. але така наша буденність...

Ссылка на комментарий
Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...