Jump to content
  • Announcements

    • Sanich

      Українська система селекції   11/18/2019

      Обговорюємо ідею створення української системи селекції за посиланням: http://tochok.info/topic/14420-українська-система-селекції   
Sign in to follow this  
Серж 82

Культура споживання меду

23 posts in this topic

Надихнуло мене під час сьогоднішнього сніданку- щоб діти пили чай з медом, це треба заставити. Один я п’ю чай з медом, а діти крутять носом- хочуть цукру. Я в шоці. 

І як я можу вплинути на культуру споживання в загальному, якщо не можу своїх дітей заставити. В принципі заставити можу але то не вихід

Share this post


Link to post
Share on other sites
27 минут назад, Серж 82 сказал:

Надихнуло мене під час сьогоднішнього сніданку- щоб діти пили чай з медом, це треба заставити. Один я п’ю чай з медом, а діти крутять носом- хочуть цукру. Я в шоці. 

І як я можу вплинути на культуру споживання в загальному, якщо не можу своїх дітей заставити. В принципі заставити можу але то не вихід

Треба перестати пити чай іперейти на  воду з медом.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Только что, Stol сказал:

Треба перестати пити чай іперейти на  воду з медом.

Ще сіфон потрібний для газіровки 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Только что, Серж 82 сказал:

Надихнуло мене під час сьогоднішнього сніданку- щоб діти пили чай з медом, це треба заставити. Один я п’ю чай з медом, а діти крутять носом- хочуть цукру. Я в шоці. 

І як я можу вплинути на культуру споживання в загальному, якщо не можу своїх дітей заставити. В принципі заставити можу але то не вихід

А придложіть їм літрів 200 на рік в догруску до кишенькових грошей, постаканчику в день 

А там видно буде,  чи продать,  чи самому почать їсти для реклами:umora:

А то в темі " Ціна меду" іде розмова що нема культури споживання , а всього потрібно з"їсти по 2кг чи уговорити купить друга 4кг:ae:

І ВСЕ нема меду на експорт

Share this post


Link to post
Share on other sites

Привчив свого меншого ,як профілактику від грипу, натщесерце ч.л.пилку або перги запити пів стакана теплої води з ч.л. меду і пів ч.л. настойки прополюса. Спочатку протестував, але завжди найдуться важелі впливу.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
35 минут назад, Валерій70 сказал:

Привчив свого меншого ,як профілактику від грипу, натщесерце ч.л.пилку

А вы уверены, что такими дозами не причиняете вреда? Насколько я слышал, пыльца довольно не однозначный продукт и употреблять регулярно её такими дозами явно не стоит. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 часа назад, Серж 82 сказал:

якщо не можу своїх дітей заставити

Я себя заставить пить чай с медом не мог :wave:, но лет семь назад пересилил - теперь чай с сахаром мне не такой :).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Хто хоче приучить до чаю з медом,  потрібно починати з акації, 

Акація , якщо зрівняти з соняхом майже невідчутна в чаї

Тільки чиста акація без примісей " майского"

Edited by AVA

Share this post


Link to post
Share on other sites
48 минут назад, shersand сказал:

Я себя заставить пить чай с медом не мог :wave:, но лет семь назад пересилил - теперь чай с сахаром мне не такой :).

Мені з цукром теж вже ніякий.

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 години тому, AVA сказав:

А придложіть їм літрів 200 на рік в догруску до кишенькових грошей, постаканчику в день 

А там видно буде,  чи продать,  чи самому почать їсти для реклами:umora:

А то в темі " Ціна меду" іде розмова що нема культури споживання , а всього потрібно з"їсти по 2кг чи уговорити купить друга 4кг:ae:

І ВСЕ нема меду на експорт

Всі друзі вже сидять на меду як наркомани, і я прихожу в гості і п'ю чай тільки з медом.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Только что, Urareno3643 сказал:

Всі друзі вже сидять на меду як наркомани, і я прихожу в гості і п'ю чай тільки з медом.

А синок на ничку мед у батька тягає:umora:

Діло до здачи а меду то :dntknw:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Чай, мед, высокая температура.... или это все забобны?

Share this post


Link to post
Share on other sites
3 години тому, Джаз сказав:

Чай, мед, высокая температура.... или это все забобны?

Забобони. Десь тут на форумі вже неодноразово обговорювалося це питання. Шкідливі речовини дійсно утворюються, але в такій кількості, що ми стільки меду фізично не з'їмо, щоб аж зашкодило.
Пошукав, навіть тема відповідна відкрита, 
О нагревании мёда И ОКСИМЕТИЛФУРФУРОЛЕ

Edited by Олег Мельник

Share this post


Link to post
Share on other sites
2 часа назад, Джаз сказал:

Чай, мед, высокая температура.... или это все забобны?

 

Только что, Олег Мельник сказал:

Забобони. Десь тут на форумі вже неодноразово обговорювалося це питання. Шкідливі речовини дійсно утворюються, але в такій кількості, що ми стільки меду фізично не з'їмо, щоб аж зашкодило.

Десь читав , це як з соняшниковою оліїю , сьогодні жариж полезно 

А до завтрого залишки розігрівати нільзя , бо жарина олія , через деякий час поступово стає концерогеном. 

Так і з медом ,

Налив заколотив випив , налив заколотив випив ......

Дивись так і зіма закінчилась , разом із медом :umora:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 година тому, AVA сказав:

 

Так і з медом ,

Налив заколотив випив , налив заколотив випив ......

 

А якщо зразу не вдалося випити, то можна знову пити десь через місяць-два:umora:

Share this post


Link to post
Share on other sites
Только что, gardener сказал:

А якщо зразу не вдалося випити, то можна знову пити десь через місяць-два:umora:

Та я ж наче про чай писав :umora:, його потрібно зразу випивать , бо до завтра концерогени заведутся

а вийшло :hmm: 

Share this post


Link to post
Share on other sites
11 година тому, Серж 82 сказав:

 щоб діти пили чай з медом, це треба заставити.

Спробуйте готувати консервацію фруктів і ягід без цукру. На кухонному столі має постійно стояти баночка з медом, накрита скляною кришкою для легкого доступу. Зранку поряд з медом має стояти баночка з консервованими без цукру фруктами чи ягодами  з такою ж скляною кришкою. Консервовані без цукру ягоди і фрукти завжди мають кислий смак. Тому буде природнє бажання підсолодити смакоту

Share this post


Link to post
Share on other sites
6 часов назад, Джаз сказал:

Чай, мед, высокая температура.... или это все забобны?

Зазвичай чекаємо поки більш менш прохолоне.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Коли дочці було ще до року теж "прививав" їй культуру споживання меду, додаючи потроха до чаю, то з свідомого віку до одинадцятого класу школи вона запаху меду не переносила. А  вже, будучи студенткою, сама зрозуміла його цінність і з солодкого вживає тільки мед. 

 Спочатку треба внушати що цукор - це зло.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 часов назад, dust сказал:

 з солодкого вживає тільки мед

И вот это вот ни конфет, ни тортиков, ни пирожных, ни йогуртов, ни сгущенки, ни булочек, ни пиченек, ни халвы, ни пахвалы, ни кофейка в стиках?

Edited by Джаз

Share this post


Link to post
Share on other sites

Тут,  скоріше,  про продукт в чистому вигляді або цукор або мед. А про вищеперераховані продукти, мабуть , точно  половина буде  відкинута, або обмежено.

Share this post


Link to post
Share on other sites
В 28.01.2019 в 09:49, Серж 82 сказав:

Один я п’ю чай з медом, а діти крутять носом- хочуть цукру.

Я взагалі не розумію як можна "паскудити" чай підсолоджуючи його цукром чи медом:dntknw::umora:

 

 

 

Edited by Бджолопотам

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×