Перейти к содержанию

События в этот день

  1. ВСЕ
    ДНИ


    13 апр. 2019      14 апр. 2019

    У Рівненському районі на базі дитячого табору «Електронік-Рівне», що біля села Кустин, 13 та 14 квітня пройде зібрання бджолярів «Малий бджолярський круг».

      – проведення провідними вченими та пасічниками майстер-класів;
    – проведення відкритого засідання Ради Бджолярського Кругу та інформація про діяльність Спілки пасічників Рівненщини та Гільдії медоварів України;
    – всеукраїнська виставка-ярмарок обладнання, вощини та продукції за участю провідних підприємств та господарств України та Польщі.
    У виступах та в обговоренні проблем галузі ви почуєте провідних вчених і пасічників та виробників обладнання України та Польщі. Відбудеться обмін досвідом, обговорення проблемних і нагальних питань, консультації з фахівцями і авторитетними пасічниками, демонстрація новинок, продукції, в тому числі медових напоїв, презентація нових книг і часописів.

    Орієнтовна програма зібрання бджолярів
    Заїзд в табір з 12 квітня з 15.00 та зранку з 7.00 13 квітня.
    Реєструємось і сплачуємо: оргвнесок, за вечерю і сніданок, за проживання. Поселяємось. Зустрічаємось, знайомимось, братаємось…Оглядаємо експонати, показуємо свої здобутки, ярмаркуємо. Висловлюємо пропозиції і побажання щодо подальшої роботи зібрання. Примітка: Поселення та участь у всіх заходах «Програми» лише за наявності бейджика, який кожен одержує при реєстрації.

    13 квітня:
    11.30 – підняття прапора Бджолярського Кругу. Фотосесія. 12.00 до 18.30 – робота в актовій залі. Запалювання Великої Братської Свічі. Молебень. Спільне засідання. Вітальні слова від гостей Кругу. Виступи науковців, пасічників, провідників громадських, організацій, редакторів газет і журналів. Презентація нових книг і часописів… 18.30 – концерт. 19.00 – вечеря (у їдальні), по закінченні вечері продовжуємо знайомитись: у «зеленій зоні» біля ватри дружня вечеря. 14 квітня:
    з 7.30 до 8.30 – сніданок (у їдальні) з 8.30 до 14.00 – продовження роботи в актовій залі. з 14.00 – «На коня». Звертатися:
    – з питань виступів, виставки обладнання та організації ярмарку – до Володимира Дмитрука, тел. 050 378-56-83, e-mail: dmytruk.lutsk@ukr.net
    – загальні питання – до Андрія Тимощука, тел. 096 336-20-49, е-mаіl: rivne.krug@gmail.com
     

    Детали события


    Основной календарь 0 комментариев · 0 отзывов
×
×
  • Создать...