Вадим Попов Опубликовано 8 октября, 2020 Share Опубликовано 8 октября, 2020 Отаке якщо знайшов в пастці, тепер це мій домашній улюбленець [emoji6]Надіслано від мого M2004J19C, використовуючи Tapatalk Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 8 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 8 октября, 2020 13 минут назад, Вадим Попов сказал: Отаке якщо знайшов в пастці, тепер це мій домашній улюбленець Це соня. чудова тварина і якраз підходить до домашнього утримання. тільки їм потрібна сплячка , інакше вона повільно загине. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 8 октября, 2020 Автор Share Опубликовано 8 октября, 2020 Соня лісова дуже добре приручається з малого віку. В ранньому віці добре п'є молоко (розведену «дитячу суміш») з піпетки, у віці від 2-х тижнів до 3-х місяців надає перевагу комахам, особливо охоче їсть коників, великих нічних метеликів, «борошняних червів». За один день з'їдає близько 10-20 комах. Воду п'є часто, дуже любить ягоди та фрукти. Активна переважно у вечірні години. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Макарыч57 Опубликовано 8 октября, 2020 Share Опубликовано 8 октября, 2020 Да непохожи они ни нахомяков ни на сусликов. Как толстые мыши, а хвосты обрубки по 1 сантиметру. Нарыли нор под яблоней и в клубнике. Нутрии интересные животные, но заводить для мяса или шкур я бы не стал. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 28 ноября, 2020 Автор Share Опубликовано 28 ноября, 2020 Пока пчёлы зимуют -занимаемся разведением нутрий))) Вот думаю, а если самца не забирать от самок, чтоб так и плодились лет этак 2-3, забирать только приплод подрощеный.. Самец не будет причинять вред малым? У кого есть опыт?? 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 28 ноября, 2020 Share Опубликовано 28 ноября, 2020 1 година тому, Cfif сказав: У кого есть опыт?? Ось група у фейсбуі по розведенню нутрій... Багато корисної інформаії Може там знають. https://www.facebook.com/groups/1622940734461459 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 28 ноября, 2020 Share Опубликовано 28 ноября, 2020 7 часов назад, Cfif сказал: Пока пчёлы зимуют -занимаемся разведением нутрий))) Вот думаю, а если самца не забирать от самок, чтоб так и плодились лет этак 2-3, забирать только приплод подрощеный.. Самец не будет причинять вред малым? У кого есть опыт?? Зазвичай проблем немає, але хоча і дуже рідко бувають агресивні самці. Власного досвіду немаю (це із слів практиків які тримають гаремами). Проблема криється в іншому - самці будуть покривати самок у перший-третій день після пологів що в свою чергу призведе до зменшення кількості щенят в приплоді, виснаження самок .Але люди так тримають, тож пробуйте. Я б порадив трохи інакше : -формуєте косяк з 6-8 молодих самок одного віку. У 7-8 місяців запускаєте у вольєр з самцем на 2-3 місяці. Потім самця забираєте. Після щеніння всіх самок у вольєрі запускаєте самця коли від останніх родів минуло 3 тижні. Або другий варіант:- все те саме що вище, тільки після родів самця вже не підпускаєте. Молодняку 2 місяці - самок на м`ясо. І новий цикл з молодими самками як описано вище. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 28 ноября, 2020 Share Опубликовано 28 ноября, 2020 8 часов назад, Cfif сказал: Пока пчёлы зимуют -занимаемся разведением нутрий))) Вот думаю, а если самца не забирать от самок, чтоб так и плодились лет этак 2-3, забирать только приплод подрощеный.. Самец не будет причинять вред малым? У кого есть опыт?? Гарні самки. Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 28 ноября, 2020 Автор Share Опубликовано 28 ноября, 2020 13 минут назад, Серж 82 сказал: у вольєрі запускаєте самця коли від останніх родів минуло 3 тижні. Велике питання що самець буде робити з малими.. Коли вони при ньому народжені це питання.. а коли вони просто чужі ніби. тільки мішають -може порвать на раз -два... 15 минут назад, Серж 82 сказал: все те саме що вище, тільки після родів самця вже не підпускаєте а так довго дуже..)) хочеться щоб і рибку ну і далі по тєксту)) Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 28 ноября, 2020 Share Опубликовано 28 ноября, 2020 4 минуты назад, Cfif сказал: Велике питання що самець буде робити з малими.. Коли вони при ньому народжені це питання.. а коли вони просто чужі ніби. тільки мішають -може порвать на раз -два... Треба пробувати, не можу сказати із впевненістю. Вольєр великий тож може агресії на малечу не бути. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 декабря, 2020 Share Опубликовано 8 декабря, 2020 6 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 8 декабря, 2020 Share Опубликовано 8 декабря, 2020 яке воно страшне,хоча приходилось їсти-мясо досить вкусне 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 8 декабря, 2020 Share Опубликовано 8 декабря, 2020 тримаю тільки курочки.несуться добре -головне,щоб корм був збалансованийґ-тому мішаю і макуху,і кукурудзу,ракушку.І само собою пшениця і ячмінь.Останній мелю і варю з кухонними відходами.деколи добавляю кільку по 15 грн за кг якщо вдається купити.Пшениця своя(пай) 4 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 8 декабря, 2020 Share Опубликовано 8 декабря, 2020 5 часов назад, wwlo сказал: яке воно страшне,хоча приходилось їсти-мясо досить вкусне Ковбаса - бомба 7 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
wwlo Опубликовано 9 декабря, 2020 Share Опубликовано 9 декабря, 2020 7 годин тому, Серж 82 сказав: Ковбаса - бомба молодець-хазяїн 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 9 декабря, 2020 Share Опубликовано 9 декабря, 2020 8 часов назад, wwlo сказал: молодець-хазяїн В селі є більше можливостей їсти натур продукти. Як казала моя баба: -«хто годен, той не голоден» 3 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 5 января, 2021 Share Опубликовано 5 января, 2021 В 28.11.2020 в 19:37, Cfif сказал: В 28.11.2020 в 19:22, Серж 82 сказал: у вольєрі запускаєте самця коли від останніх родів минуло 3 тижні. Велике питання що самець буде робити з малими.. Коли вони при ньому народжені це питання.. а коли вони просто чужі ніби. тільки мішають -може порвать на раз -два... Вчора пустив самця до самки з малечею ( малим три тижні). Все норм, малі тримаються подальше від самця. Головна в вольєрі самка. Вольєр -1,2 на 3 м. Вчора як підпустив то бачив як самець нюхав малих, я понаблюдав трохи, а потім малі повтікали в другий куток. Самець з самкою сидів до моменту родів. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 2 июня, 2021 Автор Share Опубликовано 2 июня, 2021 Начинаем разводить "шоколад"..)) 5 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 31 октября, 2021 Share Опубликовано 31 октября, 2021 Вчора купив 3 тушки нутрій... (100грн\кг) - майже тисяча пішла, але зате гора смачного і корисного м'яса... Саме цікаво що люди тримають багато нутрій а м'яса їх ніколи не їли Хай не їдять... нам більше буде... 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 9 декабря, 2021 Share Опубликовано 9 декабря, 2021 За совдепії тримали заради шкіри, а м'ясо в утиль або на корм чорнобуркам. Зараз навпаки - шкіра в утиль. Років з 8-10 назад ще збирав шкіри, пошив дружині два полушубки, решту здавав бо ще була більш менш ціна. Зараз шкіри викидаю. 2 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 декабря, 2021 Share Опубликовано 9 декабря, 2021 3 години тому, Серж 82 сказав: Зараз шкіри викидаю. От такі вироби від 10 т.грн. 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 9 декабря, 2021 Share Опубликовано 9 декабря, 2021 51 минуту назад, Бджолопотам сказал: От такі вироби від 10 т.грн. МЕні шили на фабриці жилети зі шкурок. Здав їх під реалізацію на ринок, там влупили на них космічні ціни і нічого не продалося. Короче ледве попродав по своїх знайомих. Більше займатись тим відпало бажання 2 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Бджолопотам Опубликовано 9 декабря, 2021 Share Опубликовано 9 декабря, 2021 14 хвилин тому, Серж 82 сказав: Здав їх під реалізацію на ринок, там влупили на них космічні ціни і нічого не продалося. Є люди які спочатку заробляють собі репутацію, а потім репутація працює на них... А є які зроблять накрутку 300% і дивуються чого бізнес не йде... Ось те покривало за 11 тисяч - ну хто його купить, в контексті того що шкірки і по 50 гривень не хочуть купувати 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Серж 82 Опубликовано 10 декабря, 2021 Share Опубликовано 10 декабря, 2021 7 часов назад, Бджолопотам сказал: Є люди які спочатку заробляють собі репутацію, а потім репутація працює на них... А є які зроблять накрутку 300% і дивуються чого бізнес не йде... Ось те покривало за 11 тисяч - ну хто його купить, в контексті того що шкірки і по 50 гривень не хочуть купувати Я не спец у тім бізнесі, але там і затратна частина є. Скажімо я платив за пошив полушубків 800 грн (100$), жилети по 500 грн. Плюс ще вичинка. Правда жилети були кролячі то там лиш вичинка, а нутрії -вичинка, стрижка і фарбування, то сума набігала. Але я шив на фабриці (оплата через касу) тому може і дорого. Ті специ з Тисмениці що шиють собі на дому то звичайно що собівартість нижча. 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Cfif Опубликовано 10 декабря, 2021 Автор Share Опубликовано 10 декабря, 2021 22 часа назад, Бджолопотам сказал: Ось те покривало за 11 тисяч - ну хто його купить, в контексті того що шкірки і по 50 гривень 30 шкур по 50 грн.= 1500грн. + вичика 30*100 (мінімум) ще 3 000. вже маємо 4500 Пошив за хутро візьмуть 2 000 як пить дать -вже маємо 6500. А наші торгаші якщо матемуть менше 100% навару не візьмуть продавати. Вже вийде 13 000 грн. Отож 11 тисяч це ще халява... Виходить що той хто це все закалапуца всім винен і нічого не заробив..)) 1 1 Цитата Ссылка на комментарий Поделиться на другие сайты More sharing options...
Рекомендуемые сообщения
Присоединяйтесь к обсуждению
Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.