Перейти к содержанию

Жінки-пасічники


Рекомендуемые сообщения

http://vidomosti-ua.com/news/45222 Пропоную тему про жінок - пасічників. Прошу підтримки.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

— Мій чоловік навіть не підходить до бджіл, — розповідає Надія Сидорівна. — На пасіці господарюю я сама. .... навіть столярні роботи виконую сама: збити вулика, оснастити рамку — для мене не проблема.
Це ж як потрібно "любити" дружину, щоб навіть вулики вона сама робила. Вважаю, що це дуже важка праця як для жінок.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Оскільки Горохівський район визнано благополучним щодо інфекційних та інвазійних захворювань, то у нас вигідно продавати не тільки продукцію бджільництва, а й самі бджоли. Один пакет, у якому невелика сім’я, вартує 550 гривень. Часто до нас приїжджають закупляти бджіл зі східних областей України, а також із Росії.
А де це Вона пасічникуе, де цей Горохів розташований??
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Вважаю, що це дуже важка праця як для жінок.

У нас рівноправ`я, тож повинно бути у всім. :umora::umora::umora: А серйозно, то у мене сусідка почала теж займатись цією справою. Втому році подарував їй рій, то цього року гарненько працює.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

У меня соседка напротив, тоже пчеловод! Я уже в другой теме писал, прикупила два пакета, а за зиму три семьи отошли! Просился посмотреть на погибшие семьи, не пустила... та шо там на них смотреть-потравили их! Так а Вы что за всю зиму не разу не слушали их или не заглядывали, кто мог их потравить в начале марта :dntknw: ??? Сосед-зараза.. :blink: .. Я ухахатывался, у них с соседом взаимопонимание и любовь!!

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А серйозно, то у мене сусідка почала теж займатись цією справою. Втому році подарував їй рій, то цього року гарненько працює...
... рій чи сусідка? :umora: У мене аж дві сусідки тримають пасіку. Одна вже пенсіонерка, інша - близько 30 років. Правда обидві стали поневолі пасічниками: повмирали батьки.
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В мене дід тримав бджіл і його сестра - баба Галя. Дід мав велику пасіку - 50-80 лежаків, вивозив на кочівлю, але великими медозборами міг похвалитись не завжди. А от баба Галя тримала в селі у садку 10 сімей щороку мала від них 10 бідонів меду по 50 л. І дід завжди до неї за порадами їздив, як до професіонала. До речі, зараз баба Галя ще жива - їй 84 роки і ще має 2 вулики для себе.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • 8 months later...
http://ukurier.gov.ua/uk/articles/hto-bdzh...ni-ne-spadut/p/ Тут наведені розповіді про родину Шотіків з Луцька і зокрема про пані Марію, яка вже кілька років займається бджільництвом. http://volga.lutsk.ua/ukr/rubrics/working_hands/1067/ post-218-1360164942_thumb.jpg
Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Алёнка changed the title to Жінки-пасічники

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...