Перейти к содержанию

БІЗНЕС-КАЛЬКУЛЯТОР ДЛЯ БДЖОЛЯРА


Рекомендуемые сообщения

https://uhbdp.org/ua/business-instruments/biznes-kalkulyator-dlya-bdzholyara

Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва представив для бджолярів новий сервіс - бізнес-калькулятор для бджоляра.

Яка собівартість меду та інших продуктів бджільництва? Яка рентабельність медового бізнесу? Коли планувати покупку нової медогонки? Скільки коштів потрібно акумулювати, щоб розвивати виробництво? На всі ці та багато інших питань відповість калькулятор, бджоляру потрібно тільки внести у програму всі дані про витрати і доходи.

Бізнес-калькулятор для бджолярів - це простий і доступний інструмент, використання якого не вимагає спеціальної підготовки. Переваги роботи з бізнес-калькулятором очевидні. Бджоляр працює, вносить в програму всі доходи і витрати, а калькулятор підраховує собівартість продукції, обчислює розмір прибутку, визначає рівень рентабельності виробництва.

Користувач калькулятора відстежує свій бізнес в динаміці, бачить слабкі та сильні сторони свого бізнесу, може проаналізувати отримані результати та вчасно зреагувати на ситуацію, що виникла. Всі дані архівуються в одному місці, інформація не губиться, систематизується, в будь-який момент можна швидко знайти необхідні матеріали.

За допомогою бізнес-калькулятора можна наперед прорахувати рентабельність виробництва тієї чи іншої продукц

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...