Jump to content
Форум на ТочкУ
medolub

Мед не кристалізується

Recommended Posts

Да что выговорите! Если вы такой специалист в торговле, то должны знать, что существует определенная категория покупателей, которым всегда будет все плохо...
100%, а есть еще такая категория пользователей........ Я не провоцирую Вас случайно, извините если что???... :umora::umora: Edited by Tolstiy
Link to post
Share on other sites

Всегда с такой категорие покупателей нахожу компромисный вариант. Клиент всегда прав. Обострив ситуацию могую потерять еще не один десяток потенциальных покупателей. Такой подход никогда не подводил.

Link to post
Share on other sites
В этом вопросе 100% вина пчеловода который продал данный мед клиенту.

А я бы поделил вину 50/50. :ah: Покупать бутылек меда хорошенько не разобравшись с его качеством и происхождением очень безответственно. :dntknw:
Всегда с такой категорие покупателей нахожу компромисный вариант. Клиент всегда прав. Обострив ситуацию могую потерять еще не один десяток потенциальных покупателей. Такой подход никогда не подводил.

Это первое правило торговли- никаких конфликтов с покупателями. :ay:
Link to post
Share on other sites

Обращаем внимание на тему. Все, что непонятно что перенес в "Не в тему."

Link to post
Share on other sites
непонятно что

Спасибо, вы ведь для того и существуете, чтобы облегчать общение. Очень кстати на форуме появилась возможность пройти курсы пчеловодов экстерном. Запись идет бойко, скоро даже потомственные градирняки будут шпрехать на пчеловодном, что мама не горюй! :ay::az:
Link to post
Share on other sites
Они будут рыться, колупаться, принюхиваться, пробовать на зуб сто раз, купят и все равно уйдут с чувством, что их надули. Часть из них потом и возвращается назад, накрутив себя дома очередной порцией сомнений и страхов. Не надо разбираться с такими людьми и пытаться им что-то доказать.
Таким покупателям даю совет как приобрести 100% мёд :Покупаеш пасеку ,выезжаеш в поле на кочёвку ,сахаром не корми ,антибиотики не применяй и будет тебе счастье кушать 100% мёд Хорошо что такие Горе покупатели встречаются очень редко
Link to post
Share on other sites

Торгував і я колись на базарі продуктами бджільництва, та не витримав конкуренції! Важко конкурувати з пасічником у якого з десяток сортів рідкого "справжнього"меду , особливо в зимовий період, а найцікавіше те, що такий пасічник про кочівлю взагалі нічого не розуміє, та ще й перевернувши догори дном таку банку видно сліди перегріву. ТО СКАЖІТЬ ПРО ЯКУ СОЛІДАРНІСТЬ МОЖНА ГОВОРИТИ???

Link to post
Share on other sites
та ще й перевернувши догори дном таку банку видно сліди перегріву. ?
Подробнее как определить перегрев догоры дном Просвятите будь ласка
Link to post
Share on other sites
Подробнее как определить перегрев догоры дном Просвятите будь ласка

Мабуть, видно кіптяву від багаття, на якому гріли банку :IMHO::dntknw: До речі, той же Ю.М., здається, продає декристалізатори, які "розпускають" мед при температурі не вищій 40 градусів.. Чому обов"язково перегрів? :dntknw:
Link to post
Share on other sites
та ще й перевернувши догори дном таку банку видно сліди перегріву. ТО СКАЖІТЬ ПРО ЯКУ СОЛІДАРНІСТЬ МОЖНА ГОВОРИТИ???

А й правда, він перегрів а Ви ні- не солідарно якось... :)
Link to post
Share on other sites
та ще й перевернувши догори дном таку банку видно сліди перегріву. ?
Подробнее как определить перегрев догоры дном Просвятите будь ласка
Якщо закристалізований мед розтопити на паровій бані! Та ще й не продати його протягом двох тижнів! Свіжий мед ніколи не утворить кристали цукру, які осідають на дно після розігріву. А коли таку банку перевернути дном догори, то посипляться кристалики з дна і до кришки банки. Після такого розігріву, у тому меду залишається лише "кіптява після багаття" :hi:
Link to post
Share on other sites
Якщо закристалізований мед розтопити на паровій бані! Після такого розігріву, у тому меду залишається лише "кіптява після багаття" :hi:
Если на паровой бане --с трудом понятно А если прямо на костре без бани то как в таком случае определить перегрев
Link to post
Share on other sites
Свіжий мед ніколи не утворить кристали цукру, які осідають на дно після розігріву.

В мене бували випадки, коли у свіжовідкачаній акації на дні посудини виявлялися кристали торішнього соняха... :ah: І нічого не грів. :dntknw:
Link to post
Share on other sites
Из-за повышенного оксиметилфурфуролла
если не ошибаюсь это вещество выделяется при перегреве меда :wave: вопрос надо ставить немного в другой плоскости, лаборатории то у нас браковые :IMHO1:
да и это в самом деле очень влияет на человека от этого может быть рак Edited by Сергей Рошка
Link to post
Share on other sites

Що цікаво Гречаний до ціх пір рідкий як будто тількіщо відкачаний, а акація підгусла але не така як повинна бути, напевно щось потрапило іще. От що гречаному недає кристалізуватися цікаво хтось знає?

Link to post
Share on other sites
От що гречаному недає кристалізуватися цікаво хтось знає?

напевно щось потрапило іще.

:)
Link to post
Share on other sites

НУ так :dntknw: просто що в цей період(збору з гречки) таке може дати. А пахне до цих пір так що можна кайф зловить :ay:

Link to post
Share on other sites
що гречаному недає кристалізуватися

я думаю в этом случае одна проблема - несозрел мёд есть ещё причина- переплавили. но не в вашем случае, надеюсь. Он, в отличие от остальных видов, кристаллизуется очень быстро (где-то месяц после сбора) и довольно твёрдо. Edited by blek-269
Link to post
Share on other sites
одна проблема - несозрел мёд

Зрілий однозначно. Заливали під печатку від планки до планки.
есть ещё причина- переплавили

То ж для себе. Яке плавлення, такого ніколи не робив ні під яким предлогом. Навіть в гарячий чай не кидаю! Нашо мені тей оксиметилфурфурол. В прошлому році все як має бути засахарився, а це стоїть і пахне - ні я не проти навіть краще так :umora:
Link to post
Share on other sites
То ж для себе. Яке плавлення, такого ніколи не робив ні під яким предлогом. Навіть в гарячий чай не кидаю! Нашо мені тей оксиметилфурфурол. В прошлому році все як має бути засахарився, а це стоїть і пахне - ні я не проти навіть краще так :umora:
Привезіть в Харків півлітри,хочу придбати і поставити в погріб на кілька років - цікаво,що буде з ним далі.
Link to post
Share on other sites

Де я а де Харків (як по Задорнову- где я а где завтра :umora: ). Приїдьте та візьміть :az: . Я вже теж подумую відлити в окрему тару та поставити на зберігання як добре вино.

Link to post
Share on other sites

при якій температурі потрібно зберігати мед? в квартирі некресталізувався, а той самий тільки в кладовій навпаки кристалізується.

Link to post
Share on other sites
В прошлому році все як має бути засахарився, а це стоїть і пахне - ні я не проти навіть краще так

Скоріш за все - якесь звичайне чудо... :) А може якась магнітна буря, якийсь енергетичний потік змінив структуру меду.. :ah:
Link to post
Share on other sites
В прошлому році все як має бути засахарився, а це стоїть і пахне - ні я не проти навіть краще так

Скоріш за все - якесь звичайне чудо... :) А може якась магнітна буря, якийсь енергетичний потік змінив структуру меду.. :ah:
Великий вплив на кристалізацію має не тільки сам склад, а умови. Зауважив, що свіжоналитий мед у скляній посуді при стабільній температурі довго не кристалізується (місяцями і пошарово з крупними кристалами), а той же у бідоні при зниженні температури і перемішуванні за два-три дні на однорідну мілкозернисту тверду масу.
Link to post
Share on other sites
при якій температурі потрібно зберігати мед? в квартирі некресталізувався, а той самий тільки в кладовій навпаки кристалізується.
Колись одна "баба" на ринку у мене влітку купила мед (свіжий, рідкий), а через день приносить його назад невдоволено і каже: "Ваш мед з цукру!" і дає мені банку меду, який закристалізувався повністю! Питаю в неї де вона його зберігала, а вона "Як де? Звичайно в холодильнику!". А я партію свого меду (рідкого) продавав ще місяць...
Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...