Jump to content
Форум на ТочкУ
Sign in to follow this  
sij

Медовые напитки

Recommended Posts

Відмінне запитання!Я теж ним переймаюсь ось вже два роки,а запитати форумчан чомусь недомислив...
Я знайшов по Україні підприємство, але воно знаходиться в Дніпропетровську і я не впевнений що там можна взяти невелику кількість.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Підкажіть де можна придбати, в роздріб, коркові пробки для пляшок.

Ось тут. Інтернет - магазин, здається. :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Підкажіть де можна придбати, в роздріб, коркові пробки для пляшок.

Ось тут. Інтернет - магазин, здається. :hi:
Бортник мерси :hi: . Отличный сайт для "Избранного". Интересно есче, как обслуживание у них?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Отличный сайт для "Избранного". Интересно есче, как обслуживание у них?

Эти ребята регулярно торгуют своим скарбом на девятинах у деда Васыля, поэтому источник вроде надежный. :IMHO1:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Підкажіть де можна придбати, в роздріб, коркові пробки для пляшок. Заздалегідь вдячний

Мені прислав знайомий пасічник з Дніпропетровщини цілий мішок рік тому. Якщо актуально, то можу надати Вам його телефон. Замовляючи корки, обов"язково звертайте увагу на їх діаметр - вони є різні! :hi:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Підкажіть де можна придбати, в роздріб, коркові пробки для пляшок. Заздалегідь вдячний

Мені прислав знайомий пасічник з Дніпропетровщини цілий мішок рік тому. Якщо актуально, то можу надати Вам його телефон. Замовляючи корки, обов"язково звертайте увагу на їх діаметр - вони є різні! :hi:
Дуже вдячний за підказки, на діаметри я вже звернув увагу. Спробую замовити через магазин, на який дав посилання Бортник, якщо не вийде буду звертатись до вас.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Я теж вдячний Бортнику за підказку.А тепер ось міркую,яке співвідношення має бути між діаметром пляшки та коркА,щоб трималось добре і чи треба термоусадну обв"язку замовляти?

Share this post


Link to post
Share on other sites
А тепер ось міркую,яке співвідношення має бути між діаметром пляшки та коркА,

Тут порадити нічого не можу, бо не знаю.
щоб трималось добре і чи треба термоусадну обв"язку замовляти?

Термоусадочний ковпачок використовують більш в естетичних цілях.

Share this post


Link to post
Share on other sites
А тепер ось міркую,яке співвідношення має бути між діаметром пляшки та коркА,щоб трималось добре

Там вже все без нас обміркували. Ви поміряйте діаметр своєї пляшки і під нього замовляйте корок, бо корки роблять під стандарт горловини пляшок.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Там вже все без нас обміркували. Ви поміряйте діаметр своєї пляшки і під нього замовляйте корок, бо корки роблять під стандарт горловини пляшок.
цікаво а який стандарт??? допустим яким діаметром корки для звичайних пляшок з-під вина???

Share this post


Link to post
Share on other sites
Дуже вдячний за підказки, на діаметри я вже звернув увагу. Спробую замовити через магазин, на який дав посилання Бортник, якщо не вийде буду звертатись до вас.
там мінімальне замовлення 100 грн. цікаво а доставка за чий рахунок???

Share this post


Link to post
Share on other sites
цікаво а який стандарт??? допустим яким діаметром корки для звичайних пляшок з-під вина???

Корки різного діаметра, на тому сайті, на я давав посилання, можна спитати.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ще одне питання : як зберігається домашнє вино під наглухо закоркованою пробкою??? воно не може прокисати?? чи може перед закупорюванням потрібна додаткова обробка(пастеризація чи ще що..)...??? маю на увазі фруктово-ягідні вина :az:

Share this post


Link to post
Share on other sites
як зберігається домашнє вино під наглухо закоркованою пробкою???

Як і будь-яке інше, дуже добре.

Share this post


Link to post
Share on other sites
як зберігається домашнє вино під наглухо закоркованою пробкою???

Однозначної відповіді не може бути, бо багато чинників впливу. Назву основні, на мою думку. - Спиртуозність і вміст цукрів - повне припинення бродіння - остаточна оклейка (освітлення) - відсутність хвороб вина - умови зберігання (температура і т.д) - склад води для сусла ( вміст заліза, азотистих речовин і т.д) Можна продовжити.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Даю гарний рецепт Медової вишнівки У 3-х літровій банці 1 літр меду ( можна трошки менше) засипати майже до верху вишнями без кісточок і поставити на водяний затвор, або рукавицю і хай булькає... Через пару місяців можна пробувати - смакота, а "пяні" вишні можна їсти, або жінці на торт А ще рекомендую робити медовий оцет - 1літр меду на 4літра води кипяченої , накрити марлею і в теплому темному місці кілька місяців хай кисне... Вживати- на стакан води 2-3 чайні ложки оцету і трохи меду - дуже корисний і напій (як і яблучний оцет(уксус)- в інтернеті можна почитати. :az:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Підкажіть де можна придбати, в роздріб, коркові пробки для пляшок. Заздалегідь вдячний :hi:
Я використовую кришки від пласмасових пляшок - різьба підходить

post-2014-1280252863_thumb.jpg

post-2014-1280252934_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

После прошлогодних (считаю вполне обоснованных) замечаний по поводу диких дрожжей занялся я поиском нормальных реактивов для приготовления медового вина и не только. Вот предлагаю всеобщему вниманию сайт - там есть все! Реально все что я только мог себе представить ( даже сахаро спиртометр в одном), естьразличные винные элитные дрожжи по вменяемым ценам итп - короче смотриеть сдесь http://shop-vine.com/shop/category/domashnee-vinodelie/ Заказ приходит по почте, оплата по платежке в любом банке, платежка распечатывается у себя после оформления заказа в магазине. Там кстати есть и пробки - под бутылки, бутли итп. и инструмент для их запресовки. Кстати помогите советом. Если использовать покупные сортовые дрожжи - необходимо ли предварительно перед их добавлением устранять дикие дрожжи, которые содержатся в соке (виноградном например) и каким образом это сделать лучше ( чтобы не убить витамины и полезные вещества). PS Вчера разбирался с осадком медового вина на смородине - сижу на работе и прячу свои синие ногти)))

Edited by Pasha_max

Share this post


Link to post
Share on other sites
После прошлогодних (считаю вполне обоснованных) замечаний по поводу диких дрожжей занялся я поиском нормальных реактивов для приготовления медового вина и не только. Вот предлагаю всеобщему вниманию сайт - там есть все! Реально все что я только мог себе представить ( даже сахаро спиртометр в одном), естьразличные винные элитные дрожжи по вменяемым ценам итп - короче смотриеть сдесь http://shop-vine.com/shop/category/domashnee-vinodelie/ Заказ приходит по почте, оплата по платежке в любом банке, платежка распечатывается у себя после оформления заказа в магазине. Там кстати есть и пробки - под бутылки, бутли итп. и инструмент для их запресовки. Кстати помогите советом. Если использовать покупные сортовые дрожжи - необходимо ли предварительно перед их добавлением устранять дикие дрожжи, которые содержатся в соке (виноградном например) и каким образом это сделать лучше ( чтобы не убить витамины и полезные вещества). PS Вчера разбирался с осадком медового вина на смородине - сижу на работе и прячу свои синие ногти)))
На наданному вами посиланні є форум, там можна задати всі запитання які вас цікавлять, доречі спеціалісти досить приязні і дають хороші рекомендації. Доречі повідомлення Бортника #277 містить це посилання, ви просто неуважно перечитували дану тему, зекономили б час. Edited by Богдан

Share this post


Link to post
Share on other sites

Существует неплохая книжка И.И. Кораблёв "Медоварение и медофруктовое виноделие". Её можно приобрести, например, в Киеве на Петровке. Там, в 100 ряду, есть представитель от издательства. Но если нет желания Ехать на Петровку, можно выписать книжку по почте Но пересылка будет стоить дороже книги, по-этому одну книгу брать не выгодно.

Edited by vineshop

Share this post


Link to post
Share on other sites

Запитання для проффі: 1. Якім основним критеріям повинна відповідати медовуха?( колир, смак,аромат, градус.) 2. Чому в різних рецептах порізний час варіння меду? Взагалі навіщо переварювати? 3. Як правільно поступити при ароматизації вина, медовухі добовляти ароматичні трави до бродіння чи після і взагалі чи потрібно це робити? 4. Як првільно зщберегти винні дріжжді після бродіння? (вмене доброджуе виноградне вино 12* 6% цікру ) :hi: Зараз читаю http://vina-net.ru/vino/z.php?v=75310353&s=0 може кому теж буде цікаво.

Edited by ura

Share this post


Link to post
Share on other sites
Запитання для проффі:

На ці запитання є відповіді в книжці Горніча. Купив, прочитав і майже всі питання перестали існувати в принципі.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Запитання для проффі:

На ці запитання є відповіді в книжці Горніча. Купив, прочитав і майже всі питання перестали існувати в принципі.
+1 . Після прочитання книги, сам здивувався :blink: своїм жеж запитанням на форумі. Тим паче, що книгу придбати, що два пальці об асфальт :) .

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пане Struk 07 , наскільки я зробив для себе висновки, ви не "остання людина" в сфері медоваріння. Які прогнози "Гільдії медоварів", що до майбутнього славної, древньої професії? Які перспективи, плани? З пов. Богдан

Edited by Бджолопотам

Share this post


Link to post
Share on other sites
Які перспективи, плани?

Да, да!... Особенно нас интересуют, так сказать, э-э-э... "творческие планы" на ближайшее будущее :ah:;):wave:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...