Перейти к содержанию

Не хлібом єдиним


Винодел

Рекомендуемые сообщения

Цього року на "БК"  на бази ім. Соїча  " Дід Василь" доповів. Серед широкого кола його знайомих є Валерій Галан, колишній военний а нині бізнесмен що мае ресторацію "Гетьман" на одеській трасі.Серед іншого він створює колекцію сіліконових фігур відомих особистостей, близько 30 фігур.(Аналогічну музеям воскових фігур). В експозиції відомі в світі українці і  знамениті іноземці українського походження… Серед них можливо буде і Петро Прокопович… Цю колекцію він плануе  зробити більш "оглядовою" розмістивши  її в цьому році в більш "людному " місці -музеї Другої Світової Війни в Київі (той що біля "баби").В дружній бесіді "ДіД" росповів знайомому пасічникові з Обухівського району Сергієві Івановичу про " наші" свічки- Волинська (неодноразово горіла на "Крузі") і  "ББУ- шну"(автор ідеї Юрій Рифяк) що єкспонувалась в Австралії на Апімондії і там була подарована. Друга більш "вагома"(в усіх сенсах)  на ії боках зображені сюжети Трипільської доби. Обидві свічки бачив  і був вражений, приголомшений, проникся гордощами за нас, належність до пасічників, українства... Сергія Івановича захопила ідея  створення Свічки. Для того, щоб ми всі (пасічники, що почули про цю культурну подію) мали можливість проявити здатність до благочинних дій, суспільних справ. Сергій Іванович зробить нашу свічку з воску пасічників з усієї України… За його проханням Васильом Олексійовичем була оголошена акція по збору воску на Нашу Свічку. Віск надсилати в Луцьк В.А.Дмитруку (Нова пошта склад №4 тел.0503785683) або В.О. Соломці  Київська обл.. СМТ Баришівка Нова пошта або ж інтайм тел..0984002742 або 0501648852) 

Невелика прикрість-нікому з Вас не вдасться бути першим надіславшим віск, бо я вже відіслав.

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

НАША СВІЧА БУДЕ В НАЗВАНІЙ ЕКСПОЗИЦІЇ  МУЗЕЮ...

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

  • Алёнка changed the title to Не хлібом єдиним

МУЗЕЙ ІСТОРІЇ

         В Україні здійснюється мистецький проект «ІСТОРІЯ СТАНОВЛЕННЯ УКРАЇНСЬКОЇ НАЦІЇ». (див. сайт: www.gloryukraine.com.ua). Експозиції  планується відкрити в цьому році в приміщенні  Музею історії другої світової війни в Києві.

В  основі музею – історичні факти, спрямовані на пробудження національної свідомості українців, підняття самооцінки нації, гідності та патріотизму. Одна із експозицій з 110 силіконових (сучасний аналог воскових) фігур видатних українців та наших предків від часів Київської Русі до сьогодення.

Над проектом працює команда понад 50 видатних та відомих фахівців: історики, скульптори, дизайнери, ІТ-спеціалісти, громадські діячі, волонтери… Я  один з них.

 19 жовтня на Раді проекту я повідав про видатного українця Петра  Прокоповича і було прийнято моє обґрунтування про включення його до експозиції і фінансування  (вартість однієї фігури  десятки  тис. дол..). За  мною повне інформаційне забезпечення по експонатові… Там же було прийняте рішення про встановлення в музеї  (практично в центрі Києва) братської свічі від пасічників України.  В Ст. Салтові  я  проінформував про це  Бджолярський Круг України і передав заклик обухівського пасічника Сергія Ліпко до пасічників України внести дещицю воску з СВОЄЇ пасіки на  цю благородну справу. Він же бере на себе виготовлення свічі.

Конфуцій сказав: «Можна скільки завгодно проклинати темряву, а можна запалити свічку…»

Віск на Братську свічку направляти за адресами: Луцьк, нова пошта від. №3, Дмитрук Володимир, тел..(050)378 56 83

07501, Київська обл., Баришівський р-н, с. Селище, Василь Соломка, тел..(098)400 27 42

 

 

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

В 17.10.2018 в 21:51, Винодел сказал:

Віск надсилати в Луцьк В.А.Дмитруку (Нова пошта склад №3 тел.0503785683)

Закралась помилка  - правильно Склад №4.  Прошу внести виправлення в попередні повідомлення!

 

2007 рік. освячення нашої Свічі.

5bcc9227a1e17_DSC05685(1).thumb.JPG.78a40cd565cdade801484db8aae56b78.JPG

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...