Н. Петрович 1,626 Posted January 11 Share Posted January 11 Утепление есть, потолочины и мешковина 1 Quote Link to post Share on other sites
Н. Петрович 1,626 Posted January 11 Share Posted January 11 12 минут назад, Н. Петрович сказал: Утепление есть, потолочины и мешковина Еще у меня под потолочинами пленка и холстик, пчелы прижаты между улочками 1 Quote Link to post Share on other sites
Север 5,036 Posted January 11 Share Posted January 11 7 минут назад, Н. Петрович сказал: Утепление есть, потолочины и мешковина Продухи по боках зроблені, сирості, наче, не видно, тобто з вентиляцією гуд. Я б на вашому місці залишив би все як є. Потужна сім'я по другому й не сидітиме на повномедках. Вангую: придавить мороз, то вони підіжмуться до передньої стінки. 1 Quote Link to post Share on other sites
Север 5,036 Posted January 11 Share Posted January 11 9 минут назад, Н. Петрович сказал: Еще у меня под потолочинами пленка и холстик, пчелы прижаты между улочками Ну ця сім'я явно менша за попередню. Можна й так, тільки з власного досвіду знаю, що краще тоді крайні потолочини з обох боків прибирати. Quote Link to post Share on other sites
Avgust Vadim Poltava 7,712 Posted January 11 Share Posted January 11 (edited) 7 часов назад, Н. Петрович сказал: ...на полномедных рамках. Либо жарко, или расплод? Якшо розплід, то зверху буде харашо чути тепло. А жарко... Літом якшо жарко - то бородами звисають Edited January 11 by Avgust Vadim Poltava Quote Link to post Share on other sites
ромео 33,374 Posted January 11 Share Posted January 11 В 09.01.2021 в 20:53, ромео сказал: От як ти їх навчиш? Жіночка відео видалила... Напевне почали писати нехороші коменти 2 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 67,559 Posted January 11 Share Posted January 11 1 час назад, ромео сказал: Жіночка відео видалила... Напевне почали писати нехороші коменти Многие правильно писали , да видать правда не очень устраивала 3 Quote Link to post Share on other sites
Sanich 22,596 Posted January 11 Share Posted January 11 1 годину тому, ромео сказав: Жіночка відео видалила... Напевне почали писати нехороші коменти Що там було? Я не встиг подивитися. 1 Quote Link to post Share on other sites
Мико 67,559 Posted January 11 Share Posted January 11 8 минут назад, Sanich сказал: Що там було? Я не встиг подивитися. Оставили на 9-10 рамках Одна уже отошла , вторая чезез неделю отойдёт Но полоски от клеща поставили ,правда на крайние улочки где нет пчелы В смысле , хоть позно но полоски то поставили , главное до крещенских морозов успели 2 1 Quote Link to post Share on other sites
ромео 33,374 Posted January 11 Share Posted January 11 1 час назад, Мико сказал: Но полоски от клеща поставили ,правда на крайние улочки где нет пчелы Не просто поставили, а засунули всліпу, без будь-якого кріплення, між вуличками біля стінок в ледь-ледь привідкрите одіяльце, в повному корпусі рамок з невідомою кількістю бджіл. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Алексей Кременчуг 174 Posted January 11 Share Posted January 11 7 минут назад, ромео сказал: Не просто поставили, а засунули всліпу, без будь-якого кріплення Спички в полосках были, в "полосках от клеща и еще от варроатоза" - цитата. 1 час назад, Sanich сказал: Що там було? Я не встиг подивитися. 1 час назад, Мико сказал: Одна уже отошла , вторая чезез неделю отойдёт И еще 8 пустых ульев, слетевших еще осенью. 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 7,366 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 11 годин тому, Мико сказав: Многие правильно писали , да видать правда не очень устраивала Був одним написав пораду більше не робити так як вони роблять, отримав в відповідь погрози натравить на мене адміністрацію ютубу та інші нехороші слова. Після цього, молоді блогерські проекти лише підтримую Люди від критики отримують стрес, навіть якщо критика справедлива, в більшості випадків будуть чинити навпаки назло всім Edited January 12 by Олександр Коваль 6 Quote Link to post Share on other sites
Ворон 3,613 Posted January 12 Share Posted January 12 49 хвилин тому, Олександр Коваль сказав: Був одним написав пораду більше не робити так як вони роблять, отримав в відповідь погрози натравить на мене адміністрацію ютубу та інші нехороші слова. Після цього, молоді блогерські проекти лише підтримую Люди від критики отримують стрес, навіть якщо критика справедлива, в більшості випадків будуть чинити навпаки назло всім Ютубом користуюсь тідьки для пошуку потрібної інформації,а тратити свої нерви на ідіотів,це не моє. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
ss77 1,553 Posted January 12 Share Posted January 12 (edited) 21 час назад, Петрович 49 сказал: А точно здохла? Чи не вилізе частина метеликів через оті "вентотверстія" (отвори) на волю? Не вилізе! У кришці вирізане вікно і заклеєно дрібною сіткою. Edited January 12 by ss77 1 Quote Link to post Share on other sites
Макарыч57 901 Posted January 12 Share Posted January 12 Ночью был небольшой минус, сейчас 11.55, температура около ноля. А капуста даст фору подснежникам. 3 1 Quote Link to post Share on other sites
gardener 27,849 Posted January 12 Share Posted January 12 2 години тому, Макарыч57 сказав: А капуста даст фору подснежникам З підсніжників хоч меду можна накачати. А з капусти? 4 Quote Link to post Share on other sites
Макарыч57 901 Posted January 12 Share Posted January 12 2 часа назад, gardener сказал: З підсніжників хоч меду можна накачати. А з капусти? Эх.. знать бы где накачать капусты.. Завтра обещают целый день снег. А пока внук набрал что смог. 2 7 Quote Link to post Share on other sites
Джордж 3 Posted January 12 Share Posted January 12 Холодна зимівка. В 3 сімях розплід дав дотації й утеплив. Передають похолодння 14-17 градусив утепляти симї чи ні ? 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 7,366 Posted January 13 Share Posted January 13 12 годин тому, ромео сказав: чому рижики зимують на дворі? Quote Link to post Share on other sites
Valik740 1,394 Posted January 13 Share Posted January 13 10 минут назад, Олександр Коваль сказал: чому рижики зимують на дворі? Один переляканий знайомий пасічник дуже сильно не вірив що баки зимують під відкритим небом , і без утеплення ,я йому казав шо зимують норм вже багато років , все одно не вірив , пришлось поспорити з ним на пляшку віскі, . На фото він з права фоткае собі на телефон , напевне щоб показати то фото таким саме не віруючим.. Фото віскі показувати??? 7 Quote Link to post Share on other sites
ромео 33,374 Posted January 13 Share Posted January 13 1 час назад, Олександр Коваль сказал: чому рижики зимують на дворі? А їм що, заборонено? 4 Quote Link to post Share on other sites
ss77 1,553 Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) 1 час назад, Valik740 сказал: дуже сильно не вірив що баки зимують під відкритим небом Налякали!)) "Під відкритим небом"! Виявляється є холстик і дах!Чи не під відкритим небом, а під дахом! А я навіть не знав, що Бакфаст вимагають особливого догляду. У мене зимують як і аборигени. Стелини і джутовий мішок. Якщо сильний мороз, додаю мішок з соломою. Нарешті перший сніг! Трохи намело, але ще мете. Але це не на довго. У минулому році ні дощів, ні снігу. + 2, буде танути. Хоч землю зволожить. Edited January 13 by ss77 1 1 Quote Link to post Share on other sites
Олександр Коваль 7,366 Posted January 13 Share Posted January 13 (edited) 2 години тому, Valik740 сказав: Один переляканий знайомий пасічник дуже сильно не вірив що баки зимують під відкритим небом , і без утеплення ,я йому казав шо зимують норм вже багато років , все одно не вірив , пришлось поспорити з ним на пляшку віскі, . На фото він з права фоткае собі на телефон , напевне щоб показати то фото таким саме не віруючим.. Фото віскі показувати??? а чом би йому не зимувати? моя хмельницька сіра (тм) з південним корінням зимує і нічьо, на цукрі. За 3 десятиліття теплозалежні вже відсіялися і з розплодом не борюся, бо його немає в цьому році, до речі, за порадою пана @ДобровоЛ, кілька сімей лишив на пізньому соняху мож і в Вас вони вже відселекціонлвані таким чином. Хоча клімат в вас не такий різкоконтинентальний як у нас Edited January 13 by Олександр Коваль 2 Quote Link to post Share on other sites
ромео 33,374 Posted January 13 Share Posted January 13 А з нами сніг поки не хоче дружити... Quote Link to post Share on other sites