Перейти к содержанию

События в этот день

  1. ВСЕ
    ДНИ


    05 окт. 2018

    Організатори Асоціація бджолярів  України  на чолі з Овдієнком 
    В Україні у 2018 році значно збільшилися кількість загибелі бджіл від отруєння в результаті обробітку сільськогосподарських культур ядохімікатами. В Законі при бджільництво Стаття 38 передбачає за порушення законодавства Кримінальну відповідальність. Нажаль, коли ми відкриємо Кодекс там Статті за отраву бджолиних сімей неіснує. Тому, притягнути винних до відповідальності неможливо. Щоб ліквідувати цю "Біллу пляму" в Законодавстві ГО "Асоціація бджолярів України" написали законопроект статті 247-1 
    Стаття 247-1. Порушенням законодавства при захисті рослин.
    1. Порушення законодавства при захисті рослин в боротьбі зі шкідниками і хворобами рослин, що спричинили загибель бджіл та інші тяжкі наслідки, - караються штрафом від трьохсот до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк від двох до п’яти років, аби позбавлення волі на той самий строк.
    2. Та сама дія, вчинена повторно, або якщо ці дії спричинити отруєння та загибель людей, масиву загибель бджіл, диких та свійських тварин або інші тяжкі наслідки, - караються позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років. 
    5 жовтня під стінами КМ та ВР проводимо Акцію в підтримку нашого законопроекту. Запрошуємо пасічників підтримати і взяти в Акції участь 
    Довідки по тел. 097 520 20 70
     
    Для того, щоб непорушувати законодавство Асоціація бджолярві україни завчасно полпередила органи влади про проведення МІТИНГУ та ХОДИ 5 жовтня біля КМ та ВР. 
    Початок і забажанням реєстрація з 9:00 до 10:00. м. Київ вуд. Грушевського 12/2 поблизу будівлі Кабінету Міністрі
     

    Детали события


    Основной календарь 0 комментариев · 1 отзыв
×
×
  • Создать...