Перейти к содержанию

Sanich

Главные администраторы
  • Публикаций

    15 710
  • Зарегистрирован

  • Посещение

Информация о Sanich

  • День рождения 09.05.1981

Contact Methods

  • Website URL
    http://tochok.info
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Место расположения
    Винница
  • Медогонка
    Меліса з автоматичним поворотом касет 6 рамок на 300

Общая Инофрмация

  • Пасека в
    Винницкая обл., Калиновский р-н.
  • Стаж
    8-15 лет
  • Kоличество семей
    11-20
  • Ульи
    Лежаки + МК 10х(300+145)
  • Порода пчел
    Бакфаст

Посетители профиля

44 508 просмотров профиля

Sanich's Achievements

29,4k

Репутация

  1. Купляти Лисонь в той час як у нас маса своїх виробників, а поляки нам блокують не тільки мед, а й кордон - таке собі.
  2. Угорщина не продовжуватиме заборону на український мед, попри протести своїх фермерів Заборона на український мед в Угорщині негативно позначилася на компаніях, які упаковували та експортували мед до інших країн ЄС. https://biz.liga.net/ua/all/prodovolstvie/novosti/uhorshchyna-ne-prodovzhuvatyme-zaboronu-na-ukrainskyi-med-nezvazhaiuchy-na-protesty-svoikh-fermeriv
  3. Виглядає так, що цей краще має працювати. Було б добре, якби був захват з блокуванням. Типу захватив рамку, і заблокував захват, щоб він не розжався.
  4. Користувався схожим з дерев'яними ручками. Мені не зайшло. Треба крепку руку мати для того щоб витягати рамку. А якщо зуб зісковзне, то рамка бджіл полетить назад у вулик із відповідними наслідками. Двома руками за плечики - воно якось звичніше і надійніше. Але це - .
  5. Проблема була вирішена. Сподіваюся, що гугл знову не закриє черговий АРІ для доступу до малюнків, збережених на диску.
  6. Все дуже просто. Це випливає з факту, що не буває торгівлі без збиткових позицій. Тобто якийсь процент позицій у вас буде збитковим. Збиткові позиції порядний трейдер закриває по завчасно заданому стоп-лосу. Ніхто серед професійних трейдерів не сидить перед екраном і не дивиться на втрату своїх грошей в режимі онлайн і на емоціях визначає чи вже достатньо програв чи ще ні. Трейдер завчасно визначає точку входу в ринок, побачивши відповідний сигнал. І, відповідно, виставляє стоп-лос, виходячи із того, що якщо ціна відкотиться до визначеної точки, то це буде означати, що він не вгадав із сигналом входу. З великим плечем, ви просто не в змозі будете виставити адекватний стоп-лос - вам просто не вистачить депозиту, а, отже, ви виставите стоп-лос значно ближче до точки входу, що вже не має ніякого логічного підгрунтя і схоже на гру в рулетку. До цього додайте, що у вас може бути кілька тимчасово збиткових позицій. Тобто шанси що у вас просто згорить депозит і закриються всі позиції, навіть якщо більшість із них, в результаті, були б прибуткові, зростають. Повторюся. 20-30% доходу з депозиту в рік вважаєтсья успішним трейдингом. Чим на більшу суму ви, в даному випадку, відкриєте позицію, тим більше шансів, що вам не вистачить депозиту щоб перекрити тимчасовий відкат ринку. Як тільки вашого депозиту в 100 доларів не буде вистачати щоб перекрити втрати через коливання ціни в неочікуваному напрямку - ваша позиція закриється а депозит згорить на користь кантори. От і рахуйте скільки пунктів коливання валюти достатньо при відкритій позиції на 10к доларів з депозитом в 100доларів. Ви, мабуть, не до кінця зрозуміли мою фразу. Мається на увазі що не так важко заробити на якісь одній позиції. І дуже важко не втратити те зароблене на інших позиціях.
  7. Є ще такий момент психологічний, що малими сумами простіше управляти ніж великими. Коли на кону стоїть твій місячний заробіток, то ручки будуть труситися набагато сильніше і ймовірність малообгрунтованого та емоційного рішення набагато вища. Одне діло втратити 20 доларів. Зовсім інше втратити тисяч 5 доларів.
  8. Маю деяке відношення до компанії, яка веде бізнес на форекс торгівлі та свого часу сам цікавився предметом і от що я вас скажу із власних спостережень: - найвигідніше в цьому бізнесі бути брокером - власником компанії через яку ви торгуєте. (в часи золотої лихоманки найкраще заробляють продавці лопат і тазиків). - на даному ринку мають успіх біля одного проценту трейдерів. 99% людей втрачають свої гроші раніше чи пізніше. - особисто знаю людину із Ізраіля яка злила на торгівлі на форексі 50 тис. доларів, а потім влаштувалася програмістом в компанію яка розробляє софт для брокерів. (отака цікава доля) - заробіток 50% від суми депозиту за рік вважається супер успішною торгівлею. Заробіток 20-30% вважається нормальним. Тому якщо хтось вам у вуха вдуває, що за місяць ви подвоїте свої фінанси - вам брешуть. - успішні трейдери тратять роки для того щоб прийти до стабільних прибутків, при цьому, часто, адаптуючись до використання якихось дуже специфічних технічних індикаторів (часто - платних). Поширені технічні індикатори, про які можна почитати в кожному гайді про трейдинг - мусор, який не приносить стабільного прибутку. - торгівля з плечом більше 10 - рулетка, чим серйозні трейдери практично не займаються, так як неможливо при такому плечі мати адекватну тактику відрізання втрат. - І головне пам'ятати, що на торгівлі валютами/акціями/ф"ючерсами не важко заробити. Важко зберегти один раз зароблене.
  9. Я вже сам знайшов. Гугл змінив політику доступу до даних, збережених на гугл драйві і все поломав з цими малюнками. Шукаємо рішення.
×
×
  • Создать...