Перейти к содержанию

Шановні пасічники! Полтавська обласна ГО "Спілка пасічників" запрошує на конференцію, яка відбудеться 20-21 січня 2018 року в м. Полтава, за адресою: м. Полтава, вул. Миру, 12 (готель "Турист"). Конференція передбачає доповіді провідних спеціалістів в матковивідній справі та з ветеринарії. Реєстрація учасників з 9:00 до 10:00. Організаційний внесок 300 грн (відвідування конференції 20-21 січня, обід), 150 грн дружня вечеря. Додатково оплачується проживання в готелі та сніданок. Попереднє бронювання є обов*язковим - 0665951120. Вартість проживання від 250 грн

Обласна спілка "Дніпровський пасічник" запрошує на семінар. На якому спеціалісти України і Туреччини у галузі виготовлення та переробки продуктів бджільництва, поділяться досвідом про використання бджолопродукції для оздоровлення, лікування, косметології та ветеринарії. Будуть обговорювать питання по виготовленню пасічниками препаратів з меду, прополісу, перги, маточного молочка. Виступлять з доповідями по удосконаленню технологій приготування і розфасовки, розширенню асортименту, внутрішнього і зовнішнього маркетингу товарів бджільництва.
Представники асоціації апітерапевтів України виступлять з доповідями стосовно рецептури та застосування бджолопродукції.
деталі - http://pasika.pro/news/_v_____-_i___-

×
×
  • Создать...