Перейти к содержанию
  • записей
    1 059
  • комментариев
    2 359
  • просмотров
    178 107

У Луцьку без рецепта продають ліки, що «вбивають» не лише грип, а й протистоять туберкульозу


ромео

664 просмотра

У Луцьку без рецепта продають ліки, що «вбивають» не лише грип, а й протистоять туберкульозу

 

 
 
За здоров’я!
12:0010.11.2016
У Луцьку без рецепта продають ліки, що «вбивають» не лише грип, а й протистоять туберкульозу
 

Методи і засоби ці доступні усім, до того ж майже не містять протипоказань. Доведено не лише практичним досвідом, але й традиційною медициною. Це вітамінні і біологічно активні добавки і навіть антибіотики, виготовлені природою.

Ці ліки відносять до медицини нетрадиційної, але віднедавна дедалі частіше лікарі почали призначати їх в комплексі з основною терапією.

Апіпродукція або іншими словами засоби виготовлені на основі сировини, яку продукують бджоли, відома своїми дивовижними властивостями уже не одне тисячоліття. Насправді, нічого надприродного – лише «правильна хімія», кажуть пасічники.  

Грип, ГРВІ та інші проблеми осінньо-зимового сезону наслідок ослабленого імунітету, який дає інфекціям зелене світло. Доки сезон епідемій ще не настав, час подбати про те, щоб зміцнити захист організму і бажано натуральними засобами, а не синтетичними вітамінами. До того ж, про їх створення подбала сама природа і рецептів вони не потребують.

Мед, перга, забрус, підмор, прополіс – за кожним словом чимала інструкція та показання до застосування. Лучанка Марія Шотік, яку знайомі називають «королевою пасіки», може розповідати про користь бджолиних продуктів годинами. Вона - член «Всеукраїнської асоціації апітерапевтів».  Кожен слоїк на полиці – спільний результат роботи бджіл і науки. Власниця медової крамниці відвідала уже чимало семінарів та курсів аби поєднати знання людей з ресурсами природи.

-         Коли грип уже поселився у тілі людини, то лікувати його виключно апіпродуктами, так само як і аптечними вітамінами, навряд чи вийде. Тут уже потрібна допомога медиків. Але зима не приходить раптово, щороку є респіраторні, вірусні інфекції, тому організм потрібно готувати завчасно, аби потім не шкодити собі сильнодіючими ліками. Все що потрібно для протистояння сезонним захворюванням є на пасіці, ми ж надаємо цим засобам зручну для вживання форму», - розповідає Марія Шотік, показуючи пакуночки, баночки та пляшечки розставлені на полицях крамниці.

Вітамінні комплекси на основі меду найрізноманітніші: є і для дітей, і для дорослих, приймають ці вітаміни, як і решту, курс і потім перерва аби організм не адаптувався до біологічно активних речовин.  Єдине протипоказання до вживання – алергія. За словами Марії Шотік це реакція на пилок, який має у собі мед, тому попередньо варто почати із невеликої дози препарату. Відсутня алергія лише на мед акації, щодо решти видів, хоч і зрідка, але така реакція може виникати.

Прополіс – справжній подарунок природи у боротьбі з вірусами

Цей природній антибіотик має протизапальну, болезаспокійливу та антисептичну дію. 

У чистому вигляді його майже не використовують. Прополіс вживають у спиртових та масляних настоянках для полоскання при запобіганні ангінам, фарингітам та іншим лор-інфекціям. Марія Шотік помістила прополіс навіть у форму льодяників з додаванням імбиру та лимону.

 3

Група ризику, яка найбільше піддається інфекціям – діти та професії, що передбачають контакт із значною кількістю людей.

-         Прополіс у цьому випадку незамінний засіб профілактики – переконує пані Марія . Змочуєте ганчірку розчином прополісу і кладете на батарею у дитячій групі, класі чи біля робочого місця. Леткі речовини, які при цьому виділяються, знищують бактерії і віруси, що є у повітрі. У період епідемії візьміть собі за правило перед виходом з дому та після повернення полоскати горло  засобом розведеним у воді. Це створить базовий бар’єр для інфекцій у ваших дихальних шляхах».

Шкідник для вулика і панацея від туберкульозу 

Від кашлю та для полегшенння відхаркування власниця пасіки радить використовувати  настоянку воскової молі. Це шкідних для вулика, але панацея від страшних хвороб, навіть таких як туберкульоз.

-         Паличка Коха, яка провокує туберкульоз має воскову оболонку. Так от, саме настоянка з цієї молі, яка їсть у вуликах віск, має здатність розчиняти оболонку бактерії, а значить знищувати її. Таке лікування «хвороби століття» - тривалий процес, але ефективність доведена. Настоянку воскової молі можна вживати і для профілактики, особливо в умовах сирого волинського клімату. Протягом місяця розводите у 50 мл теплої води кількість крапель рівнозначну віку, потім робите кількамісячну перерву», - пояснює Марія Шотік.

4

 

Замість жуйки – забрус

Забрус – це кришечки, якими бджоли закривають наповнені медом соти. Перед відкачуванням кришечки зрізають…. і це один із найсмачніших засобів противірусної профілактики, який люблять дорослі і діти. Для запобігання грипу треба щодня, мінімум тричі, жувати 1 чайну ложку забрусу. Медова жуйка окрім бар’єру для інфекцій сприятлива для ротової порожнини та травної системи.

 5

Як бачите, майже на кожну хворобу природа має протиотруту і починати потрібно саме з профілактики. Волинська погода недвозначно натякає, що настав час подбати про захист від вірусних інфекцій і для початку звернутися до натуральних засобів, в основі яких сонячний нектар теплого літа.

 IMG_8611

Текст: Олена Бачинська

http://www.0332.ua/article/1436624

  • Подобається 5

0 Комментариев


Рекомендуемые комментарии

Комментариев нет

Гость
Добавить комментарий...

×   Вставлено с форматированием.   Вставить как обычный текст

  Разрешено использовать не более 75 эмодзи.

×   Ваша ссылка была автоматически встроена.   Отображать как обычную ссылку

×   Ваш предыдущий контент был восстановлен.   Очистить редактор

×   Вы не можете вставлять изображения напрямую. Загружайте или вставляйте изображения по ссылке.

×
×
  • Создать...