Перейти к содержанию

Спирт


Рекомендуемые сообщения

Парогенератор майже готовий,тени треба врізати.(не втримався похвалився :ah: )post-2264-1358679549_thumb.jpg
Пане Gucul,як завжди :hi: Коли Ви спите? Заздрю вашій працездатності... :az:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Парогенератор майже готовий,тени треба врізати

а нержавійкапаялась чи зварювалась? :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Парить когда будем??? ah.gif

Сподіваюсь,тени уже врізані?!! :umora: КОГДА??? :az: парок і до нас дійде? :ah:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Парогенератор майже готовий,тени треба врізати

а нержавійкапаялась чи зварювалась? :hi:
Варив півавтоматом.Освоїв і пайку,так як дрібні деталі і тонкі трубки важко герметично заварити.
Сподіваюсь,тени уже врізані?!! :umora: КОГДА??? :az: парок і до нас дійде? :ah:
Прийдеться потерпіти, десь після другого-третього разу піде якісний продукт, поки апарат не очиститься.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Прийдеться потерпіти
Потерпим.А это что за аппарат,трамбон какой-то или ректификационная колонна?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Прийдеться потерпіти
Потерпим.А это что за аппарат,трамбон какой-то или ректификационная колонна?
Ні,бражна колона, в РК зверху дефлегматор.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 2 weeks later...
Настаоювати треба на калгані, теж впливає, тільки в правильний бік :)
І, відповідно,КОЗАЦЬКОМУ РОДУ-НЕМА ПЕРЕВОДУ!!! :az::ax:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Настаоювати треба на калгані, теж впливає, тільки в правильний бік

Рецептом поділитесь??? :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Рецептом поділитесь???

Півлітрову банку до верху заповнюєм корінням калгана і заливаєм спиртом, через 2 тиждні настоянку зливаєм і заливаєм свіжим спиртом, через два тиждні знову. Потім 30-40грам настоянки виливаєм у 0.5 літра горілки чи самогонки і споживаєм, тільки в міру, пляшка на троїх, не більше і добра закуска. Надмірне споживання приводить до плачевних наслідків, тому в кого погані гальма, краще не починати :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

0.5 літра горілки чи самогонки і споживаєм, тільки в міру, пляшка на троїх, не більше і добра закуска. Надмірне споживання приводить до плачевних наслідків, тому в кого погані гальма, краще не починати

Дякую. :hi:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

корінням калгана

А где его найти, или что ето такое??? :dntknw:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

корінням калгана

А где его найти, или что ето такое??? opr06K94.gif

Теж цікаво що воно таке? Незнаю. :ah:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Теж цікаво що воно таке? Незнаю.

Нашол в нете, у нас такого я не встречал.. :dntknw:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Теж цікаво що воно таке? Незнаю.

Нашол в нете, у нас такого я не встречал.. :dntknw:
В студентські роки товариш з Надвірної (син лісничого) пригощав калганівкою (ще називав козацьким коренем) і говорив , що сам добуває його . Значить мав би в районі Карпат рости :dntknw:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В Карпатах росте, в Прикарпатті і Закарпатті також http://www.logovo.info/main.mhtml?Part=10&PubID=1428

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Ні,бражна колона, в РК зверху дефлегматор.
А можна детальніше про бражна колона і як вана працює ? Або відео глянути в роботі?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Проверил практикой! Спиртометр тонет ... Делаем самогон, как обычно. Осаживаем сивушные масла щёлочью и перегоняем вторично. Затем марганцовка и снова перегоняем. Вторую и третью перегонки (разводим водой 1 к 3-4) - исключительно "на водяной бане", чтобы сусло не кипело, учитывая что температура кипения спирта 78,39 °C. Во вторичных перегонах использовать продукт выше 65Град/% (меньшая концентрация сивушных масел и т. п.) для последующих действий. Фракции ниже - собираем отдельно и всё по кругу.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Проверил практикой! Спиртометр тонет ... Делаем самогон, как обычно. Осаживаем сивушные масла щёлочью и перегоняем вторично. Затем марганцовка и снова перегоняем. Вторую и третью перегонки (разводим водой 1 к 3-4) - исключительно "на водяной бане", чтобы сусло не кипело, учитывая что температура кипения спирта 78,39 °C. Во вторичных перегонах использовать продукт выше 65Град/% (меньшая концентрация сивушных масел и т. п.) для последующих действий. Фракции ниже - собираем отдельно и всё по кругу.
Голови і хвости відсікаєш?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Голови і хвости відсікаєш?

Я-я! Во вторичную переработку...
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

щёлочью и перегоняем вторично. Затем марганцовка
Добавлю-хімію стараюсь невикористовувати,проміжну очистку оливами і активованим вугіллям.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А я нічим не чищу... тільки хвости на перегонку. Та й, в принципі, спиртом не захоплююсь. А так десь градусів 45-50 саме то. :az:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

тільки хвости на перегонку.
Голову тоже отсекать обязательно надо.Там самое повидло.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Голову тоже отсекать обязательно надо.Там самое повидло.
А если с сухопарником?
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А если с сухопарником?
О сухопарнике нет единого мнения.Защита от брызгоуноса,дополнительное укрепление-тут работает однозначно.А от голов-вероятнее всего поначалу немножко отберет,но по мере нагревания будет отдавать в продукт :IMHO1:
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...