Jump to content
Форум на ТочкУ
Sign in to follow this  

Recommended Posts

Скажіть, і охота ото Вам ПЕРЕВОДИТИ такий цінний продукт як мед на оту бормотуху для убивання мізків. Та візьміть якогось цукру результат(зменшення мозкових клітин) той же...

В медовому вині усі корисні речовини зберігаються -і вітаміни і мінеральні речовини, міняється тільки хімічна формула фруктози і глюкози... 100-150 грам доброго вина тільки на здоров"я. Перше чудо Ісуса Христа було перетворення води на вино ! Якби у вині було зло він би цього не робив! :IMHO1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Реально медовуху, но промышленного производства, а не от кустаря можно в Киеве купить по 20 гр. за литр. Кустарщина всегда дороже... И хуже!!!

vineshop, Ви знову нагадали мені Поліграфа Поліграфовича. 22 серпня- на День міста Луцька, якому виповнилося 925 років, літр медівки продавався по 100грн., а медовий бальзам по 120. :ae: Фабрична "медовуха" в магазині навпроти 40* і ціна менша. Черги за нею не спостерігав. Свою продав ВСЮ, і не я один. Edited by Struk 07

Share this post


Link to post
Share on other sites

Про яке чудо йдеться то невірні переклади, та трактовки пяних греків що переписували та підправляли під "дух времени". То що мізки плавляться від спиртовмісткіх жидкостей то всім ясно, а якщо хочеться корисних речовин то просто змішайте сік з медом та до живота відправте от і будуть корисні речовини, а не перероб мікробний.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Перше чудо Ісуса Христа було перетворення води на вино ! Якби у вині було зло він би цього не робив! :IMHO1:
Не хочу лишати Вас віри, але... Якщо гарно почитати Євангеліє від Іона, то можна зрозуміти, що Ісус трохи попрацював на виноградниках. А якщо враховувати, що тоді всі, хто вирощував виноград, робив і самостійно вино, то він і знав деякі секрети. Тоді, наприклад, вино наливали з однієї і тої самої посудини. В якій залишалися: трохи старого осаду та винне каміння. Якщо цій посудині було декілька десятків років, то... налийте туди простої води і побачите! Ви отримаєте ВИНО, але без спирту. Але треба враховувати, що в деяких країнах чомусь вином також називають навіть виноградний сік (може тому що це є сировина для вина?). От і все чудо :)

Share this post


Link to post
Share on other sites
Тоді, наприклад, вино наливали з однієї і тої самої посудини. В якій залишалися: трохи старого осаду та винне каміння. Якщо цій посудині було декілька десятків років, то... налийте туди простої води і побачите! Ви отримаєте ВИНО, але без спирту. Але треба враховувати, що в деяких країнах чомусь вином також називають навіть виноградний сік (може тому що це є сировина для вина?).

На Закарпатті і зараз на виноград кажуть вино, і осад з винним каменем, що роками зберігався не рідкість і воду до нього доливають, а щось доброго з цього ні вкого не виходило... А яка версія, що кількома хлібами і рибинами було нагодовано тисячі людей?

Share this post


Link to post
Share on other sites
На Закарпатті і зараз на виноград кажуть вино, і осад з винним каменем, що роками зберігався не рідкість і воду до нього доливають, а щось доброго з цього ні вкого не виходило... А яка версія, що кількома хлібами і рибинами було нагодовано тисячі людей?
Я тільки "трохи" :af: розуміюсь в винограді, а про хліб це не до мене... А те що їм не вдавалось, так не весь осад підходить! Кожний сорт винограду бродить не так як інші. Та ще грає роль місцевість. Та рік. Це так складно... :) Мої каталогізатори відносно молоді. Починаються тільки з 1811 року. Та і мало там країн. України там немає. Тому про Ваше вино зовсім нічого не скажу.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Це так складно...

Нічого тут складного нема- у нас всі вміють робити вино з води , віджимок і осаду - це називається "друге вино" -тільки ще треба цукру і час , щоб все це перебродило. Але ця штука уже дійсно тільки для вимивання мізків... :angry: Edited by Кочут

Share this post


Link to post
Share on other sites
Кустарщина всегда дороже... И хуже!!!

Дилетанти побудували Ковчег, а професіонали - Титанік.

Share this post


Link to post
Share on other sites
От і все чудо

Це так складно.

Я тільки "трохи" розуміюсь в винограді,

А на чому "добре"? Edited by Struk 07

Share this post


Link to post
Share on other sites
А на чому "добре"?
Я спеціально написав "трохи". Бо... мене вчили дивитись за виноградниками, та робити підготовчі операції по переробці винограду, раніше, чим мені було дозволено ЦЕ пробувати. Раніше, чим я почав я вивчати букви :umora: Хоча букви, та цифри (та деякі обчислення) я вивчив раніше, чим пішов в школу!
Дилетанти побудували Ковчег, а професіонали - Титанік.
Если анализировать ковчег, то здесь должны были работать не просто профессионалы, а те кто знаком с генетикой и многими космическими технологиями , которые нам не известны. А что касаемо Титаника, то если верить некоторым источникам, его изначально собирались утопить. Бизнес... Задайте в поисковиках ключевое слово, вместо Титаник, Олимпик. Тогда может поймёте к чему я веду... Edited by vineshop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Наткнулся на один из способов укупорки винных бутылок.Ничего сложного даже для меня,косорукого :hi:Сайт

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...