Перейти к содержанию

Медовий форум "Україна медова і світ"


Sergiyko74

Рекомендуемые сообщения

https://www.facebook.com/events/1101275623369537/

Реєстрація учасників:
Олена Бєлова, bov-bsd@ucci.org.ua

 

 

 

20 вересня Торгово-промислова палата України у партнерстві з Посольством Франції в Україні та за підтримки Київської обласної державної адміністрації проведе осінній діловий форум «Україна медова і світ»

Офіційний партнер форуму - Креді Агріколь Банк, один із найнадійніших та найстабільніших банків в Україні, ключовий фінансовий партнер аграрного бізнесу в Україні.

Юридичний партнер – Юридична фірма "Евріс", професійна сучасна компанія із корпоративними принципами побудови бізнес-процесів.

Форум стане сучасним комунікаційним майданчиком для обговорення актуальних питань виробництва та реалізації українського меду.

Запрошуємо до участі у форумі бджолярів, виробників бджільницької продукції, експортерів меду, керівників і представників громадських об’єднань, вчених, експертів, виробників обладнання, успішних підприємців, які зацікавлені в економічному розвитку України.

У роботі форуму візьмуть участь також представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, Державної служби України з питань безпечності та якості харчових продуктів, міжнародних організацій та установ, провідні французькі експерти в галузі виробництва продукції бджільництва.

Захід передбачає проведення пленарної частини: «Україна медова – разом формуємо позитивний імідж у світі» та практичної частини, панельної дискусії: «Бджолярі – від аматорства до ефективного бізнесу» з участю провідних французьких експертів.

Ключеві спікери: Ніколя Перен, радник з питань сільського господарства посольства Франції в Україні; Ольга Трофімцева, заступник Міністра аграрної політики та продовольства України; Михайло Малков, міжнародний консультант ФАО, ООН, національний координатор проекту ЄС/ФАО; Анна Бурка, національний консультант ФАО, ООН; Жан-Луї Лотар (Jean Louis Lautard), президент Синдикату виробників меду регіону Прованс та Південні Альпи, президент профспілки виробників меду провінції Прованс, власник ГЗ (Мед лаванди Провансу та Label Rouge); Саверіо Савіо, керівник проекту ЄС «Підтримка розвитку системи географічних зазначень в Україні»; Андрій Заблоцький, керівник сектору «Сільське господарство» BRDO; Микола Мороз, генеральний директор Директорату безпечності та якості харчової продукції, Мінагрополітики

Теми для обговорення:

Підвищення конкурентоспроможностіна внутрішньому та зовнішніх ринках.
Підвищення інвестиційної привабливостігалузі, а також заходи щодо збереження здоров’я бджіл.
Впровадженнянових комерційних можливостей для галузі бджільництва в Україні, з урахуванням міжнародного досвіду.
Аналіз світового ринкумеду та його перспективи, розвиток вітчизняного бджільництва та державна політика у цій сфері, впровадження дорожньої карти реформування галузі бджільництва в Україні, заходи щодо збереження здоров’я бджіл, організація внутрішнього ринку меду.
Вдосконалення законодавствата його гармонізація відповідно до вимог ЄС.
Шляхизалучення інвестицій у медовий бізнес, кредитування виробників і страхування ризиків для бджолярів.
Розвиток європейського законодавства щодо маркування продукції.
Відповіднысть української продукції стандартам і вимогамкраїни-імпортера.
Рекомендації звиходу на нові ринки. Маркетингова стратегія, реклама як активне просування на ринки, просування в мереженій торгівлі.
Як Франція підтримуємалого виробника: створення виробничих кооперативів; розвиток географічних найменувань у медовій сфері.
Французький та європейський досвіду розвитку внутрішнього ринку (культура споживання, контроль якості, розвиток схем дистрибуції).
Вихід малого виробника насамостійний експорт – що для цього потрібно?
Створення та наповненняЄдиного реєстру пасічників України та інші питання.
Програмою форумутакож передбачено постійно діючу виставку-презентацію меду та продукції бджільництва, індивідуальні консультації французьких експертів длябджолярів.
За додатковою інформацією звертайтеся

Олег Юхновський, тел.: +38 (044) 583 50 69, e-mail, u-ol@ucci.org.ua

Реєстрація учасників:
Олена Бєлова, bov-bsd@ucci.org.ua

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

А де планується провести цей захід? В Парижі?:hmm:

Ссылка на комментарий
Поделиться на другие сайты

Присоединяйтесь к обсуждению

Вы можете написать сейчас и зарегистрироваться позже. Если у вас есть аккаунт, авторизуйтесь, чтобы опубликовать от имени своего аккаунта.

Гость
Ответить в этой теме...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...